Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε τζιμάκο....αφού έχεις επικοινωνία μαζί της..ρώτα την!!!! ;)...όχι αν έβαλε....αλλά πόσο μεγάλα τα έκανε!!!! :2funny: :2funny:
Δύο βυζάκια όμορφα είχαμε...πάνε και αυτά!!!!! :tits2:

Λες να κανω μια ερωτηση ε?
Παντως αν δεν δεις δεν μπορεις να εχεις σαφη γνωμη........

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
το thread πνεει τα λοισθια... Προεδρε ποσταρε κατι πληζ...

cover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
κάνε κι εσύ μια αναδρομή στο ιντερνετ
κι αφού έχεις χρόνο για ''σκότωμα'' μελέτησε το ''θέμα'' CTs στις προηγούμενες 1967 σελίδες.

(τα μάτια μπορεί να είναι ανοικτά κάθε στιγμή, το θέμα είναι τι περιορισμό έχει το οπτικό νεύρο όμως)
Φιλε μου καλε μου φιλε... αν αναρωτισε γιατι ολοι σε αποπερνουνε τοτε αν θες μπορω να σου απαντησω. Το να εισαι ειρωνικος, κυνικος και να χλευαζεις τοτε αυτο δινει 'τυρακια' και κινητρα!
Εγω θα σε παρακεινησω για κατι αλλο μιας και χρονο εχεις να διαβαζεις τα παντα αλλα και το οπτικο σου νευρο ειναι στα high του... Ανετρεξε στις 2000 σελιδες και δες αν καθε θεμα πρωτοτυπει, δηλαδη αν δεν ρωτιεται και ξαναρωτιεται και ξανα-μανα-ρωτιουνται καποια πραγματα δυο και τρεις και τεσσερεις και πεντε και εξι.... και 2000 χιλιαδες φορε, και επισης δες οτι ολοι μα ολοι τα απαντανε και τα ξανα απαντανε και ξανα μανα απαντανε!

Α και κατι αλλο, αν ηθελα να ψαχνω στο google για εσκορτς τοτε τι στον πεολα κανουμε ολοι εδω μεσα??? Ε? ΟΕΟ??

kpbak

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το thread πνεει τα λοισθια... Προεδρε ποσταρε κατι πληζ...

Ο πρόεδρος ή αναπαύεται ...............................
Η ανασυντάσεται.......................
Η ενημερώνεται........................
Η αλλεως πως μελετά .... φωτογραφικά .......

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Ρε μάγκες με φτιάχνει στις photo h kendra απο zuzana αλλά έχει μονο 1 κριτική και με τρομάζει αυτό.Ξέρετε κάτι παραπάνω να με βοηθήσετε;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715
Φιλε μου καλε μου φιλε... αν αναρωτισε γιατι ολοι σε αποπερνουνε τοτε αν θες μπορω να σου απαντησω. Το να εισαι ειρωνικος, κυνικος και να χλευαζεις τοτε αυτο δινει 'τυρακια' και κινητρα!

εσύ είσαι ο αντιπρόσωπος τους;

Εγω θα σε παρακεινησω για κατι αλλο μιας και χρονο εχεις να διαβαζεις τα παντα αλλα και το οπτικο σου νευρο ειναι στα high του... Ανετρεξε στις 2000 σελιδες και δες αν καθε θεμα πρωτοτυπει, δηλαδη αν δεν ρωτιεται και ξαναρωτιεται και ξανα-μανα-ρωτιουνται καποια πραγματα δυο και τρεις και τεσσερεις και πεντε και εξι.... και 2000 χιλιαδες φορε, και επισης δες οτι ολοι μα ολοι τα απαντανε και τα ξανα απαντανε και ξανα μανα απαντανε!

συμμετείχα από το μηδέν, τα ξέρω, η επανάληψη είναι για εκείνους που τα βλέπουν πρώτη φορά, ή δεν τα έχουν ξαναδεί. Σώζει χρόνο και χρήμα η αναδρομή.

Α και κατι αλλο, αν ηθελα να ψαχνω στο google για εσκορτς τοτε τι στον πεολα κανουμε ολοι εδω μεσα??? Ε? ΟΕΟ??

Αν δεν βρεις κάτι εδώ μέσα και θες να το βρεις πρέπει να το ψάξεις, αν έχεις πρόβλημα με το google δοκίμασε yahoo.
Αν μάθεις να χειρίζεσαι και να ερευνάς διεξοδικά διάφορα πορνοφόρουμ π.χ. Ολλανδικό, Γαλλικό, θα παίρνεις πολλές πληροφορίες, ουσιώδεις που δε βρίσκεις εδώ μέσα. Με διασταύρωση ίσως έχεις καλλίτερα αποτελέσματα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715
εσύ είσαι ο αντιπρόσωπος τους;

συμμετείχα από το μηδέν, τα ξέρω, η επανάληψη είναι για εκείνους που τα βλέπουν πρώτη φορά, ή δεν τα έχουν ξαναδεί. Σώζει χρόνο και χρήμα η αναδρομή.

Αν δεν βρεις κάτι εδώ μέσα και θες να το βρεις πρέπει να το ψάξεις, αν έχεις πρόβλημα με το google δοκίμασε yahoo.
Αν μάθεις να χειρίζεσαι και να ερευνάς διεξοδικά διάφορα πορνοφόρουμ π.χ. Ολλανδικό, Γαλλικό, θα παίρνεις πολλές πληροφορίες, ουσιώδεις που δε βρίσκεις εδώ μέσα. Με διασταύρωση ίσως έχεις καλλίτερα αποτελέσματα.

fullstop μη το συνεχίσουμε έτσι;

aigaios

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει καποιος ,παρακαλω να μου πει
ποια πρακτορια χρησιμοποιουν ξενοδοχεια στην περιοχη
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Φίλε μου στην περιοχή Αμπελόκηποι υπάρχει 1 ξενοδοχείο που τώρα πια δεν το χρησιμοποιεί κανένα πρακτορείο....
Μπορει καποιος ,παρακαλω να μου πει
ποια πρακτορια χρησιμοποιουν ξενοδοχεια στην περιοχη
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπα, απλά είναι άθλιο.....

και οχι μονο!!
πραγματι ο τυπος εκει ειναι πολυ βλακας!!
ετυχε να μεινω 1 φορα και δε αφηνε τη κοπελα που φωναξα να ανεβει πανω.ακουσε τα πυστριλικια του και ισιοσε!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Παρόμοια θέματα

Stories