Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (7 μέλη και 103 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η νελυ ειναι στο παρισι μαλλον με το προηγουμενο γραφειο της.το οποιο επειδη το εχω δοκιμασει ειναι αξιοπιστο και γρηγορο.και πηρε και την μελανι μαζι.

Σωστα !!! Ισως μετα το Πασχα να της ξαναδουμε.  :rockon: :rockon:

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
ευχαριστω s1,κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο κ απο rewies που διαβασα αξιζει.

Επισκέπτης

Soli τη Susanne Brend θα την ξαναδούμε Αθήνα με άλλο πρακτορείο? γιατί η θητεία της με το Hotelmodels έληξε άδοξα  :( και δεν πρόλαβα να την τιμήσω γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Σχετικα με την προσφορα ευχαριστω παρα πολυ , δεν θα τη δεχτω , αλλα εχω μαθει παντα να πληρωνω σε τετοιες περιπτωσεις ...
Οι καλοι λογαριασμοι εξαλλου παντα πιστευα οτι κανουν τους καλους φιλους
Καλη συνεχεια
:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Για το παράπονο που εξέφρασε ο χρήστης lalak σχετικά με το servιce της Amanda, ζητώ εγώ συγνώμη και υπόσχομαι ότι δε θα επαναληφθεί. Την επόμενη φορα που θα μας προτιμήσεις, έχεις μισή ωρα επιλεόν δωρεάν, ως αποζημίωση.

Ρε μορτη πας καλα;
1. Δηλαδη τωρα τι λες, οτι με το μισαωρο που δινεις δωρο θα φτιαξει το σερβις της Αμαντας και της καθε Αμαντας. Δηλαδη θελει μιση ωρα ακομα η κοπελα για να αποδειξει οτι το κατεχει το αθλημα, δεν σκεκει οπως καταλαβαινεις.
2. Δηλαδη εννοεις ο ο Λαλακ και ο καθε Λαλακ που θα πουνε τι ειδαν στο ραντεβου ειναι λιγουρια και με μιση ωρα δωρο ολα θα ειναι καλα,.... ασε μορτη για λιγουρια ψαξε αλλου.
3. Και δεν μου λες πως θα βελτιωσεις τις υπηρεσιες των κοριτσιων σου; Μονο επειδη παρακολουθεις το φορουμ ή θα μπαινεις στο δωματιο για να τους λες τι να κανουν;
Ακου αλανι ή το εχουν ή δεν το εχουν το σπορ οι κοπελες σου. Κοιτα λοιπον να εχεις σωστες κοπελες και να ανταποκρινονται στις φοτο και εμεις εδω ειμαστε να σε τιμησουμε. Ας μενουν και τα φραγκα εδω στο φιναλε!!!.

5. Και τελευταιο με δοση πλακας, για σκεψου ρε συ μορτη τωρα που προσφερεις μιση ωρα δωρο, να αρχισουν ολοι να λενε τι χαλια υπηρεσιες εχουν τα κοριτσια σου, ετσι για να δουμε πως θα βγαλεις προγραμμα με τα μισαωρα δωρα.... :2funny:

Ειλικρινα ευχομαι να φερεις αστερια κοριτσια και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Ρε ρεμπέτι τι δηλητήριο είναι αυτο που στάζεις?
Μακάρι όλα τα γραφεία να προσπαθούσαν να επανορθώσουν όταν κάτι δεν πάει καλά!
Εμφανίζεται κάποιος να το κάνει και εμείς τον λιθοβολούμε αντί να το εκτιμήσουμε?
Τι να πω φίλε, σε είχα για ποιο σωστό.

Επισκέπτης
Ποιο ειναι το λαθος ρε μ ; οτι θα τον τιμησουμε αν φερει αστερια κοριτσια ή οτι μας περανει για λιγουρια και δινει μιση ωρα δωρο και λοιπον τι θα γινει θα φτιαξει η Αμαντα ή η φολα που εφαγαν οσοι τηνπηραν; Ασε τις συμβουλες μ, εκτος κι αν ξερεις κατι παραπανω...

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω να προσθεσω οτι ειναι και πολυ ακριβος! δεν ειναι τιποτα θεες οι κοπελες που εχει προς το παρων. και δεν ειναι ct . ειναι απλα συνοδοι. μαλλον κολ γκιρλς θα ελεγα καλυτερα. Αρα δεν εχει τα εξοδα που εχει ενα ct που ερχεται Ελλαδα.
Αρα ανακεφαλαιωνοντας.........
1) απο εμφανιση καμια σχεση με μουναρες ct
2) εχει λιγοτερα εξοδα απο ενα ct
3) ζηταει  τα ιδια λεφτα με ενα ct

αυτα.... τα συμπερασματα δικα σας!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom