Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (7 μέλη και 75 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχάς σήμερα μετά και από πλήρη ενημέρωση από συναγωνιστή του site ακύρωσα ραντεβού με Κάτια.

Έτσι λοιπόν έκανα μία δοκιμή με Νίνα σλοβακικής προέλευσης που έιχα και αδυναμία.
Πήγα λίγο νωρίτερα ετσι για να τσεκάρω αν θα είχε κενό πριν από τα ραντεβού και όντως συνάδελφοι τα πράγματα ήτανε χαλαρά.
Ανοίγει η πόρτα και δεν είδα ότι περίμενα. Η κοπέλα ήτανε πολλά κιλά παραπάνω από όσα φαίνεται. Μα πάρα πολλά. Στο πρόσωπο έβγαζε μια προστυχιά αλλά με πολλή προσπάθεια.
Είπα να μείνω καθώς δεν συνηθίζω να την κάνω.
Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό είπα και ότι βγει. Από πίπα πολύ καλή θα έλεγα υγρή και βάθια :rockon:.
Έχει και μεγάλα Boobies που κάνουνε την φάση πιο καυλωτική. Από εκεί και πέρα παιδιά είπα να ρίξω λίγο συναίσθημα μήπως και εξισορροπήσω την κατάσταση.
Όλα πήγανε καλά και κατάφερα να χύσω αφού αλλάξαμε 3 στάσεις.  Η κοπέλα ήτανε πολύ ευχάριστη και πρόθυμη και αυτό ήτανε ίσως που δεν με χάλασε τελείως.
Υπάρχει κατάσταση GFE  αλλά παιδιά μιλάμε για πολλά κιλά. Κάποιος άλλος μπορεί στην θέση μου να έφευγε. Τελική βαθμολογία 5/10 αν και πιστεύω τέτοια γκόμενα σε μπαρ δεν θα έκανα τίποτα μαζί της εκτός αν έπαιζε τρι ολέ.
Ελπίζω να βοήθησα όσους δεν την ξέρανε.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.651
Πόντοι
216
Ασε συνάδελεφε αυτο το μωρό η θα μας τρελάνει η θα είναι μουφα μεγαλή. Ενδιάμεση κατάσταση δεν παίζει.

παντως το ενδιαφερον μου το κεντριζει...θα το ψαξω...

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά Κάτια δεν πήρε κανείς άλλος?

kopa34

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά Κάτια δεν πήρε κανείς άλλος?
Συναγωνιστή εχω κλείσει για αύριο. Διάβασα το review απο τον andreoug και έχω ψιλοαπογοητευτεί, αλλά έχω μια τάση να πάω να τα χώνω σε μούφες ct :idiot:. Τες πα, αύριο θα αποκτήσω και προσωπική άποψη και θα ενημερώσω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λοιποοοοοον, τα 100 που δεν πηγαν σε δοξα του κωλου της Κατιας, αυγατισαν και πηγαν στην διαβόητη Victoria του planetreams.com. Rob οπως και Stefan, error free σε συνεννόηση.

Τα εχουν πει και πολλοι άλλοι, απλά αφενός δεν είχα δοκιμάσει, αφετέρου εχω ένα απωθημενο με 45άρα γνωστή που δεν μου καθεται. Αλλωστε μετα την σπερμοφοβική Κάτια χρειαζόταν μια σπερμοφάγος οπως η Βικτώρια.

Εξαιρετικη τεχνική παντου, μαεστρία και στην πίπα και στο στράγγισμα, ρώγα τάληρο. ευγένεια, καθαριότητα, χαλαρότητα στην συνάντηση. Αρνητικά η  χαλαρότητα στην κοιλιά, αλλά και το ενδεχόμενο να σε παρει μονότερμα στην πάρλα. Δεν το κάνει για να φάει χρόνο, οπότε αν καθοδηγηθεί κατάλληλα κάνει αυτό που πρέπει και προφανως της αρέσει. ΟΚ απο σωμα ειναι πολύ μακρυα απο το επιθυμητό, αλλά αν κάποιος θέλει να αποκαλείται milfakιας και δεν έχει δοκιμάσει, δεν αξίζει ούτε για μιλφέιγ από την 'Δεσποινα'.

Αν δεν είσαι fun της ηλικίας της δεν ξαναδοκιμάζεις αλλα δεν υπάρχει περίπτωση φεύγοντας να μην νιώσεις ότι γάμησες πολύ καλά. Χαλαρωτική εμπειρία.

victoria.....η απολυτη μιλφοεμπειρια!

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σπερμοφοβικη. Τα πηρε δις στους βύζους κι ετρεχε στην τουαλετα σαν να τα καταπιε.

Τώρα τι review είναι αυτό. Μας μπέρδεψε τελείως με τα λεγόμενα του συναγωνιστή και τον οποίο εμπιστεύομαι είναι αδύνατο η γκόμενα να έκανε και πρωκτικό.
Μούφα το βλέπω μετα το Review του συναγωνηστή θα βαράει μύγες και κάνανε μούφα Review.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Προσωπικά είμαι κατά του να "αποφεύγουμε" πρακτορεία έτσι γενικά. Το σκεπτικό μου είναι παρόμοιο με του PATHFINDER, τίποτα δεν μας λέει ότι ένα "χάλια" πρακτορείο δεν θα μας φέρει αστέρια ή αντίθετα "καλό" πρακτορείο  να μας φέρει και καμιά μούφα. Βέβαια τελευταία το ladies μου την έκανε και μένα (βλ. πρόσφατη κριτική μου από date που δεν τηρήθηκε) ... παρόλα αυτά γενικά νομίζω ότι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η απόδοση της τάνας.

Η Βάλερυ ακούγεται ότι είναι μέτρια. Δεν έχω προσωπική άποψη οπότε μην το πάρεις και τοις μετρητοίς.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
ετοιμαζομαι για μπνακι και μετα για ραντεβου για Vallery παω και ο,τι βγει.....σμφωνω οτι ποτε δνε ξερεις....θα σας πω νεωτερα

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αντε καλο βολι!!!!περιμενουμε νεα!!!!

tsaras13

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αντε να μαθουμε τιποτα γιατι παιζουμε το σαβατο

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε καμία αναφορά απο Victoria απο aaa...???

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
καλη κοπελιτσα...και προθυμη........απο εμφανιση 7/10...καλη πιπα....χυσιμο ελεθερο...............καλη απο πισω....με ειχε πιασει ο ρομαντισμος μου σημερα καθοτι γενεθλια.......ειναι ενα μικρο κοριτσακι που χαμογελαει......της ειχαν ωαλει 2 απανωτα ραντεβου μετα απο μενα και αυτο την ειχε χαλασει ...και με χαλασε και εμενα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom