Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (8 μέλη και 112 επισκέπτες)

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
soukostis,
[size=70pt]ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ[/size]
Και το λέω αυτό, διότι:

• [li]ΚΑΙ είχες ακούσει (όπως εσύ ανέφερες) οτι το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι "απατεώνες και μουφαδόροι",[/li]
    [li]ΚΑΙ ενώ βλέπεις οτι η κοπέλα (όπως εσύ έγραψες) "ούτε για ταξιθέτρια σε τσοντοσινεμά δεν κάνει"...[/li]

...παρ' όλα αυτά και αντί να κάνεις μεταβολή και να φύγεις τρέχοντας (ενδεχομένως να της ρίξεις και μια μούτζα στα μούτρα να μην της χρωστάς)... κάθεσαι, την γαμάς (ναι, την "απαράδεκτη που δεν κάνει ούτε για ταξιθέτρια σε τσοντοσινεμά") και στο τέλος πληρώνεις και 200 euro! Μάγκα μου... χωρίς παρεξήγηση, αυτό στην παρέα μου το λέμε "θύμα" για να μην πω κάτι πιο χοντρό και παρεξηγηθείς. Καλώς ήρθες στο φορουμ και σιδηροκέφαλος.

[size=12pt]Μετά αναρωτιέστε γιατί τα πρακτορεία στέλνουν στην Ελλάδα τις πιο απαράδεκτες και ότι έχει στο κλάσιμο η υπόλοιπη Ευρώπη! Ε? Γιατί άραγε?[/size]

:headbang: :headbang: :headbang:

και με αυτές τις τιμές να προσθέσω εγώ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!
και για ολους τους φιλους που εχουν κλεισει με την κατα τον Ζουζουνα 26 ετων....
www.zuzana.com/Bio.asp?T=XEpqcJwmBf:07052009090940AM:079131044184:1:ZTV:0:GR&mId=453&TourId=2301]Paris, 26 zuzana[/url]
εμενα μου φερνει στην παλαια ποτε πορνοσταρ που εκανε ταινιες πριν απο 20 χρονια
dina pearl
συμφωνα με το eurobabeindex εχει Birthdate: 1974/05/23
ψαξτε καμια ταινια της πριν πατε.... μπορει να σας προτρεψει... αλλα και να αποτρεψει
τουλαχιστον να εχετε συναισθηση με ποιο ιερο τερας (λιγο ξεχειλωμενο) πατε να γαμηθειτε....

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συναγωνιστές, παρακαλείσθε όπως προτείνεται κορασίδα CT για συνέυρεση σήμερα το απόγευμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Συναγωνιστές, παρακαλείσθε όπως προτείνεται κορασίδα CT για συνέυρεση σήμερα το απόγευμα.

Προσωπικά θα διάλεγα Νίκα ή Λέρα τις ανεξάρτητες από το , σε μια διάθεση εξερεύνησης. Δεν έχουν κανένα ριβιού, προφανώς είναι νέες, αλλά στα 200 Ευρώ με 1.75 και 22 χρόνια η καθεμία, ακούγεται ενδιαφέρουσα πρόταση. Παίζει και duo : 400 Ευρώ, 3.5 μ., 44 χρόνια, συνολικά!!
Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι μία ή και τις δύο για αύριο και θα με βοηθούσε ένα ριβιού.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Προσωπικά θα διάλεγα Νίκα ή Λέρα τις ανεξάρτητες από το , σε μια διάθεση εξερεύνησης. Δεν έχουν κανένα ριβιού, προφανώς είναι νέες, αλλά στα 200 Ευρώ με 1.75 και 22 χρόνια η καθεμία, ακούγεται ενδιαφέρουσα πρόταση. Παίζει και duo : 400 Ευρώ, 3.5 μ., 44 χρόνια, συνολικά!!
Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι μία ή και τις δύο για αύριο και θα με βοηθούσε ένα ριβιού.

συναγωνιστής ανέφερε σε προχθεσινή συζήτηση....ότι η Νίκα δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό

από υπηρεσίες, δεν γνώριζε...γιατί δεν κάθισε να δοκιμάσει, έφυγε (άξιος!)

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
φίλε gianevan είχες δίκιο για Μαρτίνα, εχεις δει πιστευω το pm που σου έχω στειλει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
συναγωνιστής ανέφερε σε προχθεσινή συζήτηση....ότι η Νίκα δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό

από υπηρεσίες, δεν γνώριζε...γιατί δεν κάθισε να δοκιμάσει, έφυγε (άξιος!)

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, μάλλον γλύτωσα από ένα άσχημο απόγευμα Δευτέρας!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, μάλλον γλύτωσα από ένα άσχημο απόγευμα Δευτέρας!

σε άλλον πάνε τα ευχαριστώ.....όχι σε εμένα...

και εμένα με έσωσαν

(κάτσε να δεις, που ξαφνικά θα εμφανιστούν διθυραμβικές κριτικές για την εν λόγω κυρία, από μέλη που δεν έχουν ξαναβάλει κριτική, και βέβαια θα περιλαμβάνουν και την γνωστή φράση "θα έβαζα 10άρια...αλλά δεν το επιτρέπει το σύστημα επειδή είναι η πρώτη μου κριτική"...."μπορεί να είναι η πρώτη μου κριτική, αλλά διαβάζω το Site από το 1821")

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
κρίμα για τη Νίκα, φαίνεται πολύ ωραία στις φώτο

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
κρίμα για τη Νίκα, φαίνεται πολύ ωραία στις φώτο
Ο,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός και ειδικά στο internet που η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο !!!

Συναγωνιστές Άγιο Είχαμε με τις Νίκες και δεν ξέρω και ποιές άλλες  ;)
Να είναι καλά όσοι μπαίνουν στο κόπο και ενημερώνουν έγκαιρα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ο,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός και ειδικά στο internet που η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο !!!

Συναγωνιστές Άγιο Είχαμε με τις Νίκες και δεν ξέρω και ποιές άλλες  ;)
Να είναι καλά όσοι μπαίνουν στο κόπο και ενημερώνουν έγκαιρα...

Δίκιο έχει βρε Ρόκο ο άνθρωπος. Τί κρίμα δηλαδή; Που δεν την πατήσαμε, ή που η ωραία γκόμενα του σάιτ ήταν ανύπαρκτη;

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Δίκιο έχει βρε Ρόκο ο άνθρωπος. Τί κρίμα δηλαδή; Που δεν την πατήσαμε, ή που η ωραία γκόμενα του σάιτ ήταν ανύπαρκτη;
κρίμα που μια τόσο ωραία γκόμενα υπάρχει μόνο στις φώτο, επισης και απο μένα μπράβο σε αυτόυς που ενημερώνουν και αποφευγουμε τις κακοτοπιες

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
κρίμα που μια τόσο ωραία γκόμενα υπάρχει μόνο στις φώτο, επισης και απο μένα μπράβο σε αυτόυς που ενημερώνουν και αποφευγουμε τις κακοτοπιες
Φίλε Ρόκο η κοπέλα σίγουρα υπάρχει όχι μόνο στις φωτό, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό γιατί εκατοντάδες όμορφες υπάρχουν σε φωτογραφίες, και όρεξη να έχεις να κατεβάζεις και να "θαυμάζεις" στο internet.
Το θέμα είναι να μην αξιοποιούνται όλες αυτές οι όμορφες φωτογραφίες για να τα πέρνουν μερικοί (-ες) έξυπνοι από κάτι ευκολόπιστους (καταρχήν) και δεν βαριέσαι / δεν πειράζει / που να τρέχω τώρα (στην πορεία) "καυλόπληκτους" συναγωνιστές-θύματα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aυτα ειναι κοριτσια !!! :rockon:
Ονομα και πραγμα !! :2funny: :2funny:

URL]img.php
URL]img.php
URL]img.php
URL]img.php

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: θα μπορουσα με τετοιο ονομα !!! :2funny: :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Aυτα ειναι κοριτσια !!! :rockon:
Ονομα και πραγμα !! :2funny: :2funny:
Υπέροχες μεν, αλλά χωρίς tour στην Αθήνα δε  :'(
Πάντως tres στηριζόμαστε πάνω σου για έγκαιρη ενημέρωση αν, ...λέω αν, έρθει κάτι προς τα εδώ  :)

Με την ευκαιρία : τα κορίτσια του Lady Land έγιναν ανάρπαστα πάλι!
Ευτυχώς η Natalia με "έχωσε" κάπου μια ωρίτσα, να γλύψω και εγώ ο καλόερος κανένα τρυφερό κοκκαλάκι  ;)
Γιατί όπως έχουνε πει και οι σοφοί : "του γέρου του γάτου τα δόντια δεν κόβουνε, γιαυτό θέλει τρυφερά ποντικάκια να τρώει"  :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom