Λοιπόν μάγκες, πήρα το βάπτισμα του πυρρός! Και τι βάπτισμα!
Τηλεφώνησα χτες για να επιβεβαιώσω το ραντεβού μου με τη Στέλλα από το
και το παλικάρι, πάντα πολύ ευγενικό, με διαβεβαίωσε ότι δε με είχε ξεχάσει. Του ζήτησα incall και μου είπε να πάω σε ένα ξενοδοχείο στον Πειραιά. Έχει και στο κέντρο έιπε, αλλά αυτό το πρότεινε για καλύτερο, και όντως ήταν εξαιρετικό. Η κοπέλα με περίμενε εκεί όταν πήγα και όλα κύλησαν ομαλά από πλευράς οργάνωσης. Άριστα στο γραφείο.
Τώρα όσον αφορά την κοπέλα, δεν το μετάνιωσα καθόλου! Ώραία γκόμενα, όπως στις φωτογραφίες της. Λίγο αδύνατη, αλλά όχι κοκαλιάρα. Και με απίστευτους βύζους.
Παιδιά, ήταν σαν να ήμουν με δικιά μου γκόμενα, μόνο που τέτοια γκόμενα δεν είχα ποτέ! Εγώ περίμενα να κοιτάζει το ρολόι αλλά αυτή αντιθέτως αυτή είχε απίστευτη όρεξη και ήταν πολύ γλυκιά. Από "΄πρόγραμμα" τη βρήκα δυνατή! Πάρα πολύ καλό μαμίσι! Αλλά εκεί που έμεινα
ήταν η πίπα! Παιδιά, η τύπισσα το ρούφηξε ΟΛΟ! Απίστευτο! Τρελάθηκα εντελώς! Έχασα την μπάλα λέμε! Αφού στο τέλος της είπα να το ξανακάνει και (για κάτι παραπάνω) τελείωσα στο λαρύγγι! Αυτό δεν το είχα ξανακάνει πότε!
Συνολικά πολύ ευχαριστημένος και με χαρά τη "διαφημίζω" την κοπέλα! Για 200€ ήταν εντελώς απίστευτη! Σίγουρα θα την ξαναπάρω, αφού δοκιμάσω και κάποια άλλη όμως... Να αποκτούμε και εμπειρία στο χώρο!