FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
τελος αυτο ηταν! κλεινω το account jorgekavlares και ανοιγω καινουργιο ονοματι φρηφακας!!
τότε να το κάνω και εγώ φρηφακας12
τελος αυτο ηταν! κλεινω το account jorgekavlares και ανοιγω καινουργιο ονοματι φρηφακας!!
ωραια να μας πεις κι εμας!! προσεξε μονο αν τυχει και πληρωσεις η κριτικη σου ειναι ακυρη!!!Παιδια εχει παει κανεις με Tamarra απο Ζ;εχω κλεισει για αυριο
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε καλοκαιριάτικα, πήγες σε Independent με ελληνικό κινητό ;
μονο αν η γκομενα εκανε 8αριαΤελικα 9αρια επρεπε να βαλουμε !!
αν τον πλερωσουν τι προβλεπεται?ωραια να μας πεις κι εμας!! προσεξε μονο αν τυχει και πληρωσεις η κριτικη σου ειναι ακυρη!!!
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω στα τυφλά? ;)
η Kinga από Zuzana είναι πορνοστάρ? σκέφτομαι να την κάνω book...αξίζει τίποτα ή θα κλαίω τα λεφτά μου?
Δυστύχώς έχει μία κρτική μόνο η οποία είναι μέτρια
Eχει δοκιμάσει κανενας φίλος την BΑΡΒΥ ? . Φένεται πολύ δυνατό μωρό. Αν γνωριζει κανεις για το σέρβις της , ας ενημερωσει παρακαλώ
Σε λιγο κριτικη για www.bourdela.tv/content/view/2530/1/#jreview_9515]Anya...... [/URL]
Πολύ καλό για να ειναι αληθινό, αλλά απ ΄την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Γιαυτό είπα να ρωτήσω. Δεν είδα να έχει καμιά κριτική καταχωρημένηφιλε οι φωτογραφιες ειναι ψευτικες απο πλειμποι σιγουρα.καραμουφα του κερατα.
καμμια φωτο θα δουμε η εχει αποκλειστικοτητα ο τρεζ?
Σε λιγο κριτικη για www.bourdela.tv/content/view/2530/1/#jreview_9515]Anya...... [/URL]
η συγκεκριμενη φωτο εχει ξαναχρημοποιηθει σε μουφα.θα σου πω ομως κατι ασχετα με την συγκεκριμενη φωτο.παρατηριστε παντα τις φωτογραφιες καλα.φωτο σε ιλλουστρασιον χαρτι με τις γραμμες πχ του προσωπου να μην φαινονται καθολου και φοντο το οποιο δεν προσδιοριζει ακριβως το χωρο να σε προιδεαζει παντα προς μεγαλη χρηση φωτοσοπ.π.χΠολύ καλό για να ειναι αληθινό, αλλά απ ΄την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Γιαυτό είπα να ρωτήσω. Δεν είδα να έχει καμιά κριτική καταχωρημένη