kopa34
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δίνει κουλούρι;καλη απο πισω....
δίνει κουλούρι;καλη απο πισω....
5 λέξεις, οι 3 λάθος! Ήμαρτον ρε παιδιά... Λίγο προσοχή pleaseο ναι...εγο δνε πηρα
Τώρα τι review είναι αυτό. Μας μπέρδεψε τελείως με τα λεγόμενα του συναγωνιστή και τον οποίο εμπιστεύομαι είναι αδύνατο η γκόμενα να έκανε και πρωκτικό.
Μούφα το βλέπω μετα το Review του συναγωνηστή θα βαράει μύγες και κάνανε μούφα Review.
Λέει οτι έκανε πρωκτικό με 260€Δεν διάβασα τι λεει, αλλα πρωκτικο κανει. Απλα +100
καλη κοπελιτσα...και προθυμη........απο εμφανιση 7/10...καλη πιπα....χυσιμο ελεθερο...............καλη απο πισω....με ειχε πιασει ο ρομαντισμος μου σημερα καθοτι γενεθλια.......ειναι ενα μικρο κοριτσακι που χαμογελαει......της ειχαν ωαλει 2 απανωτα ραντεβου μετα απο μενα και αυτο την ειχε χαλασει ...και με χαλασε και εμενα
Nαι, ναι! Να μας ενημερώσεις γιατί εξαγριωθήκαμε...
Κάποιος τοέκλεισε για ΣΚ το κορίτσι. Θα ενημερωθεί απο εμενα μετα το βραδινό ραντεβού. Μην πάει άπατος αν και δεν το βλέπω
Θα ενημερωθείτε αύριο πρωί. Πάντως έχει κενά να βρείτε από ότι φαίνεται.Nαι, ναι! Να μας ενημερώσεις γιατί εξαγριωθήκαμε...
Εγω πηγα 9 παρα.....και μετα απο μενα ειχε στο καπακι αλλους 2.....ευτυχως μου ειπες που πηγα λιγο νωρις....ηταν εμφανως κουρασμενη στο τελος......το παρακαναν παλι δηλαδη...Καμια φορα τα Citytours γραφεια ειναι σε επαγγελματισμο κατωτερα και απο μπ...ρδελο του Μεταξουργειου!
Την www.call-us.ch/ladys/katia.html]ΚΑΤΙΑ[/url], την δοκίμασε ο andreoug και μάλιστα έγραψε και review για αυτό! Δεν το είδες? Είναι το μήνυμα «Απάντηση #3064 στις 5 Αυγούστου 2007, 20:35:19» που βρίσκεται στη σελίδα 205 του παρόντος thread. Για να το διαβάσεις κάνε κλικ www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,27.msg208765#msg208765]ΕΔΩ[/url].Ξαναρωτάω Κάτια δεν έχει πάρει ΚΑΝΕΙΣ
Πήρε ο andreoug και μάλιστα έγραψε και review για αυτό! Δεν το είδες? Είναι η «Απάντηση #3064 στις 5 Αυγούστου 2007, 20:35:19» που βρίσκεται στη σελίδα 205 του παρόντος thread. Για να το διαβάσεις κάνε κλικ στο παρακάτω link:
Μα... δεν έχω κάνει κάτι το επιπλέον που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο! Υπάρχουν μέλη με πολλά περισσότερα παράσημα από τα δικά μου.Ενημέρωση αυριο πρωί πρωτα σε εσενα σε pm λόγο σεβασμού.