jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Βέβαια το αστέρι της βδομάδας που έρχεται (αν έρθει τελικά) είναι λίγο "under the radar" ...
δεν ηρθε ακομα?
Βέβαια το αστέρι της βδομάδας που έρχεται (αν έρθει τελικά) είναι λίγο "under the radar" ...
δεν ηρθε ακομα?
Την Stella την πηρα δυο φορες στο Παρισι πριν απο εναμιση χρονο, και ειχα περασει πολυ καλα, ισως γιατι καναμε κλικ. Ομωρφο μωρο απο Βλαδιβοστοκ, με ωραιο σωμα, πολυ θυλικο, μιλαει καλα Αγγλικα και δινει αρχοντοκουλουρι. Γουστα ομως ειναι αυτα ειναι αυτα και δεν ταιριαζει με ολους.
αρχοντοκουλουρι???
ειναι τοσο ωραια οπως στις φωτο?
Σε ευχαριστώ φίλε μου...μου αρέσει πολύ η Στέλλα και θα σε εμπιστευθώΤην Stella την πηρα δυο φορες στο Παρισι πριν απο εναμιση χρονο, και ειχα περασει πολυ καλα, ισως γιατι καναμε κλικ. Ομωρφο μωρο απο Βλαδιβοστοκ, με ωραιο σωμα, πολυ θυλικο, μιλαει καλα Αγγλικα και δινει αρχοντοκουλουρι. Γουστα ομως ειναι αυτα ειναι αυτα και δεν ταιριαζει με ολους.
Αυτό εννοώ....
Πολύ καλή η Ελίζαμπεθ απο SlovakBeauties.Οχι για όλους βέβαια.Συστήνεται για τους βυζολάτρεις κι αυτούς που γουστάρουν ζουμερές γυναικάρες.Αμα ψάχνετε για μοντέλο δεν θα σας αρέσει.Είναι άψογη όμως.Συμμετέχει ενεργά και μπορεί να σε κάνει να χύσεις μέσα σε δεπτερόλεπτα με τον τρόπο της.
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή, το έβλεπα καιρό και έλεγα να κάνω την υπέρβαση αν και ακριβή αλλά τώρα μακριά...Μεγάλη διαφορά από τις φωτογραφίες, αγύμναστο σώμα με παραπάνω κιλά σε σχέση με το μοντέλο που βλέπεις, τουπέ λες και είναι η Sklenarikova, χάλια πίπα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τελειώσεις στα γρήγορα.
Υ.Γ. Δεν μου εκανε κατι η κοπελα εκτος απο το οτι εκανα το κατοσταρι κατω απο 9 δευτερα!!!!!!!!!!!!!