Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστές, καταφθάνει η Karolina (Swedish)

Έστειλα ήδη e-mail, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι (και χερσίν και... και...  :cheesy: ) αν πράγματι πρόκειται εκ των πλέον διακεκριμένων "τουριστριών".

...και μετά διακοπές...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Είχα διβασει εδω για την Sally αλλα οτι είχε κινητό ελληνικό δεν το ήξερα.
Μια καρτούλα Vodafone στο περίπτερο, κοστίζει 5 euro! Οι FROG έχω την εντύπωση ακόμη φθηνότερα. Μεγάλη υπόθεση να αγοράσει μια για να χρησιμοποιεί το χρονικό διάστημα που βρίσκεται εδώ?

:grin: :grin: :grin:

...και φυσικά η Sally, δεν είναι η μοναδική που έχει ελληνικό νούμερο κινητού τηλεφώνου και (μαντέψτε) δεν είναι η μοναδική που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα παρά τα "και καλά" city tours που διοργανώνουν κάθε τόσο!

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μια καρτούλα Vodafone στο περίπτερο, κοστίζει 5 euro! Οι FROG έχω την εντύπωση ακόμη φθηνότερα. Μεγάλη υπόθεση να αγοράσει μια για να χρησιμοποιεί το χρονικό διάστημα που βρίσκεται εδώ?

:grin: :grin: :grin:

...και φυσικά η Sally, δεν είναι η μοναδική που έχει ελληνικό νούμερο κινητού τηλεφώνου και (μαντέψτε) δεν είναι η μοναδική που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα παρά τα "και καλά" city tours που διοργανώνουν κάθε τόσο!
Ευχαριστώ Pathfinder
Εχουμε καμια εικόνα αν ειναι καλό το κοπέλι. Τι λές ΒΑΒΥ ?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά... αφού ΔΕΝ ξέρετε τι θα πει "κοπέλι",τι το γράφετε κάθε τόσο?

:2funny: :idiot: :think:

εχουν την ελπιδα οτι καποιος κρητικος θα τους πει και δε θα τους σπασει τα μουτρα που λενε τις γυναικες/κορες/αδερφες τους "κοπέλια" :cheesy:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εχουν την ελπιδα οτι καποιος κρητικος θα τους πει και δε θα τους σπασει τα μουτρα που λενε τις γυναικες/κορες/αδερφες τους "κοπέλια" :cheesy:
Κάποτε άκουσα από κάποιον οτι τα τουρκικά χαρέμια είχαν πανέμορφες χανούμισες... σωστά γιουσουφάκια! Νόμιζε ο άσχετος οτι "γιουσουφάκι" σημαίνει "πανέμορφη γυναίκα", "μουνάρα", "καβλάκι" που θα λέγαμε σήμερα. Που να 'ξερε...!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

Sorry φίλτατε Tipos AΛΛΑ για Bella (ex Kyra) προσωπικά ακούω Ladies και την συγκεκριμένη .... ασε ένα κλικ πιο κάτω απο Lolly. (Πάντα προσωπική γνώμη)

kopa34

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν συναγωνιστές, μετά από επίσκεψη σε Sylvia και Vanessa, ενημερώνω ότι είναι ακριβώς ίδιες. Εμένα περισσότερο "κλικ" μου έκανε η Sylvia, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Από πίπα μέχρι μαμίση ακριβώς τα ίδια πράγματα. Γενικά πέρασα μία ευχάριστη ώρα με την κάθε μία, αλλά μάλλον δε θα ξαναπάρω...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Sorry φίλτατε Tipos AΛΛΑ για Bella (ex Kyra) προσωπικά ακούω Ladies και την συγκεκριμένη .... ασε ένα κλικ πιο κάτω απο Lolly. (Πάντα προσωπική γνώμη)

Νο προβλεμ φίλε. Η Κύρα είναι όπως τη πετύχεις. Στα καλά της περνάς και εσύ καλά..... αλλιώς άστα να πάνε...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Νο προβλεμ φίλε. Η Κύρα είναι όπως τη πετύχεις. Στα καλά της περνάς και εσύ καλά..... αλλιώς άστα να πάνε...

Εγώ ΠΗΓΑ καί εφυγα μ΄αυτή, είχα παλαιότερα και την τρομέρη εμπειρία με Tιffany (νυν Angela/Sugar Barbies) οπότε μόλις έκανα μπάνι βλέπω το χρήμα στο τραπέζι και ΔΕΝ έκανα το κόπο να πώ May i ? Βρε ουυυυσττττ

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι
κανένα νεότερο από Bibi κανένα review δεν έγραψε κανένας συνάδελφος. Τόσοι και τόσοι πάνε ρε παιδιά. ΄Γράψτε κάτι να ξέρουμε τι να κάνουμε κι εμείς ? Να το πάρουμε το κορίτσι ?

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Γεια σας φίλοι
κανένα νεότερο από Bibi κανένα review δεν έγραψε κανένας συνάδελφος. Τόσοι και τόσοι πάνε ρε παιδιά. ΄Γράψτε κάτι να ξέρουμε τι να κάνουμε κι εμείς ? Να το πάρουμε το κορίτσι ?

τι αλλο να πουμε!!!!!!!!!! τοσα review γραψαμε!!!!!
εγω παντως εχω και σημερα 2ωρακι.....  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
τι αλλο να πουμε!!!!!!!!!! τοσα review γραψαμε!!!!!
εγω παντως εχω και σημερα 2ωρακι.....  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επειδη εχω αυριο ενα διωρακι με τη Bibi, εκτος του πρωτου e mail που απαντησε θετικα, δεν εχω καποια αλλη πληροφορηση. Μου ειπε πως θα στειλει sms αυριο και θα μου πει λεπτομερειες. Ισχυει αυτο;
Το ξενοδοχειο που κοντα ειναι; για να το βρω ευκολα,και να μη μπλεξω σε πολυ κινηση;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Επειδη εχω αυριο ενα διωρακι με τη Bibi, εκτος του πρωτου e mail που απαντησε θετικα, δεν εχω καποια αλλη πληροφορηση. Μου ειπε πως θα στειλει sms αυριο και θα μου πει λεπτομερειες. Ισχυει αυτο;
Το ξενοδοχειο που κοντα ειναι; για να το βρω ευκολα,και να μη μπλεξω σε πολυ κινηση;

μην ανχωνεσαι.... ολα θα πανε καλα.... δες το pm σου.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά κανεις δεν μπορει να βοηθήσει για Νικολ Η Ολιβια ?  :headbang: :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom