Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (2 μέλη και 87 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και μουφα να βγη εγω αυτο θα το μασησω και θα ενημερωσω. :2funny:

Συνημμένα

• 05.jpg
    05.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 06.jpg
    06.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 07.jpg
    07.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 18

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Και μουφα να βγη εγω αυτο θα το μασησω και θα ενημερωσω. :2funny:

Καλοφάγωτη, συναγωνιστή! Και εμένα μου γυάλισε, αλλά είναι αγνώστο το ποιόν της και επιφυλάσσομαι. Περιμένουμε εντυπώσεις...

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τοσο χαλια ειναι αυτη η Candy από Ζuzana  ..ρωταω γιατι την εκλεισα για αυριο..αν ειναι να το ακυρωσω..

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Παιδια η τζουντιν απο ζουζανα εχει ξαναρθει?εχει κανεις πληροφοριες?τελικα την τζινα δεν την πηρε κανενας να μαθουμε τι αξιζει σε περιπτωση επιστροφης?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Baby πρόσεχε λίγο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάνει για πιο μεγάλη απότι δηλώνει.

donsanto για Candy έχουν γραφτεί αρκετά και τίποτα καλό. Ίσως βάβαια να θέλεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Μεταξύ μας και εγώ ψήνομαι .. και το στυλάκι μου είναι ... και φαν της υπήρξα ... να μη την τιμήσω ρε γμτο?

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Baby πρόσεχε λίγο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάνει για πιο μεγάλη απότι δηλώνει.

donsanto για Candy έχουν γραφτεί αρκετά και τίποτα καλό. Ίσως βάβαια να θέλεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Μεταξύ μας και εγώ ψήνομαι .. και το στυλάκι μου είναι ... και φαν της υπήρξα ... να μη την τιμήσω ρε γμτο?
εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα γι αυτην...τι εχει γραφτει δηλαδη ? γιατι ψιλοξενερωσα....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δυστυχώς έχει κλείσει το leguiderose, εκεί είχε αρκετές κριτικές για τη Candy. Στο  oldforum.bourdela.com θα βρεις 1 καλή και 1 κακή κριτική. Αν ρίξεις δε και μια ματιά λίγο πιο πάνω θα βρεις και τη γνώμη του yaramis.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Απευθύνομαι στους φίλους συναγωνιστές Tipos και Donsanto περισότερο που βλέπω οτι ενδιαφέρονται για Candy από zuzana.
Τήν είχα κλείσει πέρσυ το Νοέμβριο και δέν ήταν η πρώτη μου επαφή μ αυτό το γραφείο μια και έχω πάρει Valentina (δέν μφανίζεται πιά),Monique και Krista.
Πήγα στο καθορισμένο randez vous σε ξενοδοχείο πρός τα βόρεια και χωρίς πρόβλημα ανεβαίνω στο δωμάτιο,πρίν μπώ όμως τρακάρω μιά καθαρίστρια στό διάδρομο η οποία μέ κοίταξε περίεργα όταν με είδε να χτυπάω τήν πόρτα,τέσπα μπαίνω μέσα χωρίς να δώσω σημασία στό γεγονός.
Η γκόμενα είναι αρκετά κοντή γύρω στο 1,60-65 και μού έκανε εντύπωση ότι είχε αρκετά χοντρές γάμπες,μιά και είχε μόλις βγεί απ'τό μπάνιο έκοψα και το βυζί για αρκετά μικρό κατά τα άλλα είναι όπως στί φωτογραφίες εέί που πάμε ν αρχίσουμε τα προκατακτικά χτυπάει το εσωτερικό τηλέφωνο και η γκόμενα μόλις το σηκώνει παγώναι και βάζει τα κλάματα,εκεί που πήγα να μαμήσω έκανα την παρηγορήτρα με το πουλί στο χέρι,με τά μισόλογα μου εξηγεί ότι κάτι παίχτηκε την προηγούμενη νύχτα με την αστυνομία και τώρα την καλούσε η ρεσεπσιόν να αδειάσει αμέσως το δωμάτιο και να φύγει,και στόν κύριος που μόλις ανεβηκε να του πεί να περάσει από την διεύθυνση.Ομολογώ ότι τα ψιλοέπεξα μιά και είχε αναφέρει και την αστυνομία και στήνω μαζί της έαν σεναριάκι της πλάκας σέ περίπτωση που γινόταν κανένα σκηνικό,εκεί μου είπε και το πραγματικό της όνομα.
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς βέβαια να περάσω από την διεύθυνση (δέν είμαι και μαλάκας).
Πάντως δέν έλεγε και τίποτα σπουδαίο θα της έβαζα στην εμφάνηση 6/10 μια και μαμήσι δένα έκανα για να ξέρω.
Ελπίζω να σας χρησίμευσε σε κάτι η εμπειρία μου.

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απευθύνομαι στους φίλους συναγωνιστές Tipos και Donsanto περισότερο που βλέπω οτι ενδιαφέρονται για Candy από zuzana.
Τήν είχα κλείσει πέρσυ το Νοέμβριο και δέν ήταν η πρώτη μου επαφή μ αυτό το γραφείο μια και έχω πάρει Valentina (δέν μφανίζεται πιά),Monique και Krista.
Πήγα στο καθορισμένο randez vous σε ξενοδοχείο πρός τα βόρεια και χωρίς πρόβλημα ανεβαίνω στο δωμάτιο,πρίν μπώ όμως τρακάρω μιά καθαρίστρια στό διάδρομο η οποία μέ κοίταξε περίεργα όταν με είδε να χτυπάω τήν πόρτα,τέσπα μπαίνω μέσα χωρίς να δώσω σημασία στό γεγονός.
Η γκόμενα είναι αρκετά κοντή γύρω στο 1,60-65 και μού έκανε εντύπωση ότι είχε αρκετά χοντρές γάμπες,μιά και είχε μόλις βγεί απ'τό μπάνιο έκοψα και το βυζί για αρκετά μικρό κατά τα άλλα είναι όπως στί φωτογραφίες εέί που πάμε ν αρχίσουμε τα προκατακτικά χτυπάει το εσωτερικό τηλέφωνο και η γκόμενα μόλις το σηκώνει παγώναι και βάζει τα κλάματα,εκεί που πήγα να μαμήσω έκανα την παρηγορήτρα με το πουλί στο χέρι,με τά μισόλογα μου εξηγεί ότι κάτι παίχτηκε την προηγούμενη νύχτα με την αστυνομία και τώρα την καλούσε η ρεσεπσιόν να αδειάσει αμέσως το δωμάτιο και να φύγει,και στόν κύριος που μόλις ανεβηκε να του πεί να περάσει από την διεύθυνση.Ομολογώ ότι τα ψιλοέπεξα μιά και είχε αναφέρει και την αστυνομία και στήνω μαζί της έαν σεναριάκι της πλάκας σέ περίπτωση που γινόταν κανένα σκηνικό,εκεί μου είπε και το πραγματικό της όνομα.
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς βέβαια να περάσω από την διεύθυνση (δέν είμαι και μαλάκας).
Πάντως δέν έλεγε και τίποτα σπουδαίο θα της έβαζα στην εμφάνηση 6/10 μια και μαμήσι δένα έκανα για να ξέρω.
Ελπίζω να σας χρησίμευσε σε κάτι η εμπειρία μου.
σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πληροφοριες ...μαλλον θα το ακυρωσω .τι μαλλον σιγουρα δηλαδη...δεν ειμαι σε φαση να ρισκαρω ,θελω κατι καλο και σιγουρο.περναω απο χωρισμο και θα ηθελα κατι δυνατο..
αληθεια εχεισ καμια να μου προτινεις??

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε donsanto δυστυχώς δεν έχω πάρει cg από άλλο γραφείο και δέν μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο,καλή μου φαίνεται αυτή από το europe pearls πού είναι στο από πάνω post

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ  PATHFINDER το service σου είναι αψογο...
(Θα περελάσει απο περιοχή μας?)

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε donsanto δυστυχώς δεν έχω πάρει cg από άλλο γραφείο και δέν μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο,καλή μου φαίνεται αυτή από το europe pearls πού είναι στο από πάνω post
μπα δεν μου γεμιζει πολυ το ματι.. θα περιμενω μαλλον. σ'ευχαριστω και παλι!

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
To europe-pearls έχει ένα υπέροχο κορίτσι...τη Vanesa αλλά δυστυχώς μας ήρθε μόνο μια μοναδική φορά σε CT στην Αθήνα...Αλλά και η Sindy με εμπνέει πολύ!!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.713
Πόντοι
216
Για κάνε ένα κλικ στο παρακάτω link μην ψάχνεις άδικα...

http://[URL unfurl="true"]www.europe-pearls.eu/gallery/pictures/sindy/02.jpg?tmp=1176050998[/img[/URL]]
[/quote]

θα την τιμησω κι εγω...αλλα στα τελη της εβδομαδας...τωρα σειρα εχει η bibi φορ σεκοντ ταϊμ.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Oχι μόνο το άνω κοπέλι  --αλλα΄ και οι άλλες του ανωτέρω .
τι΄γίνεται  ? διπλή επιχείρηση ? Σύγχυση ? μούφα ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom