Δεν κραζω απλα μπουσουλα ζητησα τον οποιο μου εδωσες με το παραπανω !!
Ειλικρινά, τέτοια ΚΩΛΑΡΑ στα 4 είναι για παραγωγή τσόντας, συγχωρέστε με για τις συνεχείς αναφορές αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει αυτό το κωλί ακόμα....
Δεν κραζω απλα μπουσουλα ζητησα τον οποιο μου εδωσες με το παραπανω !!
η κοπελα ειναι εκπληκτικη σε εμφανιση ειδικα ματια και στηθος κ αμα της φερθεις ομορφα στο ανταποδιδει με το παραπανω,οσο το δυνατον μπορει να το κανει ενα 19 χρονο κοριτσι.συνεπηκουρω για to lunch διοτι ειναι και πολυ καλη στη συζητηση.Αν το υψος της δεν ηταν 1,64 1,65 και ειχε 10 ποντους παραπανω θα μιλαγαμε για top model figure.αυτα βεβαια πριν 4 μηνες στο πρωτο της τουρ τωρα δεν ξερω αν εφαγε τιποτα πιτσες και αλλαξε ομως θα παω να ξαναδωΓια να δούμε την επόμενη εβδομάδα during lunch τι θα μας πεί. Ελπίζω όπως λέει ο φίλος s1 να είναι το γλυκό όμορφο petite πλάσμα που αναζητώ (μεταξύ άλλων ) μονίμως
Εχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα. Δε με ενοχλεί η αμηχανία τους στο sex (αρκεί να μην είναι ψύχρα ή psyco) αρκεί να ξέρουν να ντύνονται καλά και να έχουν φροντισμένα και εί δυνατόν όμορφα άκρα. Για παράδειγμα η Crystal ενώ έχει πολύ όμορφα δάχτυλα στα χέρια, δεν έχει και τόσο ωραία δάχτυλα ποδιών αλλά φοράει τις τέλειες γόβες στιλέτο.η κοπελα ειναι εκπληκτικη σε εμφανιση ειδικα ματια και στηθος κ αμα της φερθεις ομορφα στο ανταποδιδει με το παραπανω,οσο το δυνατον μπορει να το κανει ενα 19 χρονο κοριτσι.συνεπηκουρω για to lunch διοτι ειναι και πολυ καλη στη συζητηση.Αν το υψος της δεν ηταν 1,64 1,65 και ειχε 10 ποντους παραπανω θα μιλαγαμε για top model figure.αυτα βεβαια πριν 4 μηνες στο πρωτο της τουρ τωρα δεν ξερω αν εφαγε τιποτα πιτσες και αλλαξε ομως θα παω να ξαναδω
εισαι 99 τις εκατο μεσα τοτε. καπως ετσι ειμαι κ γω.παρολο που ειμαι 30 μου αρεσουν οι μικρες κ ας ειναι κ αμαθες γιατι οι μεγαλες ειναι εμπειρες μεν αλλα φαινονται τα σημαδια στο προσωπο τους απο τα χιλιομετραΕχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα. Δε με ενοχλεί η αμηχανία τους στο sex (αρκεί να μην είναι ψύχρα ή psyco) αρκεί να ξέρουν να ντύνονται καλά και να έχουν φροντισμένα και εί δυνατόν όμορφα άκρα. Για παράδειγμα η Crystal ενώ έχει πολύ όμορφα δάχτυλα στα χέρια, δεν έχει και τόσο ωραία δάχτυλα ποδιών αλλά φοράει τις τέλειες γόβες στιλέτο.
Εχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα. Δε με ενοχλεί η αμηχανία τους στο sex (αρκεί να μην είναι ψύχρα ή psyco) αρκεί να ξέρουν να ντύνονται καλά και να έχουν φροντισμένα και εί δυνατόν όμορφα άκρα. Για παράδειγμα η Crystal ενώ έχει πολύ όμορφα δάχτυλα στα χέρια, δεν έχει και τόσο ωραία δάχτυλα ποδιών αλλά φοράει τις τέλειες γόβες στιλέτο.
Να δεις που είχε περάσει κάποια στιγμή από Αθήνα για μια και μοναδική guest star εμφάνιση ένα "κουταβάκι" από Vilnius που είχε κάνει πολλούς να στενάξουν και να εύχονται το comeback για να παίξουν μαζί της τον Charles of WalesΕχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα
Μην το γκαντεμιαζεις ρε Doc !!!
Να δεις που είχε περάσει κάποια στιγμή από Αθήνα για μια και μοναδική guest star εμφάνιση ένα "κουταβάκι" από Vilnius που είχε κάνει πολλούς να στενάξουν και να εύχονται το comeback για να παίξουν μαζί της τον Charles of Wales
ΚαμιλαΝα δεις που είχε περάσει κάποια στιγμή από Αθήνα για μια και μοναδική guest star εμφάνιση ένα "κουταβάκι" από Vilnius που είχε κάνει πολλούς να στενάξουν και να εύχονται το comeback για να παίξουν μαζί της τον Charles of Wales
Φίλε... δεν έχω μετανοιώσει περισσότερο για πουτανάκι που έχασα - κουφάλα ΒΑΒΥ που έκανες και το αρχικό test drive μην πεις τίποτα! Μηηηηηηην! Σσσςςς! KιχΑυτή την έχασα όπως κι εσύ PATH. Και να φανταστείς είχα κλείσει και ακύρωσα λόγω δουλειάς.Να δεις που είχε περάσει κάποια στιγμή από Αθήνα για μια και μοναδική guest star εμφάνιση ένα "κουταβάκι" από Vilnius που είχε κάνει πολλούς να στενάξουν και να εύχονται το comeback για να παίξουν μαζί της τον Charles of Wales
Εγω κουβεντα μονο τον καβαλαρι στις ΚΑΜΙΛΕΣ !!!Αυτή την έχασα όπως κι εσύ PATH. Και να φανταστείς είχα κλείσει και ακύρωσα λόγω δουλειάς. Φίλε... δεν έχω μετανοιώσει περισσότερο για πουτανάκι που έχασα - κουφάλα ΒΑΒΥ που έκανες και το αρχικό test drive μην πεις τίποτα! Μηηηηηηην! Σσσςςς! Kιχ
γιατι την πατησες ?
ειναι γκαντεμο ?
γιατι απο ..... πρεπει να ειναι πολυ καλη
δεν ειναι καλη?
Καλα κανεις και δεν αμφιβάλλεις Doc !!!Την πάτησα και ακυρώθηκε το tοur και άλλες 2 φορές έφυγε νωρίτερα και ακύρωσε τα ραντεβού.
Για την αξία της δεν αμφιβάλλω αν και δεν έχω προσωπική άποψη.