Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (9 μέλη και 112 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και αυτή θεωρείται μοντέλο?

οκ...οκ....περί ορέξεως

thank you

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Προς roz βόα ----->

Πόσα Lei θα έδινες στο Βουκουρέστι για την παρακάτω?

0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Γιατί κάποιες θέλουν να δώσουμε 250 Ε  :headbang:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και αυτή θεωρείται μοντέλο?

οκ...οκ....περί ορέξεως

thank you
συγχωρα τους ειναι νεοι και δεν ξερουν...
μπορει να μαθουν... μπορει και οχι...
αλλα οταν τους λεμε οτι εχουμε αποψη λογω εμπειριας και απεριοριστου αριθμου τεστ ντραιβ...
και δεν θελουν να ακουσουν... αστους... δικα μας μαρουλια ειναι?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θα διαφωνησω μαζι σοy lalak.Για CT μιλαμε,και ειναι ατοπο με τοσα χρηματα να κοιταμε μονο υπηρεσιες.Υποτιθεται οτι ειναι πορνες πολυτελειας και θα πρεπει να ναι αυτονοητο να ειναι τουμπανα απο εμφανιση.Εχεις δει CT που βρισκονται στο Παρισι αυτη τη στιγμη? Δεν ειναι πολυ πανω απ τον μεσο ορο στην εμφανιση απ τις δικες μας?

Μην συγκρινεις τι κυκλοφορει τον Αυγουστο. Συνηθως Παρισι εχει πολλη μεγαλυτερη διαλογη και ποιοτητα, αλλα παρα πολυ, μα παρα πολυ ελαχιστες ειναι πραγματικα εσκορτς. Οι περισσοτερες ειναι τανες (αρπαχτρες)που ουτε Αγγλικα μιλανε, ουτε μπορεις να τις κυκλοφορησεις με κοσμο. Για ενα μαμησι στο δωματιο ειναι μονο.

Τα πραγματικα εσκορτς ομως χρεωνουν πολυ παραπανω και δεν πανε για 2-3 ωρες. Πρεπει να τα κλεισεις 24ωρο.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Αμα το Ουγγαρεζακι θεωρητε μοντελο ε τοτε παω πασο και σταματαω να πηδαω γιατι μπορει να εχω παρει και την Miss Ουγγαρια ( Ζafira ) !!!
Οκ να την παρουμε δυο τρεις φορες οταν ειχε πρωτοερθει την Καργιολαιν γιατι τα εδινε ολα αλλα τωρα που περασα και την πηρα πριν κανα δυμηνο μονο που δεν την πλακωσα στα χαστουκια !!
Ε οχι και μοντελο το κοντοπυθαρο ρε Παιχτες !!! :headbang: :headbang: :headbang:
Γουστα θα μου πεις ειναι αυτα !!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
μεγάλη ήττα έχει φάει η Lucie αυτή την εβδομάδα......
ούτε τα έξοδα του mini bar δεν βγάζει!!
τελευταία σε πωλήσεις!!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
μεγάλη ήττα έχει φάει η Lucie αυτή την εβδομάδα......
ούτε τα έξοδα του mini bar δεν βγάζει!!
τελευταία σε πωλήσεις!!!

Σιγά μην κλάψω..!
Η Κίμπερλυ πάλι είναι φουλ..!
Δε μου λέτε εσάς σας έχει ξανατύχει με το Ζουζάνα..;
Έκλεισα δίωρο μου 'παν ΟΚ, μου στειλαν κ μην επιβεβαίωσης στο κινητό, απάντησα κ μετά απ' αυτό τίποτα... Ούτε στα email μου μ' απαντάν, ούτε τις πληροφορίες του ξενοδοχείου μου στειλαν, κ απ' ότι βλέπω το δίωρο μου το δωσαν σε δυο μονόωρα..!
Είναι συμπεριφορά αυτή..;

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Αυτό το μωρό το δοκίμασε κανείς συναγωνιστής;;; Σκέφτομαι σοβαρά να το κλείσω δυωράκι την Παρασκευή. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη   

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Αμα το Ουγγαρεζακι θεωρητε μοντελο ε τοτε παω πασο και σταματαω να πηδαω γιατι μπορει να εχω παρει και την Miss Ουγγαρια ( Ζafira ) !!!
Οκ να την παρουμε δυο τρεις φορες οταν ειχε πρωτοερθει την Καργιολαιν γιατι τα εδινε ολα αλλα τωρα που περασα και την πηρα πριν κανα δυμηνο μονο που δεν την πλακωσα στα χαστουκια !!
Ε οχι και μοντελο το κοντοπυθαρο ρε Παιχτες !!! :headbang: :headbang: :headbang:
Γουστα θα μου πεις ειναι αυτα !!!

Πέστα ρε baby, η Ζαφίρα είναι κορυφή ! Η Κίμπερλυ είναι όμορφη μεν αλλά πολύ ψυχρή. Και βέβαια ή καλύτερη απο όλες με διαφορά η Angel Dark !

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
Πέστα ρε baby, η Ζαφίρα είναι κορυφή ! Η Κίμπερλυ είναι όμορφη μεν αλλά πολύ ψυχρή. Και βέβαια ή καλύτερη απο όλες με διαφορά η Angel Dark !

Αχ! βαχ! Τι μας έκανες ZAFIRA. Κι ύστερα χάθηκες. Όσοι την γεύτηκαν καταλαβαίνουν.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Μετα τον πηγα και μεσα στα Ωνασεια απο την ηττα που φαγε !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εμ, τι το περασες ρε αλανι, οι ΜΙΝΑρεδες θελουν και τον καταλληλο Αγιοτολαχ ...  :2funny: :2funny: :2funny:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
επειδη γεμησα Pm για το βιντεο της Κιμπερλυ να ενημερωσω κι απο δω οτι το κατεβασα ξανα και βρισκεται εδω :

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.megaupload.com/?d=IVWKJRYL[/code[/URL]]

ειναι σε υψηλη αναλυση

ΜΟΥΝΟΣ!!!!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Gatoni την εχεις παρει ? Εχεις προσωπικη αποψη ? Πως σου φαινεται απο κοντα ?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Gatoni την εχεις παρει ? Εχεις προσωπικη αποψη ? Πως σου φαινεται απο κοντα ?

2 φορες προσπαθησα να την κλεισω αλλα ειχε φουλάρει!!!! Δεν εχω αποψη , απλα νομιζω οτι με το βιντεο υπαρχει ενα ρεαλιστικο κριτιριο για την εμφανιση της , διοτι με τις φωτος που εχουν ολες επεξεργασμενες στο photoshop υπαρχει παντα αποκλιση.Ποσο διαφορα να χει απ το βιντεο?

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
εγω παλι γιατι νομιζω οτι μπορεις να βρεις μια με λιγο μικροτερα βυζια αλλα ιδιο προσωπο στο μεταξουργειο?

Εγω νομιζω οτι οι περισσοτερες που ρχονται Ελλαδα ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απ την Κιμ. Οχι ολες το τονιζω αλλα οι περισσοτερες.ΚΑτι σκυλοφατσες,κατι κοκκαλιαρικα ποδαρακια,κατι σημαδια στη κοιλια,αλλες εχουν παχακια,οτι να ναι.Τουλαχιστον αυτη ειναι και λιγο εντυπωσιακη.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom