vizakia_s
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πάλι για δανεικά θα βγώ....ξερουμε τιποτα καλο για δαυτην εχω κληση το σαβατο μην καμια πατατα
πάλι για δανεικά θα βγώ....ξερουμε τιποτα καλο για δαυτην εχω κληση το σαβατο μην καμια πατατα
www.paradise-citytours.com/tour_leatizia.html]http://www.paradise-citytours.com/tour_leatizia.html[/url]
βλεπω να μην υπαρχει φραγκο μετα τις διακοπες...
Ασε συνάδελεφε αυτο το μωρό η θα μας τρελάνει η θα είναι μουφα μεγαλή. Ενδιάμεση κατάσταση δεν παίζει.
..... Για 300 h ΑΑΑ-europmodels Julia με γαμησε οπως ελαχιστες γκομενες για τις οποιες εχουν ξοδευτει τα δεκαπλασια .....
Συναγωνιστή εχω κλείσει για αύριο. Διάβασα το review απο τον andreoug και έχω ψιλοαπογοητευτεί, αλλά έχω μια τάση να πάω να τα χώνω σε μούφες ct . Τες πα, αύριο θα αποκτήσω και προσωπική άποψη και θα ενημερώσω.Παιδιά Κάτια δεν πήρε κανείς άλλος?
Λοιποοοοοον, τα 100 που δεν πηγαν σε δοξα του κωλου της Κατιας, αυγατισαν και πηγαν στην διαβόητη Victoria του planetreams.com. Rob οπως και Stefan, error free σε συνεννόηση.
Τα εχουν πει και πολλοι άλλοι, απλά αφενός δεν είχα δοκιμάσει, αφετέρου εχω ένα απωθημενο με 45άρα γνωστή που δεν μου καθεται. Αλλωστε μετα την σπερμοφοβική Κάτια χρειαζόταν μια σπερμοφάγος οπως η Βικτώρια.
Εξαιρετικη τεχνική παντου, μαεστρία και στην πίπα και στο στράγγισμα, ρώγα τάληρο. ευγένεια, καθαριότητα, χαλαρότητα στην συνάντηση. Αρνητικά η χαλαρότητα στην κοιλιά, αλλά και το ενδεχόμενο να σε παρει μονότερμα στην πάρλα. Δεν το κάνει για να φάει χρόνο, οπότε αν καθοδηγηθεί κατάλληλα κάνει αυτό που πρέπει και προφανως της αρέσει. ΟΚ απο σωμα ειναι πολύ μακρυα απο το επιθυμητό, αλλά αν κάποιος θέλει να αποκαλείται milfakιας και δεν έχει δοκιμάσει, δεν αξίζει ούτε για μιλφέιγ από την 'Δεσποινα'.
Αν δεν είσαι fun της ηλικίας της δεν ξαναδοκιμάζεις αλλα δεν υπάρχει περίπτωση φεύγοντας να μην νιώσεις ότι γάμησες πολύ καλά. Χαλαρωτική εμπειρία.
Σπερμοφοβικη. Τα πηρε δις στους βύζους κι ετρεχε στην τουαλετα σαν να τα καταπιε.
λετε να αποφυγει κανεις το ladiestours?
Ξέσκισέ της τον...κόλπο!!!χεχεχεχεχεετοιμαζομαι για μπνακι και μετα για ραντεβου για Vallery παω και ο,τι βγει.....σμφωνω οτι ποτε δνε ξερεις....θα σας πω νεωτερα