Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (4 μέλη και 93 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Mια ωρα για 500 γιουρια και τις  απο κατω κυριες !!  ;)

Vanessa_5_19960.jpg
woman3_2_28595.jpg

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εντυπώσεις από την Dashia (Rouge Velours)
Ραντεβού: Παρασκευή
Διάρκεια 1 ώρα
κόστος 160 €

Η κοπέλλα είναι πολύ γλυκιά και όμορφη. με υποδέχθηκε φορώντας μαύρο μίνι φόρεμα και δικτυωτές κάλτσες.
Κορμί καλό, βυζί ανύπαρκτο.
Εξαιρετική πίπα, τρελή συμμετοχή στο γαμήσι.
Συμπέρασμα: Καλή ποιότητα σε σχέση με την τιμή για μια φορά.
Δεν θα την ξαναδοκίμαζα λόγω ανύπαρκτου στήθους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε κλώνε...μας δουλεύεις?

:2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εγώ που δεν είμαι παντρεμένος πως θα βρώ μια τέτοια???

Εσένα, που έχουμε γίνει φίλοι εδώ μέσα και δεν είσαι παντρεμένος και έχεις διαπιστώσει πως δε λέω και μαλακίες, θα σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία της κοπέλας, τα έχω στείλει ακόμα σε ένα συναθλητή που με είχε ρωτήσει πια είναι αλλά δεν σκοπεύω να κάνω τον κράχτη γι αυτό και όποιος άλλος θέλει να μάθει πια είναι ας ψάξει τα ριβιούς μου για τα call girls της Αθήνας, πριν από 2-3 μήνες είναι ποσταρισμένο και ήταν τόσο εγκωμιαστικό που είχε αμφισβητηθεί και λίγο, ήμουν και νέος στο σάιτ τότε.
Μόνο να γνωρίζεις πως
1. Η κοπέλα δεν είναι ούτε Μαρτίνα ούτε Ελίζαμπεθ. Όμορφη είναι και σέξυ και στο κρεβάτι πύραυλος, αλλά δεν ήταν ποτέ μοντέλο, σερβιτόρα δούλευε πιο πριν και το παραδέχεται άρα στο διήμερο οι τρίτοι δεν θα λένε που το βρήκε το μοντέλο ο Ελληναράς, αλλά, ίσως από κακία, που την πάει τη "βίζιτα", γιατί η Ανατολική καταγωγή είναι εμφανής.
2. Το "δωρεάν", δεν είναι ποτέ εντελώς δωρεάν και έτσι να υπολογίσεις πάνω από 500 και ίσως 1000 πως θα σου φύγουν στο διήμερο, και αυτό αν είσαι προσεχτικός και αποφύγεις μπουζούκια και λουλουδια και τέτοια γιατί τότε η δαπάνη μπερεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Σου στέλνω λοιπόν τα στοιχεία της και καλά διήμερα!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε κουφάλες...εάν τις πάτε βόλτες τα ΣΚ...εμείς που μένουμε στο καζάνι, τι θα γαμάμε?

Δεν ντρέπεστε λίγο?

:2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Been there...done that....

Λες να ξαναπάω?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω παντως θα ξαναπαω και οχι μονο εκει αλλα σε ολο το Team !! :grin: :grin: :grin:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Εσένα, που έχουμε γίνει φίλοι εδώ μέσα και δεν είσαι παντρεμένος και έχεις διαπιστώσει πως δε λέω και μαλακίες, θα σου στείλω με π.μ. τα στοιχεία της κοπέλας, τα έχω στείλει ακόμα σε ένα συναθλητή που με είχε ρωτήσει πια είναι αλλά δεν σκοπεύω να κάνω τον κράχτη γι αυτό και όποιος άλλος θέλει να μάθει πια είναι ας ψάξει τα ριβιούς μου για τα call girls της Αθήνας, πριν από 2-3 μήνες είναι ποσταρισμένο και ήταν τόσο εγκωμιαστικό που είχε αμφισβητηθεί και λίγο, ήμουν και νέος στο σάιτ τότε.
Μόνο να γνωρίζεις πως
1. Η κοπέλα δεν είναι ούτε Μαρτίνα ούτε Ελίζαμπεθ. Όμορφη είναι και σέξυ και στο κρεβάτι πύραυλος, αλλά δεν ήταν ποτέ μοντέλο, σερβιτόρα δούλευε πιο πριν και το παραδέχεται άρα στο διήμερο οι τρίτοι δεν θα λένε που το βρήκε το μοντέλο ο Ελληναράς, αλλά, ίσως από κακία, που την πάει τη "βίζιτα", γιατί η Ανατολική καταγωγή είναι εμφανής.
2. Το "δωρεάν", δεν είναι ποτέ εντελώς δωρεάν και έτσι να υπολογίσεις πάνω από 500 και ίσως 1000 πως θα σου φύγουν στο διήμερο, και αυτό αν είσαι προσεχτικός και αποφύγεις μπουζούκια και λουλουδια και τέτοια γιατί τότε η δαπάνη μπερεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Σου στέλνω λοιπόν τα στοιχεία της και καλά διήμερα!!
σε ευχαριστώ φιλε αλλα άστο καλυτερα προς το παρον, by the way ειδες την τελευταια κριτική για Μαρτίνα??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
σε ευχαριστώ φιλε αλλα άστο καλυτερα προς το παρον, by the way ειδες την τελευταια κριτική για Μαρτίνα??

Την είδα και γι αυτό λέω να σου συστήσω αυτή για να μην μείνεις κολημένος, όσο σούμερ και να συμφωνούμε πως είναι η φίλη μας.
Και επί τέλους δε λέω [και μάλλον δεν γίνεται] να κανονίσεις διήμερο με την πρώτη. Γνώρισε την μια φορά και δες αν σου κάνει κι αν ναι προχωράς.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Την είδα και γι αυτό λέω να σου συστήσω αυτή για να μην μείνεις κολημένος, όσο σούμερ και να συμφωνούμε πως είναι η φίλη μας.
Και επί τέλους δε λέω [και μάλλον δεν γίνεται] να κανονίσεις διήμερο με την πρώτη. Γνώρισε την μια φορά και δες αν σου κάνει κι αν ναι προχωράς.
έχουμε καμιά φώτο??? πλάκα πλάκα σα να εχω κολλήσει με τη Μαρτίνα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
έχουμε καμιά φώτο??? πλάκα πλάκα σα να εχω κολλήσει με τη Μαρτίνα

Φωτο έχουμε και σου λέω με π.μ. ποια είναι. Την τελευταία κριτική της Μαρτίνας στείλτην και στον μίζερο [και μάλλον στερημένο από σεξ] που μας αμφισβητούσε και έκανε πλακίτσα, χωρίς να έχει και άποψη, ο καημενούλης που μάλλον για να δει μουνί πάει σε βαφτίσια γιατί αλλιώς δεν βλέπει!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=RoccoSiffredi link=topic=27.msg#msg date=]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχω πάρει κάποιο πμ μεχρι τώρα,
[/quote]

Συναγωνιστές ο Erito είναι χειρότερος από τον Zuzana (παρότι είναι το ίδιο γραφείο). 
Κλείνω ραντεβού με την Esty για Παρασκευή μεσημέρι, μου στέλνει επιβεβαίωση και περιμένω να μου δώσει ξενοδοχείο, δωμάτιο κ.λ.π.
Ε, ακόμα περιμένω. Τι e-mail έστειλα, τι τηλέφωνα πήρα, τι SMS έστειλα, τίποτε (και του τόνισα ότι είμαι εγκεκριμένος πελάτης του Zuzana).
Συμπέρασμα: τα ξένα γραφεία με ωραίες γκόμενες μας περνούν για Αμερικανάκια.....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom