solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Soli τα φώτα σου παρακαλώ!
Είναι άσχημη εβδομάδα για τα cts...
O νοών νοείτω...
Soli τα φώτα σου παρακαλώ!
Γινε λιγο πιο σαφης αν μπορεις , την συγκεκριμενη(Susanne) την ειδα προχτες παντως.Είναι άσχημη εβδομάδα για τα cts...
O νοών νοείτω...
Γινε λιγο πιο σαφης αν μπορεις , την συγκεκριμενη(Susanne) την ειδα προχτες παντως.
Δεν προσπαθησα αλλα καταλαβαινω που το πας, κριμα ρε παιδι μου ελπιζω να μην μπλεξει.Aπό χθες και μετά μπορείς να κάνεις booking...?
Έχει κάνει μεταγραφές η ομάδαΠαντως ο Ρομπ συντομα θα φερει ενα πολυ καλο κομματι ;).... αν δεν παρεμβει ο ρουφιανος της Ευρωπης. > >
Η νελυ ειναι στο παρισι μαλλον με το προηγουμενο γραφειο της.το οποιο επειδη το εχω δοκιμασει ειναι αξιοπιστο και γρηγορο.και πηρε και την μελανι μαζι.
Σωστα !!! Ισως μετα το Πασχα να της ξαναδουμε.
Kαι δεν ήταν η μόνη χθες...!
Ποια (ποιες) αλλη της εκανε παρεα?
Δες ποιές είχαν tour και σήμερα δεν υπάρχει πλέον στο site των agencies τους! ;)
Σχετικα με την προσφορα ευχαριστω παρα πολυ , δεν θα τη δεχτω , αλλα εχω μαθει παντα να πληρωνω σε τετοιες περιπτωσεις ...
Οι καλοι λογαριασμοι εξαλλου παντα πιστευα οτι κανουν τους καλους φιλους
Καλη συνεχεια
Για το παράπονο που εξέφρασε ο χρήστης lalak σχετικά με το servιce της Amanda, ζητώ εγώ συγνώμη και υπόσχομαι ότι δε θα επαναληφθεί. Την επόμενη φορα που θα μας προτιμήσεις, έχεις μισή ωρα επιλεόν δωρεάν, ως αποζημίωση.