Στη συγκεκριμένη έχω κόλλημα καλλιτεχνικής φύσεως και μόνο ;)
[size=7pt]
(Μπόρα είναι και θα μου περάσει )[/size]
Και γω πάντως τα ρουμάνικα κλαρίνα (συνήθως είναι καλά) για καλλιτεχνικής φύσεως λόγους τα γουστάρω.
Στη συγκεκριμένη έχω κόλλημα καλλιτεχνικής φύσεως και μόνο ;)
[size=7pt]
(Μπόρα είναι και θα μου περάσει )[/size]
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά έχω χάσει τον ειρμό του νήματος (as if it ever had one ). Η εν λόγω ρουμάνα στην οποία αναφέρεστε είναι η Ελένη Αγγελική Μαύρη?
όχι το akapovic πάει στο μεγαλύτερο ποσοστό των Λιθουανών και σε αρκετές Σλοβάκες!
Γενικά στα στατιστικά στοιχεία των akapovic εργαζόμενων κοριτσιών (όχι μόνο ct)
1)Λιθουανές με συντριπτική διαφορά
2)Σλοβάκες
3)Ρουμάνες
4)Ρωσο-Ουκρανές-Λευκορωσίδες κλπ
Tσεχοπολωνές αποτελούν μικρό ποσοστό
Δεν ξέρω τι σκατά κουβαλάνε στο μυαλό τους ΕΝΑ είναι το σίγουρο πως υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνάρες που αρέσκονται σε τέτοιου είδους τακτικές!
Αντιπαθώ τις Ρουμάνες για 3 Λόγους:
1)Ξεπέτες
2)Είναι η προσοπωποίηση του ψέματος
3)Πολλές είναι Αθιγαννορουμάνες (Υπάρχουν κι ουγγαρέζες έτσι)
Φυσικά κι υπάρχουν παντού εξαιρέσεις (Ευτυχώς)
3 φυλές ασκούν το άθλημα του akapovic!(To ίδιο ακούγεται και για Σλοβάκες κι "Ολλανδές") sorry αλλά θέλω να ζήσω υγιής...
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως το ερώτημα είναι ρητορικό (για αυτό άλλωστε και με μεγαλύτερα γράμματα, να χτυπάει στο μάτι?) και μάλλον πάει για να κολλήσει σε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,27.msg1069668#msg1069668]ΑΥΤΑ[/url] τα στατιστικά του Soli?αμα μπεις στο σαιτ του λογικα θα λεει τι εθνικοτητες ειναι. μπαινα και δεςΕρωτηση : Οι κοπελες του zuzana τι εθνικοτητας ειναι;;
καταλαβαμε αδελφι - annabeloδανειο μας βλεπω- που να μην υπηρχε και κριση 1000 το δυωρο ειμαστεΚαλα παρε πρωτα τιμες και μετα θα πουμε ποια ειναι
Rates in Europe:
1h: € 400
2h: € 600
4h incl. dinner: € 800
6h incl. dinner: € 1,000
up to 12h: € 1,600
up to 18h: € 2,000
up to 24h: € 2,400
προλαβες SinBarr
που θα τον χωσεις δε μας λες , περιεχει ασαφεια η ερωτησιςΕρωτηση 2η : Αν βαλεις καποτα και τον χωσεις κανα 10λεπτο και τον βγαλεις χωρις καποτα αυτο τι ειναι ακαποτο ή καποτο ;;;