Ο τρόπος να κατάβουν οι τιμές είναι ένας.Συμφωνούμε και τηρούμε όλοι από μια τιμή και πάνω να μην πλησιάζουμε.
Μη γράφεις τέτοια klain. Θα παρέμβει καμιά επιτροπή ανταγωνισμού και θάχουν άλλα μπλεξίματα τα παιδιά.
Ο τρόπος να κατάβουν οι τιμές είναι ένας.Συμφωνούμε και τηρούμε όλοι από μια τιμή και πάνω να μην πλησιάζουμε.
[move] [/move]Μη γράφεις τέτοια klain. Θα παρέμβει καμιά επιτροπή ανταγωνισμού και θάχουν άλλα μπλεξίματα τα παιδιά.
Καλησπερα!!!
Να ρωτησω ρε παιδια η Vanessa απο Andreas Angels που ειναι σε τουρ τωρα εδω, ηταν στο Zuzana και αν ναι με ποιο ονομα?
Για κοίτα www.bourdela.tv/content/view/2155/1/]εδώ[/url] το είχα βάλει στο profile της ;)
Βιντεάκι που υπάρχει ρε φιλε να το δούμε και εμείς?
Αααα παιδια την εχω παρει αυτη πριν κανα τετραμηνο οταν ειχε ερθει ..
Πολυ ομορφη κοπελα ακομα και απο τις φωτογραφιες αλλα ως εκει.
Δε ψιλογουσταρε και πολυ τη δουλεια της...
Καλώς εχόντων των πραγμάτων τη Zafira θα την ξαναδούμε και στην ερωτική έκθεση Sexotica στη Θεσσαλονίκη 13-15 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη. Αν έχετε καμιά ακόμα καλή πρόταση για το ποια άλλη να έρθει ευπρόσδεκτη(Υπάρχει και σχετικό thread)Πριν ένα μήνα έβλεπα μια σκηνή με Zafira να κάνει λεσβιακό με Sophie Moon.
Κι έλεγα: αχ και να ερχόταν μία από τις δύο Ελλάδα. Που τέτοια τύχη όμως.
Και να που έρχεται το footsie babe!!!
;) ;) ;)
Kαι εγω σκεφτομουνα για την Lenka ,Proto αλλα τελικα αποφασισα και πηρα την πεπατημενη και σιγουρη λυση της Luna γιατι δεν ειμαστε για πειραματα !!ειδα και την κριτικη,θα εμπιστευτω και τον λαλακ και δεν θα παω,μαλλον θα εμπιστευτω τα σιγουρα..... ;)
Και μάλλον καλά θα κάνεις ;)Kαι εγω σκεφτομουνα για την Lenka ,Proto αλλα τελικα αποφασισα και πηρα την πεπατημενη και σιγουρη λυση της Luna γιατι δεν ειμαστε για πειραματα !!
Ασε που τωρα που διαβασα και την κριτικη του barkoulis που εμπιστευομαι ουτε εξω απο την πορτα !!
Καλημέρα και από τον ξενητεμένο.καλημερα ρε