Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (5 μέλη και 118 επισκέπτες)

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Ρε συνάδελφοι ειμαι νέος και δεν καταλαβαίνω κατι.Δίαβασα κριτικές και συμπέρανα ότι η Crystal Crown είναι εξαιρετική περίπτωση και εκλεισα δύωρο ραντεβού.Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί έχει λίγα ραντεβού και οι υπόλοιπες έχούν γεμίσει.Ξέρετε κάτι που δεν το ξέρω;
Γιατί μπερδεύεσαι και προβληματίζεσαι άδικα; Αφού έκανες τη δική σου κρίση με βάση αυτά που σωστά έκανες και διάβασες!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Ρε συνάδελφοι ειμαι νέος και δεν καταλαβαίνω κατι.Δίαβασα κριτικές και συμπέρανα ότι η Crystal Crown είναι εξαιρετική περίπτωση και εκλεισα δύωρο ραντεβού.Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί έχει λίγα ραντεβού και οι υπόλοιπες έχούν γεμίσει.Ξέρετε κάτι που δεν το ξέρω;

Mην ανησυχείς καλά θα περάσεις… :dancing:καλύτερα που έχει πολύ ώρα ξεκούρασης....θα σε ξεζουμίσει… :rockon:

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Eγινε ρε μάγκες, να στε καλα,συνεχιστε ετσι!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Αυτή είναι μια Adrian ή Adrienne ή κάπως έτσι που ερχόταν αρκετά παλιότερα με το vipglamour. Καλή, χωρίς να είναι και τίποτα το συγκλονιστικό βέβαια άν θυμάμαι καλά από τότε! Έχει ξαναγίνει νομίζω λίγη κουβέντα στο thread όταν την πρωτοέστειλε η Mila.
Σωστός ο Μπάρκουλης. Παλιές κριτικές για Adriana (Vip-glamourpearls) www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20954.0]εδώ[/url]...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Είναι εγγύηση προχώρα.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτή η καρολίνα πρώην swedish, πρωην call-us... είναι πλέον ανεξάρτητη η δεν έχω καταλάβει κάτι καλά?  :think:
Είδα μια κριτική καταχωρημένη σαν ανεξάρτητη που έλεγε οτι την πήρε την τετάρτη 25 μαρτίου, ενώ στο σαιτ του call-us είχε προγραμματισμένο tour αρχές απρίλη. Τελικά τι παίζει ??? Είναι ακόμα εδώ ? Είναι αμαρτία να την χάσουμε πάλι  :'(

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Αυτή η καρολίνα πρώην swedish, πρωην call-us... είναι πλέον ανεξάρτητη η δεν έχω καταλάβει κάτι καλά?  :think:
Είδα μια κριτική καταχωρημένη σαν ανεξάρτητη που έλεγε οτι την πήρε την τετάρτη 25 μαρτίου, ενώ στο σαιτ του call-us είχε προγραμματισμένο tour αρχές απρίλη. Τελικά τι παίζει ??? Είναι ακόμα εδώ ? Είναι αμαρτία να την χάσουμε πάλι  :'(
Εδω ειναι,αλλα φευγει Κυριακη και απο οσο ξερω ειναι συνεχεια κλεισμενη

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Να ευλογεις την τυχη σου γιατι αν την βρεις και ξεκουραστη θα χρειαστεις βοηθεια για να φυγεις.

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Αν αυτό πάει σε εμένα (δεν διακρίνομαι για την ευφυΐα μου, γι'αυτό βάζω το "αν") λυπάμαι δεν θα αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι.

Ειδικότερα, όταν σκέφτομαι, ότι τα CT ήταν άγνωστη λέξη κάποτε για την πλειοψηφία, ότι κάποιοι ασχολήθηκαν και θέλησαν να μαζευτούν και να αλληλοενημερώνονται για να προστατευτούν από τους κοσμοναύτες και τους διάφορους καλοθελητές, αλλά και να χαλάνε χρήμα το οποίο έχει αντίκρισμα...και τελικά δημιουργήθηκε μία αγορά από την οποία πλουτίζουν διάφοροι, συμπεριλαμβανομένων και των κοσμοναυτών στην πλάτη όλων μας αλλά το κυριότερο....στην πιο φτωχή χώρα της ΕΕ, πληρώνουμε τα πιο ακριβά CT!!!!!

Sorry, αλλά και λίγα καντήλια ρίχνω αγαπητέ Jason...γιατί νιώθω πολύ μλκς να πληρώνω γριές στην Αθήνα, περισσότερα λεφτά από ότι πληρώνουν τα Γαλλάκια, τα Γερμανάκια και τα Ελβετάκια για καράμουνα.

Και μην μου πείτε την παραμύθα για τα ξενοδοχεία κλπ κλπ στην Αθήνα...γιατί θα ξεράσω...μα την παναγία!

Έχει απόλυτο δίκιο ο Yorgos,ΟΛΗ η ευρώπη πληρώνει τα μισά και ίσως λιγότερα!!!! Ημουν τους τελευταίους μήνες μόνιμα στη γερμανία και εκανα καποια ταξιδακια σε γειτονικά κράτη. οι τιμές είναι τουλάχιστον 60% πιο κατω και με καλύτερα services (και αυτό γιατί οντως τα γραφεία τα ενδιαφέρει το review σου!!!!!!!!).
με τις λίγες σπουδές που έχω πιστεύω οτι την αγορά την διαμορφώνουν οι καταναλωτές. δηλαδή εμείς παίδες!!!!!!!!!!!!! μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση εαν πίξουμε την αγοραστική κίνηση!!! τέλοςπάντων δεν θέλω να φανώ σαν τον επαναστάτη που σηκώνει λάβαρο, αλλά πρέπει όντως να κάνουμε κατι εμείς να αλλάξουμε την κατάσταση αλλιώς....... Βέβαια υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να περνάμε καλά!!!!

Υ.Γ. αν δεν κάνω λάθος με την έναρξη του '09 οι κοπέλες του ανατολικού βλοκ δεν χρτειάζονται visa για να μας επισκευτούν!!!!! κάντε τις πράξεις μόνοι σας!!!!!!!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Έχει απόλυτο δίκιο ο Yorgos,ΟΛΗ η ευρώπη πληρώνει τα μισά και ίσως λιγότερα!!!! Ημουν τους τελευταίους μήνες μόνιμα στη γερμανία και εκανα καποια ταξιδακια σε γειτονικά κράτη. οι τιμές είναι τουλάχιστον 60% πιο κατω και με καλύτερα services (και αυτό γιατί οντως τα γραφεία τα ενδιαφέρει το review σου!!!!!!!!).
με τις λίγες σπουδές που έχω πιστεύω οτι την αγορά την διαμορφώνουν οι καταναλωτές. δηλαδή εμείς παίδες!!!!!!!!!!!!! μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση εαν πίξουμε την αγοραστική κίνηση!!! τέλοςπάντων δεν θέλω να φανώ σαν τον επαναστάτη που σηκώνει λάβαρο, αλλά πρέπει όντως να κάνουμε κατι εμείς να αλλάξουμε την κατάσταση αλλιώς....... Βέβαια υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να περνάμε καλά!!!!

Υ.Γ. αν δεν κάνω λάθος με την έναρξη του '09 οι κοπέλες του ανατολικού βλοκ δεν χρτειάζονται visa για να μας επισκευτούν!!!!! κάντε τις πράξεις μόνοι σας!!!!!!!

1)Οι ανατολικες χωρες χρειαζονται ακομη βιζα για να ερθουν.

2)Ειναι γνωστο οτι τον ελληνα τον βαραει ασυλληπτη μαλακια
στο τι λεφτα διατιθεται να πληρωσει για αγαθα ανελαστικης και ελαστικης ζητησης,ανεξαρτητως το επιπεδο της ποιοτητας τους πολλες φορες.Για μια πληθωρα αγαθων,για τα οποια ο ελληνας διαμαρτυρεται σε ολη τη ζωη του για την ακριβεια τους, αποκλειστικος υπευθυνος για την ακρίβειά τους, ειναι ο ιδιος ο ελληνας και μονο.Κλασσικο παραδειγμα:καφες,πασης φυσεως υπηρεσιες διασκεδασης/ψυχαγωγησης,<<πολυτελη>> ξενοδοχεια και αλλα.Τραβα σε ενα ευρωπαιο και βαρα του τον καφε 4 και 5 ευρω....στον κωλο θα στον βαλει και εσενα στην γκιλοτινα. το ιδιο και για τα υπολοιπα.Αλλα ειναι λογικο: αν ειχατε μια επιχ/ση και βαραγατε οσο να'ναι το προιον σας χωρις να συναντατε αντιδραση, δε θα το κανατε? Σαφως ναι.
Ε και αυτο μας αξιζει αφου ειμαστε ενας λαος-ζωα.

tzelen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
1)Τραβα σε ενα ευρωπαιο και βαρα του τον καφε 4 και 5 ευρω....στον κωλο θα στον βαλει και εσενα στην γκιλοτινα. το ιδιο και για τα υπολοιπα.Αλλα ειναι λογικο: αν ειχατε μια επιχ/ση και βαραγατε οσο να'ναι το προιον σας χωρις να συναντατε αντιδραση, δε θα το κανατε? Σαφως ναι.
Ε και αυτο μας αξιζει αφου ειμαστε ενας λαος-ζωα.
Δυστυχώς φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο. Όσοι είχαν την τύχη/ατυχία να ζήσουν στο εξωτερικό, ξέρουν ότι ίσως η σημαντικότερη διαφορά μας με τους ευρωπαίους είναι η φράση "καταναλωτική συνείδηση". Διάολε, δε γίνεται ο εσπρεσο στη Ρώμη να είναι πιο φτηνός από μια Χ συνοικιακή καφετέρια.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε Tzelen υποκλινομαι στο αβαταρ σου
MINKA!!!! Eτσι ετσι, βυζοαρρωστια......

tzelen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ας έπιανα μια φορά μόνο τέτοια καρπόύζια και ας πάθαινα τενοντίτιδα  :boobies:

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα της Perla έτσι απο περιέργεια.. :think: :think:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
πηρε κανεις?????

Συνημμένα

• 165040001237996840.jpg
    165040001237996840.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 33

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πηγα λαικη το μεσημερι αλλα ειχαν ξεπουλησει....ασχετο αλλα....δεν νομιζετε οτι μας τα εχει πρηξει η Καρολινα; στο ταξιδι στο παρισι σε 4 μερες ειχε 3!!!!!! ραντεβου....λετε οι κουτοφραγκοι να καταλαβαινουν καλυτερα;

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Πηγα λαικη το μεσημερι αλλα ειχαν ξεπουλησει....ασχετο αλλα....δεν νομιζετε οτι μας τα εχει πρηξει η Καρολινα; στο ταξιδι στο παρισι σε 4 μερες ειχε 3!!!!!! ραντεβου....λετε οι κουτοφραγκοι να καταλαβαινουν καλυτερα;

πω... πω... νευρα για μια ερωτηση  :think:

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245

A καλό εεε!
Δεν φτάνει που κάναμε το ψυχικό και πηδήξαμε την κωλόγρια μας τη λέει κι από πάνω?Ρε άντε μωρή σιτεμένη γύρνα στο βλαχοχώρι σου και μην ξαναπατήσει το βρωμοπόδαρό σου Ελληνική γη.
Αΐ στον αγύριστο μωρή μπαλότσα!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
A καλό εεε!
Δεν φτάνει που κάναμε το ψυχικό και πηδήξαμε την κωλόγρια μας τη λέει κι από πάνω?Ρε άντε μωρή σιτεμένη γύρνα στο βλαχοχώρι σου και μην ξαναπατήσει το βρωμοπόδαρό σου Ελληνική γη.
Αΐ στον αγύριστο μωρή μπαλότσα!
φαινοταν οτι ετσι θα γινει....σαν να το παρακανουμε λιγακι...στο κατω κατω δεν παρακαλεσε κανενα....την ειδες την πηδηξες την πληρωσες .....ποιος φταιει;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom