yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
ωραία θα ήτανε την άλλη εβδομάδα μαζί με την lucy να ερχόταναι και η pink........
πέστε στον νταβά να τις φέρει.....
Να μας καταστρέψεις οικονομικά θέλεις?
ωραία θα ήτανε την άλλη εβδομάδα μαζί με την lucy να ερχόταναι και η pink........
Να μας καταστρέψεις οικονομικά θέλεις?
Γι'αυτήν δεν είμαι ποτέ εδώ. Να πάρει αργότερα.Yorgos εχεις τηλεφωνημα xaxaxa !!!
[img ηειγητ=150]]
Καλά...ειρωνεύεστε...αλλά έχει γεμίσει ο τόπος κροκόδειλους.Μάζεψε το μαρούλι και θέλει το ρολόϊ της πίσω.
Το φως της δημοσιότητας βλέπεις.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο zuzunas δεν ακυρώνει το εισιτίριο και την κράτηση της margo που ούτος η αλλίως χαμένα θα πάνε και στη θέση της να φέρει την pink....
Σαν να μου λες τώρα αύριο δεν θα περάσεις τόσο καλά !!
δεν ειναι η μονικα???
Παιδιά δεν έχω πάει σε καμιά από τις 2, σήμερα & αύριο είναι τα ραντεβού μου,
απλώς που φάνηκε ότι αυτή μοιάζει πιο πολύ με τις φωτογραφίες
Προς Μονικα φέρνει...
Εκτός από Emily που δεν τη χάνω με τίποτα, έχουμε κάτι άλλο για να συμπληρώσουμε την επόμενη εβδομάδα?
Μόλις πρόσεξα πως από σήμερα και για 10 ημέρες μας επισκέπτεται πάλι η Μαρτίνα του G.E.S. ως ανεξάρτητη και ως Vasilisa πλέον, πληροφορίες στο παρατιθέμενο σάιτ.
....
Μου το είχε πεί στο τελευταίο μας μήτινγκ πως θα ερχόταν σαν ανεξάρτητη την άλλη φορά αλλά για να μην την εκθέσω στο παλιό πρακτορείο της σε περίπτωση που το μετάνοιωνε δεν το είχα αναφέρει.
ορίστε και η lady-X,
αν και μόνο λόγω ύψους ξέρω ότι θα προτιμήσεις την αφροδίτη
Αρε λαμογιο τρεζ μας δουλεψες ολους.... Μονικα = πεταμενα λεφτα!Καλα θα βαζω και ονοματα στις φωτο απο εδω και εμπρος.
Η Μονικα ειναι παλλικαραδες.