You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (1 μέλη και 88 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τωρα για την ερωτηση του κυριου rebetis για τον zuzana να πω την αληθεια μολις μετρησα 16 Ρουμανες .
Οσο για το αν τον βαλεις με και βγεις χωρις τοτε τι να πω μαλλων πρεπει να γινεις ψαρας να την ψαρεψεις την καποτα.
Οσο για το αν τον βαλεις με και βγεις χωρις τοτε τι να πω μαλλων πρεπει να γινεις ψαρας να την ψαρεψεις την καποτα.
Ερωτηση 2η : Αν βαλεις καποτα και τον χωσεις κανα 10λεπτο και τον βγαλεις χωρις καποτα αυτο τι ειναι ακαποτο ή καποτο ;;;
ο soli εχει δικιο για τις λιθουανες,τουσ αρεσουν πολυ οιakapovic - το χειροτερο δεν ειναι με τους πελατες οσο με τους λιθουανους ιθαγενεις οπου εκει δεν τηρηται καμια μα καμια προστασια και εκει τα κοριτσια καθε βραδυ και με αλλον ειναι - εχει και αρκετους τουρκους
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Κυκλοφορούσε παλιότερα ιστορία ενός συναγωνιστή που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκάστηκε να βάλει δάκτυλο για να ψαρέψει όπως είπες. Έλα όμως ντε... που ψάρεψε 2 καπότες! Μια την δική του και μια ξεχασμένη από προηγούμενο αγενέστατο που την είχε ξεχάσει μέσα!Οσο για το αν τον βαλεις με και βγεις χωρις τοτε τι να πω μαλλων πρεπει να γινεις ψαρας να την ψαρεψεις την καποτα.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Κυκλοφορούσε παλιότερα ιστορία ενός συναγωνιστή που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκάστηκε να βάλει δάκτυλο για να ψαρέψει όπως είπες. Έλα όμως ντε... που ψάρεψε 2 καπότες! Μια την δική του και μια ξεχασμένη από προηγούμενο αγενέστατο που την είχε ξεχάσει μέσα!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ο soli εχει δικιο για τις λιθουανες,τουσ αρεσουν πολυ οιakapovic - το χειροτερο δεν ειναι με τους πελατες οσο με τους λιθουανους ιθαγενεις οπου εκει δεν τηρηται καμια μα καμια προστασια και εκει τα κοριτσια καθε βραδυ και με αλλον ειναι - εχει και αρκετους τουρκους
Αλβανους?
Βρε αδέρφια.Ξέρει κανείς τίποτα για την Christine της Μιλα ή ο πρώτος θα είμαι που θα την επισκεφτεί?
Παίδες καλησπέρα. Κάποτε είχα πέσει σε ένα σάιτ που είχε κάτι διαγαλαξιακά κορίτσια. Τα περισσότερα στις φωτο είχαν και τα εξώφυλλα τους από διάφορα περιοδικά. Οι τιμές ήταν επίσης πολύ ψηλές , από 1200 ευρώ την ώρα. Επειδή θα είμαι κεντρική ευρώπη έχει κανείς ιδέα γιατί πράγμα μιλάω, δηλαδή agencies με super top προιόν??
Ευχαριστώ, κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντος..
Τα σέβη μου…..
Τα σέβη μου…..
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παρε και ενα καλαμι ψαρεματος μαζι καλου κακου.Βρε αδέρφια.Ξέρει κανείς τίποτα για την Christine της Μιλα ή ο πρώτος θα είμαι που θα την επισκεφτεί?
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Καμια σχέση η μια με την άλλη... μα καμία!! Για μένα annabel πολύ ανώτερη από karoline (αλλά φυσικά και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ακριβή πια, οπότε.. ούτε με κανόνια!).Τι γινεται ρε παιδια? οποια εχει δουλεψει για τη Μιλα και μετα κατεβαινει ως ανεξαρτητη(αρα ολα τα λεφτα στην τσεπη της),ζηταει 600 ευρω?
αλλη καριολαιν μας βρηκε τωρα? οσο γερνανε ανεβαζουν και τις τιμες?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Κοίτα...εάν δεν κινηθείς προσεχτικά σε αυτό το θέμα, το πιο πιθανό είναι ότι τελικά μάλλον τις μισές γκόμενες θα γαμήσεις.Παντως αν ισχυει αυτο για το ακαποβιτς , τοτε δεν πρεει να γαμαμε τις μισες και πλεον γκομενες
Ο λόγος απλός: Δεν θα ζήσεις πολύ για να συνεχίσεις να γαμάς.
Οπότε καλύτερα περικοπές σήμερα, για να γαμάς και αύριο.
Πάψε ρε...Δεν ξέρω τι σκατά κουβαλάνε στο μυαλό τους ΕΝΑ είναι το σίγουρο πως υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνάρες που αρέσκονται σε τέτοιου είδους τακτικές!
Εγώ πάντως ξέρω, ότι οι Ρουμάνες, δεν τους πάνε τους Τσιγγάνους!Αντιπαθώ τις Ρουμάνες για 3 Λόγους:
3)Πολλές είναι Αθιγαννορουμάνες (Υπάρχουν κι ουγγαρέζες έτσι)
www.akrapovic.com/]www.akapovic.com[/url]ti einai akapovic
Αγαπητέ Ζακ, κάποιοι είχαν το θάρρος να το κάνουν αυτό, και ναι έπεσαν κορμιά (και μάσκες) τότε.άμα βγει λίστα στη φόρα πόσα κορμιά θα πέσουνε;;;
έχει κανείς θάρρος να βγει να λιστάρει καταδρομικές κορασίδες που οδηγούν με 300 σε δρόμο με αδιέξοδο?
Να προσθέσω ερώτηση: Οι περισσότερες ανεξάρτητες (δεν έβαλα "σαν", μην αρπαχτούν οι μαλλιάδες), τι εθνικότητας είναι?[size=12pt]Ερωτηση : Οι κοπελες του zuzana τι εθνικοτητας ειναι;;[/size]
Καλή απορία. Φαντάζομαι την απάντηση την δίνουν τα κορίτσια, ανάλογα με το πόσο χρεώνουν την φάση. Εκτός και εάν δεν χρεώνουν γενικά!Ερωτηση 2η : Αν βαλεις καποτα και τον χωσεις κανα 10λεπτο και τον βγαλεις χωρις καποτα αυτο τι ειναι ακαποτο ή καποτο ;;;
παλιότερα βρίσκαμε ρολόγια εκεί μέσα, τώρα έχει παλιές καπότες?Κυκλοφορούσε παλιότερα ιστορία ενός συναγωνιστή που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκάστηκε να βάλει δάκτυλο για να ψαρέψει όπως είπες. Έλα όμως ντε... που ψάρεψε 2 καπότες! Μια την δική του και μια ξεχασμένη από προηγούμενο αγενέστατο που την είχε ξεχάσει μέσα!
Η βουλγάρα είναι πολύ πιο μπροστά....Miles ahead!Και γιατι να παει στην Βουλγαρα και οχι στην ντοπια να γλυτωσει και το πηγαινε ελα.
Κυκλοφορούσε παλιότερα ιστορία ενός συναγωνιστή που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκάστηκε να βάλει δάκτυλο για να ψαρέψει όπως είπες. Έλα όμως ντε... που ψάρεψε 2 καπότες! Μια την δική του και μια ξεχασμένη από προηγούμενο αγενέστατο που την είχε ξεχάσει μέσα!
+1000000000000Κοίτα...εάν δεν κινηθείς προσεχτικά σε αυτό το θέμα, το πιο πιθανό είναι ότι τελικά μάλλον τις μισές γκόμενες θα γαμήσεις.
Ο λόγος απλός: Δεν θα ζήσεις πολύ για να συνεχίσεις να γαμάς.
Εγκρίνω και επευξάνω
Σωστός αλλα σου διαφεύγει κάτι: ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙΕγώ πάντως ξέρω, ότι οι Ρουμάνες, δεν τους πάνε τους Τσιγγάνους!
Και αυτό ξέρω πολύ καλά
Επισκέπτης
Ευτυχως η Julie Silver ειναι Ουγγαρεζα βερα , ασχετο αν εχει παρει και τους περιπτεραδες ακαποτα .
που το είδες το Ουγγαρέζα και μάλιστα βέρα??? Τσέχα είναι η κοπέλα!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eχεις χασει την κεντρικη ιδεα της κουβεντας παιχτη .που το είδες το Ουγγαρέζα και μάλιστα βέρα??? Τσέχα είναι η κοπέλα!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Παίδες καλησπέρα. Κάποτε είχα πέσει σε ένα σάιτ που είχε κάτι διαγαλαξιακά κορίτσια. Τα περισσότερα στις φωτο είχαν και τα εξώφυλλα τους από διάφορα περιοδικά. Οι τιμές ήταν επίσης πολύ ψηλές , από 1200 ευρώ την ώρα. Επειδή θα είμαι κεντρική ευρώπη έχει κανείς ιδέα γιατί πράγμα μιλάω, δηλαδή agencies με super top προιόν??
Τα σέβη μου…..
Αδερφέ, με 1200 Ευρώ την ώρα νοικιάζεις σκάφος...(LOA>40m). ΙΜΗΟ δεν υπάρχει γυναίκα που να αξίζει αυτά τα λεφτά, παρόλο που υπάρχουν αρκετοί που θα τα έδιναν, αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός.
Προσωπικά, για τις αταξίες μου στην Κεντρική Ευρώπη, χρησιμοποιώ τα και . Σε ότι τιμή σου πουν, σηκώνει παζάρι. Φρόντισε να έχεις φορτώσει μία prepaid πιστωτική, θα βολέψει πολύ στις συναλλαγές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K