Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
μετροπόντικας χρειάζεται, όχι μαλαπέρδα με τούτη
Το σάββατο στις 21:00 θα πάω στο γνωστό ξενοδοχείο στον 7ο όροφο για να δω ποιος έχει κλείσει 3ωρο με τον παναγή.... έτσι από περιέργια....
και εγω μαζι σου .Το σάββατο στις 21:00 θα πάω στο γνωστό ξενοδοχείο στον 7ο όροφο για να δω ποιος έχει κλείσει 3ωρο με τον παναγή.... έτσι από περιέργια....
και εγω μαζι σου .
vre paidia me tin ANAIS ti paizei? ta 2 reviews ine telios diaforetika...
Mu fenete polli dinati...
Πέστα ρε συναγωνιστή...ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση;;
με ποσες κυριες 1.80 -+ εχεις παει;; και εισαι τοσο ενθουσιασμενος;;
γιατι εγω με καποιες(λιγες )που εχω παει δεν τρελλαθηκα κιολας απ την θερμη τους
εν αντιθεση με τα κοντοπουτανα..η τις κανονικες αν προτιμας (1.65- 1.73)
που ειναι 4χ4 και....δεν σ αφηνουν πουθενα...
θα μου πεις προσωπικη μου αποψη..αλλα αν γινοταν ενα γκαλοπ θα εβλεπες πως δεν ειναι και..
τοσο προσωπικη...
με ποσες κυριες 1.80 -+ εχεις παει;; και εισαι τοσο ενθουσιασμενος;;
γιατι εγω με καποιες(λιγες )που εχω παει δεν τρελλαθηκα κιολας απ την θερμη τους
θα μου πεις προσωπικη μου αποψη..αλλα αν γινοταν ενα γκαλοπ θα εβλεπες πως δεν ειναι και..
τοσο προσωπικη...
κάτω από 1.75, μετρημένες στα δάχτυλα άντε των δύο χεριών και δύο ποδιών...
θέρμη και ύψος? τι αναλογική σχέση μπορεί να υπάρχει?
[youtube=212,175]NYHi9D1nJeM[/youtube]
Φυσικά σε όλους μας αρέσουν εμφανισιακά οι θεόρατες κούκλες σαν barbie στα 1.80+ αλλά την ώρα του αγώνα εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να τα βγάλεις πέρα μαζί της...
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα και στην ψηλή τη γκόμενα φαίνεται!
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα και στην ψηλή τη γκόμενα φαίνεται!
Τα κοντοπουτανα ο καθενας μπορη να τα κουμανταρει, τα ψηλα ........... λιγοι
αγαπητε Γιωργο εκλεισα για την αλλη εβδομαδα..ενα ξανθο τρενο που λεει 1.66
ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Μπαινω και εγω στο παιχνιδι με μελαχρινο 1,65 πρωτη φορα και αυτο εδω και αφηνω την Petra SHI με το 1,80 στον Yorgos .
Αμα ειναι cg και οχι ct .... πιανετε;;;Αγαπητέ adakos, εγώ προτείνω να πάρει ο καθένας αυτό που τα αρέσει και να την βρει όπως του αρέσει να την βρίσκει.
Και μετά να πάμε να πιούμε ξυδάκια με το χαμόγελο στα χείλη και να μιλήσουμε για την μεγάλη χθεσινή αδικία (Chelsea) και όχι για πουτάνες!
Θα προτιμήσω τις ψηλές που ήδη γνωρίζω ότι είναι για μεγάλες μάχες.
Ξενέρωτες και δήθεν σταρλετιτσες της Milas (ψηλές, κοντές, χοντρές, αδύνατες κλπ), τις χαρίζω σε όποιον βρίσκεται σε mood φιλανθρωπίας.
www.bourdela.tv/content/view/2368/1/] 17/5-21/5 |