Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (14 μέλη και 78 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Eγω πειραζει που θελω αυτην εδω ξανα !!! :grin: :grin: :grin:

0.jpg

Υπομονη! Θα ερθει και αυτη Αθηνα. Σκιζει τωρα στο Παρισι αποτι διαβαζω! Στα τοπ 5 του Λουκ!!!!!!!!

Συνημμένα

• verity01.jpg
    verity01.jpg
    183 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Αντε εχεις και ανταλλακτικα τωρα!  :2funny:  Μπας και βρηκες και το κινητο μου?  :2funny: :2funny:
ετοιμασου για νεα απαλλοτριωση..
φροντισε αυτη την φορα να σβησεις τις φωτο που τραβας με τα ct μην αρχισουν να ποσταρουν & αλλοι εκτος απο τον τρεζουρα..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ετοιμασου για νεα απαλλοτριωση..
φροντισε αυτη την φορα να σβησεις τις φωτο που τραβας με τα ct μην αρχισουν να ποσταρουν & αλλοι εκτος απο τον τρεζουρα..

:2funny: :2funny: :2funny: τον Τρεζ δεν τον πιανει ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    164,6 KB · Εμφανίσεις: 17

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
κυριε ρεμπετη υποσχεθηκατε κριτικη για την ποτε θα την παραθεσετε???

ωπα sorry ρε μαγκες, μια πλακα εκανα , γαμωτο το φελεκι μου αλλα ξεχασα να την αναθεωρησω… Ελπιζω να μην σας πηρα στο λαιμο μου , Φτου γαμω τη σουρα μου…..  >:( >:( >:( >:(

[size=14pt]Υ.Γ. Πλακα εκανα ρεεεε δεν εχω ΙΔΕΑ τι γινεται.....  sorry[/size] αν και απο real φοτο που ειδα.... δεν λεει κατι.
Sorry και παλι ρε μορτες, εσφαλα....  :headbang:

Επισκέπτης

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
[size=12pt]  δεν εχω ΙΔΕΑ τι γινεται.....  sorry[/size]

Αγνωστες και χωρις ιδιαιτερη ''βαρυτητα'' οι κριτικες που εχει (για μενα), εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι την Τριτη ενω ειχε ενα και μονο πελατη, βγηκαν 2 κριτικες  ;)
Αλλα και παλι αυτο δεν μου λεει κατι αν ειναι καλη ή οχι.

@ McLein  ... Ξερω , ξερω  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=12pt]  δεν εχω ΙΔΕΑ τι γινεται.....  sorry[/size]

Αγνωστες και χωρις ιδιαιτερη ''βαρυτητα'' οι κριτικες που εχει (για μενα), εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι την Τριτη ενω ειχε ενα και μονο πελατη, βγηκαν 2 κριτικες  ;)
Αλλα και παλι αυτο δεν μου λεει κατι αν ειναι καλη ή οχι.

@ McLein  ... Ξερω , ξερω  :2funny: :2funny: :2funny:
ε γι αυτο περιμενα την δικη σου ρε παιχτη..
αλλη μια που διαγραφεται απο την λιστα..
παμε παρακατω..

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Νέες φωτογραφίες της ANGELIKA BLACK (και ίδιες τιμές) ... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβγαλε τα ρούχα του αλλιώς !!!

:booty:  :booty:  :booty:

www.zuzana.com/wm.asp?T=wIaa8GH1au:08222009022413AM:079166116047:1:ZTV:0:GR&TP=0]http://www.zuzana.com/wm.asp?T=wIaa8GH1au:08222009022413AM:079166116047:1:ZTV:0:GR&TP=0[/url]
πρεπει να εχει βρει καποιο κολπο και ειναι 20 ετων παντα, απο τοτε που αρχισε να ερχεται...

Επισκέπτης
πρεπει να εχει βρει καποιο κολπο και ειναι 20 ετων παντα, απο τοτε που αρχισε να ερχεται...

τουλάχιστον αυτή δεν είναι(?) κ δεν φαίνεται 30άρα,σαν κάτι άλλες που δηλώνουν 22,23,25....(ονόματα δεν λέμε,δεν θίγουμε υπολήψεις..)...

:2funny:

***Απ'ότι μου έλεγε πάντως...είμαστε συνομίληκοι... :sunglasses: :sunglasses:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Εγώ πειράζει που θα την ξαναπάρω ?  :2funny:
καλα θα κανεις! αφου σε καυλωνει, ασε εμας να βγαζουμε τα απωθημενα μας... Γραψε και καμμια κριτικη μετα... Δεν ξερεις, μπορει να πεισμωσε με τοσα αρνητικα σχολια και να την δεις να ξεσκιζεται οπως στις ταινιες! Αμην...

Επισκέπτης
τουλάχιστον αυτή δεν είναι(?) κ δεν φαίνεται 30άρα,σαν κάτι άλλες που δηλώνουν 22,23,25....(ονόματα δεν λέμε,δεν θίγουμε υπολήψεις..)...

:2funny:

***Απ'ότι μου έλεγε πάντως...είμαστε συνομίληκοι... :sunglasses: :sunglasses:
ασε το δουλεμα ρε [size=30pt]...PreZεμπoner...[/size]

Επισκέπτης
καλα θα κανεις! αφου σε καυλωνει, ασε εμας να βγαζουμε τα απωθημενα μας... Γραψε και καμμια κριτικη μετα... Δεν ξερεις, μπορει να πεισμωσε με τοσα αρνητικα σχολια και να την δεις να ξεσκιζεται οπως στις ταινιες! Αμην...

όπως είχα πει κ σε άλλο μέλος σε pm...η γκόμενα την πρώτη φορά που με είδε,μου λέει "τι κάνεις εσύ εδώ ?"

εγώ της απάντησα..."είμαι το παιδί με τα παγωτά..." !!!!

νευρίασε...γάμησα 1 ώρα...πλήρωσα 2...έφυγα κύριος...

έκλεισα απόγευμα...ίδια μέρα..."πάλι εδώ ?"...."είμαι ερωτευμένος της λέω..."...γάμησα 45 λεπτά κ πλήρωσα 2...έφυγα κύριος...

την επόμενη τελείωνε το τουρ της...κλείνω πρωί...το μεταφέρουν μεσημέρι...σκάω μύτη...

"είσαι απίστευτος..."..."κι εγώ σ'αγαπάω..."...γάμησα 1.30 ώρα...έφυγα κύριος...

έχω όμως ήδη κλείσει...απόγευμα-αργά προς βράδυ...(όχι τελευταίος πελάτης)...

αλλάζω στυλ...παίρνω αυτό που θέλω,2 ώρες σερί...και πλέον είμαι ο αγαπούλης...

Στα @@ μου...αν με γουστάρει ή όχι...η γκόμενα έπαθε την πλάκα της...με το πόσο συχνά με έβλεπε...edit:(ξέχασα να αναφέρω οτι έχουμε γνωριστεί στο εξωτερικό...)!

Στην αρχή γαμούσα το συρτάρι του κομωδίνου...ούτε καν ολόκληρο το έπιπλο...όμως το τελευταίο γαμήσι...ήταν best of...

Νομίζω οτι είναι απ'τις ομορφότερες γκόμενες που περνάνε απο ελλάντα....κι ας υστερεί στο service...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
όπως είχα πει κ σε άλλο μέλος σε pm...η γκόμενα την πρώτη φορά που με είδε,μου λέει "τι κάνεις εσύ εδώ ?"

εγώ της απάντησα..."είμαι το παιδί με τα παγωτά..." !!!!

νευρίασε...γάμησα 1 ώρα...πλήρωσα 2...έφυγα κύριος...

έκλεισα απόγευμα...ίδια μέρα..."πάλι εδώ ?"...."είμαι ερωτευμένος της λέω..."...γάμησα 45 λεπτά κ πλήρωσα 2...έφυγα κύριος...

την επόμενη τελείωνε το τουρ της...κλείνω πρωί...το μεταφέρουν μεσημέρι...σκάω μύτη...

"είσαι απίστευτος..."..."κι εγώ σ'αγαπάω..."...γάμησα 1.30 ώρα...έφυγα κύριος...

έχω όμως ήδη κλείσει...απόγευμα-αργά προς βράδυ...(όχι τελευταίος πελάτης)...

αλλάζω στυλ...παίρνω αυτό που θέλω,2 ώρες σερί...και πλέον είμαι ο αγαπούλης...

Στα @@ μου...αν με γουστάρει ή όχι...η γκόμενα έπαθε την πλάκα της...με το πόσο συχνά με έβλεπε...

Στην αρχή γαμούσα το συρτάρι του κομωδίνου...ούτε καν ολόκληρο το έπιπλο...όμως το τελευταίο γαμήσι...ήταν best of...

Νομίζω οτι είναι απ'τις ομορφότερες γκόμενες που περνάνε απο ελλάντα....κι ας υστερεί στο service...

Γαμωτο την επιμονη σου!  :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom