You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (4 μέλη και 93 επισκέπτες)
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
αυτα ειναι γουστα!!!Mια ωρα για 500 γιουρια και τις απο κατω κυριες !! ;)
αν και εισαι νεος στο site ...
Εντυπώσεις από την Dashia (Rouge Velours)
Ραντεβού: Παρασκευή
Διάρκεια 1 ώρα
κόστος 160 €
Η κοπέλλα είναι πολύ γλυκιά και όμορφη. με υποδέχθηκε φορώντας μαύρο μίνι φόρεμα και δικτυωτές κάλτσες.
Κορμί καλό, βυζί ανύπαρκτο.
Εξαιρετική πίπα, τρελή συμμετοχή στο γαμήσι.
Συμπέρασμα: Καλή ποιότητα σε σχέση με την τιμή για μια φορά.
Δεν θα την ξαναδοκίμαζα λόγω ανύπαρκτου στήθους
Ραντεβού: Παρασκευή
Διάρκεια 1 ώρα
κόστος 160 €
Η κοπέλλα είναι πολύ γλυκιά και όμορφη. με υποδέχθηκε φορώντας μαύρο μίνι φόρεμα και δικτυωτές κάλτσες.
Κορμί καλό, βυζί ανύπαρκτο.
Εξαιρετική πίπα, τρελή συμμετοχή στο γαμήσι.
Συμπέρασμα: Καλή ποιότητα σε σχέση με την τιμή για μια φορά.
Δεν θα την ξαναδοκίμαζα λόγω ανύπαρκτου στήθους
μπορώ να ρεζερβάρω 3 ημέρες παρακαλώ..αυτα ειναι γουστα!!!
Mια ωρα για 500 γιουρια και τις απο κατω κυριες !! ;)
αυτα ειναι γουστα!!!
Α......ρε ΒΑΒΥ τι σου γράφουνε........!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
εγώ που δεν είμαι παντρεμένος πως θα βρώ μια τέτοια???
Εσένα, που έχουμε γίνει φίλοι εδώ μέσα και δεν είσαι παντρεμένος και έχεις διαπιστώσει πως δε λέω και μαλακίες, θα σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία της κοπέλας, τα έχω στείλει ακόμα σε ένα συναθλητή που με είχε ρωτήσει πια είναι αλλά δεν σκοπεύω να κάνω τον κράχτη γι αυτό και όποιος άλλος θέλει να μάθει πια είναι ας ψάξει τα ριβιούς μου για τα call girls της Αθήνας, πριν από 2-3 μήνες είναι ποσταρισμένο και ήταν τόσο εγκωμιαστικό που είχε αμφισβητηθεί και λίγο, ήμουν και νέος στο σάιτ τότε.
Μόνο να γνωρίζεις πως
1. Η κοπέλα δεν είναι ούτε Μαρτίνα ούτε Ελίζαμπεθ. Όμορφη είναι και σέξυ και στο κρεβάτι πύραυλος, αλλά δεν ήταν ποτέ μοντέλο, σερβιτόρα δούλευε πιο πριν και το παραδέχεται άρα στο διήμερο οι τρίτοι δεν θα λένε που το βρήκε το μοντέλο ο Ελληναράς, αλλά, ίσως από κακία, που την πάει τη "βίζιτα", γιατί η Ανατολική καταγωγή είναι εμφανής.
2. Το "δωρεάν", δεν είναι ποτέ εντελώς δωρεάν και έτσι να υπολογίσεις πάνω από 500 και ίσως 1000 πως θα σου φύγουν στο διήμερο, και αυτό αν είσαι προσεχτικός και αποφύγεις μπουζούκια και λουλουδια και τέτοια γιατί τότε η δαπάνη μπερεί να γίνει ανεξέλεγκτη.
Σου στέλνω λοιπόν τα στοιχεία της και καλά διήμερα!!
Καλή βδομάδα σε όλους.
Για την μαυρομάλλα www.swedishharmony.com/stars/4/177.html]Angela[/url] με σουηδική αρμονία ξέρουμε κάτι?
Για την μαυρομάλλα www.swedishharmony.com/stars/4/177.html]Angela[/url] με σουηδική αρμονία ξέρουμε κάτι?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εχει και για σενα !!Ρε κουφάλες...εάν τις πάτε βόλτες τα ΣΚ...εμείς που μένουμε στο καζάνι, τι θα γαμάμε?
Δεν ντρέπεστε λίγο?
Στα μετρα σου !!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
σε ευχαριστώ φιλε αλλα άστο καλυτερα προς το παρον, by the way ειδες την τελευταια κριτική για Μαρτίνα??Εσένα, που έχουμε γίνει φίλοι εδώ μέσα και δεν είσαι παντρεμένος και έχεις διαπιστώσει πως δε λέω και μαλακίες, θα σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία της κοπέλας, τα έχω στείλει ακόμα σε ένα συναθλητή που με είχε ρωτήσει πια είναι αλλά δεν σκοπεύω να κάνω τον κράχτη γι αυτό και όποιος άλλος θέλει να μάθει πια είναι ας ψάξει τα ριβιούς μου για τα call girls της Αθήνας, πριν από 2-3 μήνες είναι ποσταρισμένο και ήταν τόσο εγκωμιαστικό που είχε αμφισβητηθεί και λίγο, ήμουν και νέος στο σάιτ τότε.
Μόνο να γνωρίζεις πως
1. Η κοπέλα δεν είναι ούτε Μαρτίνα ούτε Ελίζαμπεθ. Όμορφη είναι και σέξυ και στο κρεβάτι πύραυλος, αλλά δεν ήταν ποτέ μοντέλο, σερβιτόρα δούλευε πιο πριν και το παραδέχεται άρα στο διήμερο οι τρίτοι δεν θα λένε που το βρήκε το μοντέλο ο Ελληναράς, αλλά, ίσως από κακία, που την πάει τη "βίζιτα", γιατί η Ανατολική καταγωγή είναι εμφανής.
2. Το "δωρεάν", δεν είναι ποτέ εντελώς δωρεάν και έτσι να υπολογίσεις πάνω από 500 και ίσως 1000 πως θα σου φύγουν στο διήμερο, και αυτό αν είσαι προσεχτικός και αποφύγεις μπουζούκια και λουλουδια και τέτοια γιατί τότε η δαπάνη μπερεί να γίνει ανεξέλεγκτη.
Σου στέλνω λοιπόν τα στοιχεία της και καλά διήμερα!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
σε ευχαριστώ φιλε αλλα άστο καλυτερα προς το παρον, by the way ειδες την τελευταια κριτική για Μαρτίνα??
Την είδα και γι αυτό λέω να σου συστήσω αυτή για να μην μείνεις κολημένος, όσο σούμερ και να συμφωνούμε πως είναι η φίλη μας.
Και επί τέλους δε λέω [και μάλλον δεν γίνεται] να κανονίσεις διήμερο με την πρώτη. Γνώρισε την μια φορά και δες αν σου κάνει κι αν ναι προχωράς.
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
έχουμε καμιά φώτο??? πλάκα πλάκα σα να εχω κολλήσει με τη ΜαρτίναΤην είδα και γι αυτό λέω να σου συστήσω αυτή για να μην μείνεις κολημένος, όσο σούμερ και να συμφωνούμε πως είναι η φίλη μας.
Και επί τέλους δε λέω [και μάλλον δεν γίνεται] να κανονίσεις διήμερο με την πρώτη. Γνώρισε την μια φορά και δες αν σου κάνει κι αν ναι προχωράς.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
έχουμε καμιά φώτο??? πλάκα πλάκα σα να εχω κολλήσει με τη Μαρτίνα
Φωτο έχουμε και σου λέω με π.μ. ποια είναι. Την τελευταία κριτική της Μαρτίνας στείλτην και στον μίζερο [και μάλλον στερημένο από σεξ] που μας αμφισβητούσε και έκανε πλακίτσα, χωρίς να έχει και άποψη, ο καημενούλης που μάλλον για να δει μουνί πάει σε βαφτίσια γιατί αλλιώς δεν βλέπει!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
ο καημενούλης που μάλλον για να δει μουνί πάει σε βαφτίσια γιατί αλλιώς δεν βλέπει!
δεν έχω πάρει κάποιο πμ μεχρι τώρα,
[quote author=RoccoSiffredi link=topic=27.msg#msg date=]
[/quote]
Συναγωνιστές ο Erito είναι χειρότερος από τον Zuzana (παρότι είναι το ίδιο γραφείο).
Κλείνω ραντεβού με την Esty για Παρασκευή μεσημέρι, μου στέλνει επιβεβαίωση και περιμένω να μου δώσει ξενοδοχείο, δωμάτιο κ.λ.π.
Ε, ακόμα περιμένω. Τι e-mail έστειλα, τι τηλέφωνα πήρα, τι SMS έστειλα, τίποτε (και του τόνισα ότι είμαι εγκεκριμένος πελάτης του Zuzana).
Συμπέρασμα: τα ξένα γραφεία με ωραίες γκόμενες μας περνούν για Αμερικανάκια.....
[/quote]
Συναγωνιστές ο Erito είναι χειρότερος από τον Zuzana (παρότι είναι το ίδιο γραφείο).
Κλείνω ραντεβού με την Esty για Παρασκευή μεσημέρι, μου στέλνει επιβεβαίωση και περιμένω να μου δώσει ξενοδοχείο, δωμάτιο κ.λ.π.
Ε, ακόμα περιμένω. Τι e-mail έστειλα, τι τηλέφωνα πήρα, τι SMS έστειλα, τίποτε (και του τόνισα ότι είμαι εγκεκριμένος πελάτης του Zuzana).
Συμπέρασμα: τα ξένα γραφεία με ωραίες γκόμενες μας περνούν για Αμερικανάκια.....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα έχεις 2! Πιο μπροστά δεν σου έστελνα γιατί μου έκανες το δύσκολο!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K