Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν κραζω απλα μπουσουλα ζητησα τον οποιο μου εδωσες με το παραπανω !! :rockon:

Ειλικρινά, τέτοια ΚΩΛΑΡΑ στα 4 είναι για παραγωγή τσόντας, συγχωρέστε με για τις συνεχείς αναφορές αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει αυτό το κωλί ακόμα....

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να δούμε την επόμενη εβδομάδα during lunch τι θα μας πεί. Ελπίζω όπως λέει ο φίλος s1 να είναι το γλυκό όμορφο petite πλάσμα που αναζητώ (μεταξύ άλλων :dancing:) μονίμως
η κοπελα ειναι εκπληκτικη σε εμφανιση ειδικα ματια και στηθος κ αμα της φερθεις ομορφα στο ανταποδιδει με το παραπανω,οσο το δυνατον μπορει να το κανει ενα 19 χρονο κοριτσι.συνεπηκουρω για to lunch διοτι ειναι και πολυ καλη στη συζητηση.Αν το υψος της δεν ηταν 1,64 1,65 και ειχε 10 ποντους παραπανω θα μιλαγαμε για top model figure.αυτα βεβαια πριν 4 μηνες στο πρωτο της τουρ τωρα δεν ξερω αν εφαγε τιποτα πιτσες και αλλαξε ομως θα παω να ξαναδω

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
η κοπελα ειναι εκπληκτικη σε εμφανιση ειδικα ματια και στηθος κ αμα της φερθεις ομορφα στο ανταποδιδει με το παραπανω,οσο το δυνατον μπορει να το κανει ενα 19 χρονο κοριτσι.συνεπηκουρω για to lunch διοτι ειναι και πολυ καλη στη συζητηση.Αν το υψος της δεν ηταν 1,64 1,65 και ειχε 10 ποντους παραπανω θα μιλαγαμε για top model figure.αυτα βεβαια πριν 4 μηνες στο πρωτο της τουρ τωρα δεν ξερω αν εφαγε τιποτα πιτσες και αλλαξε ομως θα παω να ξαναδω
Εχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα. Δε με ενοχλεί η αμηχανία τους στο sex (αρκεί να μην είναι ψύχρα ή psyco) αρκεί να ξέρουν να ντύνονται καλά και να έχουν φροντισμένα και εί δυνατόν όμορφα άκρα. Για παράδειγμα η Crystal ενώ έχει πολύ όμορφα δάχτυλα στα χέρια, δεν έχει και τόσο ωραία δάχτυλα ποδιών αλλά φοράει τις τέλειες γόβες στιλέτο.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Ξερει κανείς κατι νεότερο για την κοπελιά με νέο look ?

Συνημμένα

• Nikita.gif
    Nikita.gif
    43 bytes · Εμφανίσεις: 25

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα. Δε με ενοχλεί η αμηχανία τους στο sex (αρκεί να μην είναι ψύχρα ή psyco) αρκεί να ξέρουν να ντύνονται καλά και να έχουν φροντισμένα και εί δυνατόν όμορφα άκρα. Για παράδειγμα η Crystal ενώ έχει πολύ όμορφα δάχτυλα στα χέρια, δεν έχει και τόσο ωραία δάχτυλα ποδιών αλλά φοράει τις τέλειες γόβες στιλέτο.
εισαι 99 τις εκατο μεσα τοτε. καπως ετσι ειμαι κ γω.παρολο που ειμαι 30 μου αρεσουν οι μικρες κ ας ειναι κ αμαθες γιατι οι μεγαλες ειναι εμπειρες μεν αλλα φαινονται τα σημαδια στο προσωπο τους απο τα χιλιομετρα

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

Αυτή η Εύα από Ρουμανία ήταν πολύ καλή! Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια...Στο πρώτο και νομίζω μοναδικό tour της την είχα συναντήσει.
Όσο για την Chrystal Crown επιτέλους αύριο την συναντάω!!! :dancing: :rockon: :dancing:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εχω ένα κολλημα με την εκπαίδευση κουταβιών (βλέπε Ευα από Ρουμανία 2 χρόνια πριν) και με ενθουσιάζουν τα petite κουτάβια με ωραία φάτσα
Να δεις που είχε περάσει κάποια στιγμή από Αθήνα για μια και μοναδική guest star εμφάνιση ένα "κουταβάκι" από Vilnius που είχε κάνει πολλούς να στενάξουν και να εύχονται το comeback για να παίξουν μαζί της τον Charles of Wales

:grin: :grin: :grin:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Να δεις που είχε περάσει κάποια στιγμή από Αθήνα για μια και μοναδική guest star εμφάνιση ένα "κουταβάκι" από Vilnius που είχε κάνει πολλούς να στενάξουν και να εύχονται το comeback για να παίξουν μαζί της τον Charles of Wales

Αχ Camille!... Αυτή την έχασα όπως κι εσύ PATH. Και να φανταστείς είχα κλείσει και ακύρωσα λόγω δουλειάς. :headbang:

Επισκέπτης

Καμιλα

%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%BFs-dubai-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%80%CF%89_~u11012352.jpg

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Αυτή την έχασα όπως κι εσύ PATH. Και να φανταστείς είχα κλείσει και ακύρωσα λόγω δουλειάς. :headbang:
Φίλε... δεν έχω μετανοιώσει περισσότερο για πουτανάκι που έχασα - κουφάλα ΒΑΒΥ που έκανες και το αρχικό test drive μην πεις τίποτα! Μηηηηηηην! Σσσςςς! Kιχ

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
εγώ πάντως σήμερα έχω κλείσει top μωρό να σκίσω.....

Επισκέπτης
Αυτή την έχασα όπως κι εσύ PATH. Και να φανταστείς είχα κλείσει και ακύρωσα λόγω δουλειάς. :headbang:Φίλε... δεν έχω μετανοιώσει περισσότερο για πουτανάκι που έχασα - κουφάλα ΒΑΒΥ που έκανες και το αρχικό test drive μην πεις τίποτα! Μηηηηηηην! Σσσςςς! Kιχ
Εγω κουβεντα μονο τον καβαλαρι στις ΚΑΜΙΛΕΣ !!! :2funny: :2funny: :2funny:

dubai-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%80%CF%89_~u29077634.jpg

timoleon

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
γιατι την πατησες ?
ειναι γκαντεμο ?
γιατι απο ..... πρεπει να ειναι πολυ καλη
δεν ειναι καλη?

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
γιατι την πατησες ?
ειναι γκαντεμο ?
γιατι απο ..... πρεπει να ειναι πολυ καλη
δεν ειναι καλη?

Την πάτησα και ακυρώθηκε το tοur  και άλλες 2 φορές έφυγε νωρίτερα και ακύρωσε τα ραντεβού.
Για την αξία της δεν αμφιβάλλω αν και δεν έχω προσωπική άποψη.

Επισκέπτης
Την πάτησα και ακυρώθηκε το tοur  και άλλες 2 φορές έφυγε νωρίτερα και ακύρωσε τα ραντεβού.
Για την αξία της δεν αμφιβάλλω αν και δεν έχω προσωπική άποψη.
Καλα κανεις και δεν αμφιβάλλεις  Doc !!! :rockon:

Συνημμένα

• Crystal 95.jpg
    Crystal 95.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 20

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like