gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Πληροφορίες για παρουσίες C.T. [Εννοώ από απλή συνάντηση χωρίς συνεύρεση].
Δεύτερο Π.Σ.Κ. στο ίδιο πεντάστερο ξενοδοχείο που συχνάζουν τα περισσότερα C.T., αλλά αυτή τη φορά συνοδευόμενος, [ξέρετε αυτό με το ποιό ακριβό ..μησι που είναι το τσάμπα, αυτό μου συνέβη κι εμένα!] περιορίστηκα λοιπόν σε παρατηρήσεις εμφανησιακές και τις μεταφέρω
1. Violleta : πολύ εντυπωσιακή παρουσία, την πέτυχα στο πρωινό. Άψογη στην εμφάνιση αν και φαντάζομαι πως 10.30 θα είναι νωρίς γι αυτήν. Όμως το στυλάκι της αν και κυριλέ έφερνε κάτι σε αλήτικο [εμφανή τατουάζ, με ακριβό πρωινιάτικο ντύσιμο δε λέει] και το υφάκι σε κολοπαιδαρέ.
2.Adgelina-me [Ρουμάνα] : και να ήθελες να την αποφύγεις δεν γινόταν, ανεβοκατέβαινε με τα ασανσέρ διαρκώς, την πέτυχα και 6-7 φορές. Εμφάνιση, ντύσιμο και στυλ άκρως φτηνιάρικο και τσουλέ, τα 2/3 των κοριτσιών της Φυλής έχουν καλλίτερη εφάνιση [από επιδόσεις δεν ξέρω, μπορεί και να είναι turbo]
3.Stella [anantgarde] [μια μικρή επιφύλαξη αν ήταν αυτή, αλλά πρέπει να ήταν, καποιος θα ξέρει που στέλνει τα κορίτσια το πρακτορείο της] : Εντυπωσιακά όμορφη, ψηλή, ξανθιά αλλά κακοντυμένη [αυτό συγχωρείται ήταν και 2 το μεσημέρι της Κυριακής]. Όμως ρε παιδιά η κοπέλλα τρέκλιζε στο περπάτημά της, δεν μπορούσε να ισορροπήσει στα τακούνια της και πιωμένη να ήταν μεσημεριάτικα δεν λέει. Τί να πω και εγώ φιάχνεται, εμένα πάντως φιαγμένη μου φάνηκε.
Αυτά!
Πριν από μια βδομάδα είχα γράψει αυτά και σήμερα βγήκε ο συναθλητής paravatis και έγραψε για τη Στέλλα που τον έστησε στο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και δεν άνοιγε την πόρτα ενώ ήταν μέσα. Αφού το κορίτσι φαινόταν πως ή το έχει σκάσει από τρελλάδικο και δεν παίρνει αυτά που έπρεπε, ή κάτι άλλο παίρνει και τη χαλάει. [Μη στεναχωριέσαι φίλε, σου έστειλα κα p.m. γλύτωσαε τα λεφτάκια σου από το βλαμμένο]. Τώρα άμα η συγκεκριμένη τολμήσει να ξαναπατήσει στην Ελλάδα, πόσο μαλάκας θα είναι αυτός που θα πάει να δοκιμάσει αν θα την πετύχει νηφάλια ή χαλασμένη. Κι όμως κάποιος θα βρεθεί! Εδώ η Κίμπερλι του Ζ. έχει 6-7 ώρες ραντεβού την ημέρα και όποιος έχει πάει λέει πως είναι ψυγείο ή έπιπλο και ζητάει και 300. Εγώ πριν μια εβδομάδα έγραψα εδώ μέσα για τη Μαρτίνα του G.E.A. που σαν παρουσία, χαρακτήρας, επίπεδο μόρφωση κλπ. παίρνει 10 με τόνο, πως δεν το έχει το σπόρ και γι αυτό δεν θα ξαναπάρω. Και σε άλλο θρεντ έγραψα για λιθουανό all girl πως μου έκανε το ..μησι του αιώνα. Αφού έτσι ήταν, τι να γράψω. Άμα ήμουν πάρα πολύ πλούσιος θα είχα την Μαρτίνα μόνιμη γκόμενα, για να μιλάμε και να την δείχνω και θα τσιλιμπούρδιζα και με κάποιες άλλες ας ήταν και Β εθνικής σε εμφάνιση αρκεί να το είχαν. Όμως αφού γίνεται έτσι μένω σ'αυτές τις άλλες και προσπαθώ να τις τιμήσω ποστάροντας την εμπειρία μου για να ωφεληθούν κι οι άλλο. Μη φοβάστε παιδιά οι ..τανες δεν τελειώνουν, τα λεφτά που τους ακουμπάμε είναι πολλά και ακόμα κι αν κάποια γίνει Sold out, θα βρεθούν άλλες καλές, αρκεί εμείς να΄είμαστε σωστοί μεταξύ μας δηλ. να μην κρατάμε τις καλές για πάρτη μας [πόσες φορές να πάρεις μωρέ μια ..τανα, αφού σε λίγο θα τη βαρεθείς και θα θες άλλη. Αν είναι καλή διαφήμισε την να ωφεληθούν και άλλοι.] Αλλά να έχουμε τα αρχίδια να παραδεχτούμε και τις πατάτες μας , να κράζουμε τις φόλες, μπας και κάποιος σωθεί και τελικά καταλάβουν κι αυτές και αλλάξουν επάγγελμα να πάνε να πλένουν ποτήρια. Η δουλειά αυτή είναι δύσκολη, δεν είναι για να την κάνει κάθε όμορφο κοριτσάκι, θέλει γερό νεφρί. Και μην ξεχνάτε αυτές είναι το δυνατό φύλλο κι εμείς το αδύνατο, το μόνο που μας σώζει είναι να είμαστε ενωμένοι και σωστοί μεταξύ μας. Στο σάιτ εγώ έγινα μέλλος πρόσφατα , αλλά στο σπόρ κοντεύω να βγώ στη σύνταξη και τα γράφω αυτά πιο πολύ για όσους είναι πιο νέοι. Φιλικά.