Spermacht
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
την εχεις ξαναπαρει?
Όχι. Και δεν υπάρχουν πολλά reviews. Ξέρεισ κάτι?
την εχεις ξαναπαρει?
Ειχε ερθη και αυτη απο το ιδιο γραφειο για πρωτη φορα τον Φεβρουαριο, αλλα κανεις δεν πηγε η εγραψε τιποτα. Πως σας διεφηγε τετοιο μωρο ?
η βανεσσα κατι μου λεει η αλλη οχι και τοσο αλλα εχει πανω απο 20 κριτικες σχεδον αψογες.θα δειξει ειναι νωρις ακομα.ειπα μηπως ειδε κανεις τιποτα στο αεροδρομιο.
Tελικα μονο οποιος βαζει το χερι στην τσεπη μαθαινει την σημερον ημερα !!! ;)
H διαβαζει εγκυρες κριτικες. By the way πεσανε και αλλα 10αρια σε μωρα απο αγαπουληδες.
Λέω να πάω καμία μπουρδελότσαρκα στον 7ο όροφο και μετά στην πισίνα για βουτιά.
περηφανευόντουσαν οι Γερμανοί για το Pasha στην Κολωνία αλλά εμείς τους αφήσαμε δύο κολώνες πίσω.....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=190738;image[/img[/URL]]
κορυφαίο μοντέλο
[/quote]
μου κανει εντυπωση που κανενας δεν εχει αναφερει κατι......εγω μεχρι και σαμπανιες ειδα να εχουν ανοιξει ............εγω θα το ξαναγραψω το κορυφαιο μοντελο
Έρχεται η Sorana από Zuzana αύριο. Να τη προτιμήσω ή να πάω για άλλη μια φορά με την Chrystal στα σίγουρα;
μου κανει εντυπωση που κανενας δεν εχει αναφερει κατι......εγω μεχρι και σαμπανιες ειδα να εχουν ανοιξει ............εγω θα το ξαναγραψω το κορυφαιο μοντελο
Ρε συμπαίχτες που παρκάρετε εκεί στο κέντρο. Και έχω κλείσει πρωϊνό γαμώτο μου............