You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Όχι αλλά ξέρω μια Julia από άλλο agency και πολύ καλή....εργάτρια!!!! ;)παίδες....ξέρει κανείς μία γκόμενα Julia από escape?
Εσύ που ξέρεις ότι έρχονται σε 15 μέρες ....για σένα αγορίνα θα κάτσει η κοπελιά εδώ 2 μήνες? ;)
Εχω συχνη επικοινωνια..................
Της αρεσει η ελλαδα..............
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
με πήρε μία καριόλα προχθές το βράδυ τηλέφωνο στο πορνοκινητό...και με προσφώνησε στα αγγλικά (σλαβοαγγλικά) ως "τον Γιώργο τον οδηγό"....όταν απόρησα μου είπε ότι είναι η Τζούλια από Escape....εκεί της είπα ότι Yorgos είμαι...αλλά δεν έχω καν δίπλωμα οδήγησης....και το έκλεισε....από περιέργεια ρωτάω...γιατί δεν πήρε κάποιο τέτοιο tour το μάτι μου
σχετικά με άλλη Julia που λες, και εγώ ξέρω μία εργάτρια, αλλά δεν βλέπεται, οπότε άστην να δουλεύει καλύτερα μόνη της
σχετικά με άλλη Julia που λες, και εγώ ξέρω μία εργάτρια, αλλά δεν βλέπεται, οπότε άστην να δουλεύει καλύτερα μόνη της
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Τρελή μούφα η κριτική για Sorana από το ανύπαρκτο μέλος bbq.....
και ελπιζω να μου τη γνωρισεις γιατι την προηγουμενη φορα μου την εκανες!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 3.715
Τρελή μούφα η κριτική για Sorana από το ανύπαρκτο μέλος bbq.....
ντροπής πράγματα...!
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Nαι φυτρωνουν καλυτερα μαρουλια εδω περα !!!Εχω συχνη επικοινωνια..................
Nαι φυτρωνουν καλυτερα μαρουλια εδω περα !!!
Δεν ξερω αν ειναι τα μαρουλια καλυτερα ή αν ειναι κατι αλλο........αλλα νομιζω οτι το -30 δεν παλευεται!
Ελπιζω μονο να μην ερθει με τιποτα γατια (τους εχει μεγαλη αδυναμια) αυτη τη φορα!
και ελπιζω να μου τη γνωρισεις γιατι την προηγουμενη φορα μου την εκανες!
Κ λεω κ εγω ποιος ειναι αυτος που ξερει τις γνωριμιες μου???????????????????
Μεσα θα εισαι bill! Αν κ εγω την προταση την εκανα κ την πρωτη φορα!
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Δεν ξερω αν ειναι τα μαρουλια καλυτερα ή αν ειναι κατι αλλο........αλλα νομιζω οτι το -30 δεν παλευεται!
Ελπιζω μονο να μην ερθει με τιποτα γατια (τους εχει μεγαλη αδυναμια) αυτη τη φορα!
Ναι ειμαστε καλοι γαμικουλες .......
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
...δεν ξέρω για τους άλλους....αλλά εγώ δεν της έκανα καλή εντύπωση!!!! :'( :'(Ναι ειμαστε καλοι γαμικουλες .......
αλλά τα υπόλοιπα αλάνια που ξέρουν ότι έρχεται(...λόγω συχνής επικοινωνίας και αυτοί ;))...δεν μιλάνε!!!!!
ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!!!!! >
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Επειδή το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω... και έχω χρόνο να "σκοτώσω"....για πες μου και εμένα που δεν ξέρω, πως λειτουργεί το θέμα...αφού πρώτα μου πεις ποιο είναι το "θέμα"!!!!...είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν τα μάτια τους ανοιχτά αυτήν την στιγμή!!!!!δεν θα μπω στον κόπο να ρωτήσω, ότι θέλω ψάχνω και το βρίσκω...θα καταλάβεις αργότερα πως λειτουργεί το θέμα.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.987
- Πόντοι
- 3.715
Επειδή το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω... και έχω χρόνο να "σκοτώσω"....για πες μου και εμένα που δεν ξέρω, πως λειτουργεί το θέμα...αφού πρώτα μου πεις ποιο είναι το "θέμα"!!!!...είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν τα μάτια τους ανοιχτά αυτήν την στιγμή!!!!!
κάνε κι εσύ μια αναδρομή στο ιντερνετ
κι αφού έχεις χρόνο για ''σκότωμα'' μελέτησε το ''θέμα'' CTs στις προηγούμενες 1967 σελίδες.
(τα μάτια μπορεί να είναι ανοικτά κάθε στιγμή, το θέμα είναι τι περιορισμό έχει το οπτικό νεύρο όμως)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Εσύ Tipos τι γνώμη έχεις? ...επειδή με ρώταγες κάτι χτες!!!!!! ;)....από εμένα για αυτό το "θέμα"...ΤΕΛΟΣ...δεν θα απαντήσω σε τίποτα!!!!!κάνε κι εσύ μια αναδρομή στο ιντερνετ
κι αφού έχεις χρόνο για ''σκότωμα'' μελέτησε το ''θέμα'' CTs στις προηγούμενες 1967 σελίδες.
(τα μάτια μπορεί να είναι ανοικτά κάθε στιγμή, το θέμα είναι τι περιορισμό έχει το οπτικό νεύρο όμως)
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Για γατιαΔεν ξερω αν ειναι τα μαρουλια καλυτερα ή αν ειναι κατι αλλο........αλλα νομιζω οτι το -30 δεν παλευεται!
Για γατιαδεν ξερω να σου πω αλλα με καινουριο ζευγαρι βυζιαθα ερθει και ειναι μαλακια της γιατι μια χαρα βυζακια ειχε !!!
Αληθεια??????????????
Εγω παντως για βυζια δεν ξερω τιποτα...........αλλα θα δουμε λιαν συντομως!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
ρε τζιμάκο....αφού έχεις επικοινωνία μαζί της..ρώτα την!!!! ;)...όχι αν έβαλε....αλλά πόσο μεγάλα τα έκανε!!!!Αληθεια??????????????
Εγω παντως για βυζια δεν ξερω τιποτα...........αλλα θα δουμε λιαν συντομως!
Δύο βυζάκια όμορφα είχαμε...πάνε και αυτά!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 622K