You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (7 μέλη και 73 επισκέπτες)
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
τις ομπρέλες σας παιδιά...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
νατος και ο Βαψομαλλάκιας
ποια ειναι αυτη;Κατεληξα !!!
Μονο ο Fantom εχει μυτη !!!
Οι υπολοιποι zuzuno μαλακιζονται.
Και γραψτε και ενα review για τον Raikonen !!!
Ποια είναι αυτά τα δύο μωρά που έβαλες άρχοντα μου;;;Και αυτο καλο ειναι αλλα θελει πολυ δουλια ακομη γιατι εγω περνω σιγουρα καλυτερη πιπα .
Η εμπειρια βλεπεις !!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.012
- Πόντοι
- 12.056
Αφου μου αρεσει ρε συ αυτη η γυναικα....τι να κανω
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
καταιγιδα εισαι σημερα!!!!
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Ποια ομπρελα μου λες εδω δεν σωνομαστε με τιποτα !!!τις ομπρέλες σας παιδιά...
Συνημμένα
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
η φωτογραφία φυσικά δεν έχει σχέσει με την πραγματικότητα...το ρωσίδι αυτό είναι απίστευτο μπουρούχι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταλαμβάνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο.....
Θελει και 300 την ωρα !!!!
Η "καταιγίδα" προφανώς είχε και... συνέπειες
(για κάποιους ευεργετικές, για κάποιους άλλους καταστροφικές - όπως κάθε καταιγίδα, άλλωστε)
Συγκεκριμένα: Χθες τα μεσάνυχτα και αφού είχα ήδη κλείσει Vanessa για Παρασκευή, ρώτησα και για το σημερινό availability των έτερων δύο κορασίδων (Dzhenifer και Monica). Στην απάντηση προστέθηκαν και... του Αιγαίου τα Blues (κατά Fantom):
Dzhenifer: Από 12:00. Monica: Από 14:00. Paris: Από 16:30.
Πριν μια ωρίτσα έκλεισα μια καλή δουλίτσα κι είπα να κάνω δώρο στην εαυτό μου μια εκ των τριών για το βραδάκι μετά τις 19:00 (ελπίζοντας να αντέξω και τη Vanessa την επομένη).
Με εξαίρεση ένα κενό της Paris (που όμως ήταν πριν τις 19:00) ήταν όλες fully booked!
Μήπως να κάναμε κάνα ομαδικό διάβημα (ίσως και καμιά πορεία στο... Σύνταγμα ;)) μπας και πείσουμε τη Natalie να κρατήσει τα κορίτσια της στην Αθήνα και μετά το Σάββατο;
Τι γνώμη έχει ο Πρόεδρος επ' αυτού;
(για κάποιους ευεργετικές, για κάποιους άλλους καταστροφικές - όπως κάθε καταιγίδα, άλλωστε)
Συγκεκριμένα: Χθες τα μεσάνυχτα και αφού είχα ήδη κλείσει Vanessa για Παρασκευή, ρώτησα και για το σημερινό availability των έτερων δύο κορασίδων (Dzhenifer και Monica). Στην απάντηση προστέθηκαν και... του Αιγαίου τα Blues (κατά Fantom):
Dzhenifer: Από 12:00. Monica: Από 14:00. Paris: Από 16:30.
Πριν μια ωρίτσα έκλεισα μια καλή δουλίτσα κι είπα να κάνω δώρο στην εαυτό μου μια εκ των τριών για το βραδάκι μετά τις 19:00 (ελπίζοντας να αντέξω και τη Vanessa την επομένη).
Με εξαίρεση ένα κενό της Paris (που όμως ήταν πριν τις 19:00) ήταν όλες fully booked!
Μήπως να κάναμε κάνα ομαδικό διάβημα (ίσως και καμιά πορεία στο... Σύνταγμα ;)) μπας και πείσουμε τη Natalie να κρατήσει τα κορίτσια της στην Αθήνα και μετά το Σάββατο;
Τι γνώμη έχει ο Πρόεδρος επ' αυτού;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K