Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Eγω πειραζει που θελω αυτην εδω ξανα !!!
Υπομονη! Θα ερθει και αυτη Αθηνα. Σκιζει τωρα στο Παρισι αποτι διαβαζω! Στα τοπ 5 του Λουκ!!!!!!!!
Eγω πειραζει που θελω αυτην εδω ξανα !!!
ετοιμασου για νεα απαλλοτριωση..Αντε εχεις και ανταλλακτικα τωρα! Μπας και βρηκες και το κινητο μου?
ωρε πουστη μελετη..για τους οπτικους δουλευουν οι καριολες..αποτι διαβαζω!
ετοιμασου για νεα απαλλοτριωση..
φροντισε αυτη την φορα να σβησεις τις φωτο που τραβας με τα ct μην αρχισουν να ποσταρουν & αλλοι εκτος απο τον τρεζουρα..
τον Τρεζ δεν τον πιανει ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!
κυριε ρεμπετη υποσχεθηκατε κριτικη για την ποτε θα την παραθεσετε???Που να τον πιασεις, τα 100 σε 8 δευτερα, πιανεται ο μορτης ;;
Που να τον πιασεις, τα 100 σε 8 δευτερα, πιανεται ο μορτης ;;
κυριε ρεμπετη υποσχεθηκατε κριτικη για την ποτε θα την παραθεσετε???
ωπα sorry ρε μαγκες, μια πλακα εκανα , γαμωτο το φελεκι μου αλλα ξεχασα να την αναθεωρησω… Ελπιζω να μην σας πηρα στο λαιμο μου , Φτου γαμω τη σουρα μου….. > > > >
κυριε ρεμπετη υποσχεθηκατε κριτικη για την ποτε θα την παραθεσετε???
ε γι αυτο περιμενα την δικη σου ρε παιχτη..[size=12pt] δεν εχω ΙΔΕΑ τι γινεται..... sorry[/size]
Αγνωστες και χωρις ιδιαιτερη ''βαρυτητα'' οι κριτικες που εχει (για μενα), εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι την Τριτη ενω ειχε ενα και μονο πελατη, βγηκαν 2 κριτικες ;)
Αλλα και παλι αυτο δεν μου λεει κατι αν ειναι καλη ή οχι.
@ McLein ... Ξερω , ξερω
@ McLein ... Ξερω , ξερω
πρεπει να εχει βρει καποιο κολπο και ειναι 20 ετων παντα, απο τοτε που αρχισε να ερχεται...Νέες φωτογραφίες της ANGELIKA BLACK (και ίδιες τιμές) ... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβγαλε τα ρούχα του αλλιώς !!!
www.zuzana.com/wm.asp?T=wIaa8GH1au:08222009022413AM:079166116047:1:ZTV:0:GR&TP=0]http://www.zuzana.com/wm.asp?T=wIaa8GH1au:08222009022413AM:079166116047:1:ZTV:0:GR&TP=0[/url]
πρεπει να εχει βρει καποιο κολπο και ειναι 20 ετων παντα, απο τοτε που αρχισε να ερχεται...
καλα θα κανεις! αφου σε καυλωνει, ασε εμας να βγαζουμε τα απωθημενα μας... Γραψε και καμμια κριτικη μετα... Δεν ξερεις, μπορει να πεισμωσε με τοσα αρνητικα σχολια και να την δεις να ξεσκιζεται οπως στις ταινιες! Αμην...Εγώ πειράζει που θα την ξαναπάρω ?
ασε το δουλεμα ρε [size=30pt]...PreZεμπoner...[/size]τουλάχιστον αυτή δεν είναι(?) κ δεν φαίνεται 30άρα,σαν κάτι άλλες που δηλώνουν 22,23,25....(ονόματα δεν λέμε,δεν θίγουμε υπολήψεις..)...
***Απ'ότι μου έλεγε πάντως...είμαστε συνομίληκοι...
καλα θα κανεις! αφου σε καυλωνει, ασε εμας να βγαζουμε τα απωθημενα μας... Γραψε και καμμια κριτικη μετα... Δεν ξερεις, μπορει να πεισμωσε με τοσα αρνητικα σχολια και να την δεις να ξεσκιζεται οπως στις ταινιες! Αμην...
όπως είχα πει κ σε άλλο μέλος σε pm...η γκόμενα την πρώτη φορά που με είδε,μου λέει "τι κάνεις εσύ εδώ ?"
εγώ της απάντησα..."είμαι το παιδί με τα παγωτά..." !!!!
νευρίασε...γάμησα 1 ώρα...πλήρωσα 2...έφυγα κύριος...
έκλεισα απόγευμα...ίδια μέρα..."πάλι εδώ ?"...."είμαι ερωτευμένος της λέω..."...γάμησα 45 λεπτά κ πλήρωσα 2...έφυγα κύριος...
την επόμενη τελείωνε το τουρ της...κλείνω πρωί...το μεταφέρουν μεσημέρι...σκάω μύτη...
"είσαι απίστευτος..."..."κι εγώ σ'αγαπάω..."...γάμησα 1.30 ώρα...έφυγα κύριος...
έχω όμως ήδη κλείσει...απόγευμα-αργά προς βράδυ...(όχι τελευταίος πελάτης)...
αλλάζω στυλ...παίρνω αυτό που θέλω,2 ώρες σερί...και πλέον είμαι ο αγαπούλης...
Στα @@ μου...αν με γουστάρει ή όχι...η γκόμενα έπαθε την πλάκα της...με το πόσο συχνά με έβλεπε...
Στην αρχή γαμούσα το συρτάρι του κομωδίνου...ούτε καν ολόκληρο το έπιπλο...όμως το τελευταίο γαμήσι...ήταν best of...
Νομίζω οτι είναι απ'τις ομορφότερες γκόμενες που περνάνε απο ελλάντα....κι ας υστερεί στο service...