Συγχαρητήρια!!!
Εξαιρετική,γλαφυρή κριτική-υπόδειγμα και απολύτως ανταποκρινόμενη στην αλήθεια.
Θα ήμουν υπερφίαλος αλλά και ανειλικρινής αν δεν αποδεχόμουν σαν τιμητικά τα εύσημα που αποδίδονται στην κριτική μου από ένα σπουδαίο κριτή.
Και είναι ακόμη τιμητικότερο για τον ίδιο το γεγονός πως μου έκανε την τιμή αιρόμενος υπεράνω πρόσφατης μας αντιπαραθέσεως για άλλο λόγο. Σίγουρα δείχνει το υψηλό επίπεδο του ανδρός, το οποίο και δεν είχα ποτέ διανοηθεί να αμφισβητήσω παρά τις εκάστοτε αντιθέσεις μας. Δεν θα είχε και γούστο εξ άλλου αν όλοι συμφωνούσαμε μεταξύ μας πάντα, θα ήταν ανιαρό.
Με την ευκαιρία, πρέπει να αρθώ και εγώ πάνω από προηγούμενες παρεξηγήσεις και να ζητήσω συγγνώμη από τον Tresurert για όσους ανόητους διαξιφισμούς είχαμε ανταλάξει εδώ μέσα ένα βράδυ και τους οποίους ευτυχώς τους έσβυσε ο Soli, γιατί ήταν σίγουρο πως την άλλη μέρα αν βρισκόταν ακόμη εκεί θα είμαστε και οι δύο σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η δική του συγγνώμη θα μου ήταν ευπρόσδεκτη αλλά φυσικά δεν μπορώ ούτε και αισθάνομαι πως έχω την ανάγκη να την απαιτήσω, γιατί θεωρώ πως όλα έχουν τελειώσει χωρίς καμία πικρία.
Επί τέλους είμαστε εδώ μέσα για όσα μας ενώνουν και όχι για να ανακαλύπτουμε και να προβάλουμε όσα μας χωρίζουν.