Karaboujouklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε καυλιάρηδες, κάτι ξέρετε, πέστε και σε μένα το δύστυχο.
Εγω δεν ξανακακολογω καμμια γιατι θα πεσουν να με φανε !!!Ρε καυλιάρηδες, κάτι ξέρετε, πέστε και σε μένα το δύστυχο.
Δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο ρε νέο...Βασιζόμενοι στην εικόνα μιλάνε τα παιδιά.Ρε καυλιάρηδες, κάτι ξέρετε, πέστε και σε μένα το δύστυχο.
Μια και δεν υπάρχει review ακόμα μπορεί και απλώς να την γλύτωσεςΑυτη η Ζafira φαινεται πολυ αστερι, ειδα και κατι βιντεο της.Ελα ομως που ολη την αλλη εβδομαδα Θα λειπω εξωτερικο, τη πατησαμε!!!! :'(
Κρίμα τετοιος πάτος να μην δίνεται :'( :'([size=40pt]Zafira[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο.Κ., όλα δεκτά΄.Δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο ρε νέο...Βασιζόμενοι στην εικόνα μιλάνε τα παιδιά.
Βλέπεις την Zafira και λες..."Ωραία πόδια...Τι ώρα ανοίγουν?"
Βλέπεις την Timi και λες :"Στην στεριά δεν ζει το ψάρι...". Γιατί νομίζεις ότι έχει ΤΟΣΟ χαμηλές τιμές...Μπας και παέι κανένας ψυχοπονιάρης. Δεν λέω στο κρεβάτι μπορεί να είναι πύραυλος αλλά και μόνο που βλέπεις την φωτο κάνεις πίσω και τρέχεις. Και εγώ σου λέω ότι την αδικουν οι φωτο...ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΙΑΣ?!?!?!!!!!
Με κλειστά τα ματια και με πολυ φαντασιαΚαι άντε να γαμήσεις τις πατσαβούρες τις δικες μας
Ενιοτε βοηθαει και η μαξιλαροθηκηΚαι άντε να γαμήσεις τις πατσαβούρες τις δικες μας
Aφου την μπουκωσαν την Crystal ακομα δεν ηρθε που να βρω χωρο να μπω και εγω !!!Παρεπιπτοντως η Crystal μου ζήτησε να σου μεταφερω τα παραπονα της γιατι ειναι η μονη τουριστρια που δεν εχει φαει σουσι που το λατρευει κιολας.
Αυτη η Ζafira φαινεται πολυ αστερι, ειδα και κατι βιντεο της.Ελα ομως που ολη την αλλη εβδομαδα Θα λειπω εξωτερικο, τη πατησαμε!!!! :'(