Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παντως αμα περασεις απο Αndra και Roberta πες να δωσουν τα χαιρετισματα μου στην αφεντικηνα που ειναι και κοινη μας γνωστη !! :2funny: :2funny: :2funny:
Α και ο θεος βοηθος !!! :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παντως αμα περασεις απο Αndra και Roberta πες να δωσουν τα χαιρετισματα μου στην αφεντικηνα που ειναι και κοινη μας γνωστη !! :2funny: :2funny: :2funny:
Α και ο θεος βοηθος !!! :headbang: :headbang:
Κατάλαβα.....τις διέγραψα ήδη από το outlook.
Μα καλά, μυαλό δεν θα βάλει ποτέ?

αν εννοεις την nikole απο Ε.S .....
Yeap, αλλά μου θυμίζει παλιά "αγάπη", της οποίας της χρωστάω μερικά τεμάχια.
Θα κάνει λειτούργημα η κυρία εάν τελικά την δω!  :boobies:

Good Night Ζαμπέτα.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντως και εμενα κατι δεν μου παει καλα με την Νικιτα και για αυτο το λογο το σημερινο που ειχα μαζι της το ακυρωσα !!
Πηγα στα σιγουρα και με λιγοτερα απο τα μισα Σονια . :rockon:
παντως αυτο που προβληματιζει με την νικιτα ειναι οτι το επισημο σιτε δεν την εχει αναρτησει ακομα.σαν να λενε δεν αναλαμβανω την ευθυνη ενα πραγμα

Επισκέπτης
Ναυτη τι θα γινει θα πας απο Νικιτα να σωσεις τα πληθη !! :2funny: :2funny:
Γιατι μου φαινετε οτι ουτε εξω απο την καγκελοπορτα δεν ειναι και αυτη.
Η μηπως να στειλουμε τον Tipos που δεν εχει τετοια προβληματα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ναυτη τι θα γινει θα πας απο Νικιτα να σωσεις τα πληθη !! :2funny: :2funny:
Γιατι μου φαινετε οτι ουτε εξω απο την καγκελοπορτα δεν ειναι και αυτη.
Η μηπως να στειλουμε τον Tipos που δεν εχει τετοια προβληματα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά κι ο Τipos ΟΥΚΙ είναι :)
Ψήνομαι να περάσω και να δω..

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
phabianalima  ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ ...

Ενημερωση πριν λιγα λεπτα απο εμπιστο φιλο που πηγε και ακομα τρεχει..... μουφα.

+1

Θα σας δώσω όμως το tip της βραδιάς που ούτε και εγώ το περίμενα. Εmma απο princess of London. Ελάχιστη ομοιότητα με τις φοτος, την αδικούν αρκετά θα έλεγα.Πρώην στριπτητζού σε μεγάλο μαγαζί της Αθήνας, ζούσε στην Αθήνα για ένα χρόνο, ωραίες βυζάρες, καυλόφατσα και ΚΩΛΑΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. +50 για anal και φυσικά και το τίμησα. Ειλικρινά η ΚΩΛΑΡΑ της με ζάλισε.

Όσοι είναι φαν τρέξτε. :)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
mhtso σιγα-σιγα τα λενε αυτα..... :P :P

Επισκέπτης
+1

Θα σας δώσω όμως το tip της βραδιάς που ούτε και εγώ το περίμενα. Εmma απο princess of London. Ελάχιστη ομοιότητα με τις φοτος, την αδικούν αρκετά θα έλεγα.Πρώην στριπτητζού σε μεγάλο μαγαζί της Αθήνας, ζούσε στην Αθήνα για ένα χρόνο, ωραίες βυζάρες, καυλόφατσα και ΚΩΛΑΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. +50 για anal και φυσικά και το τίμησα. Ειλικρινά η ΚΩΛΑΡΑ της με ζάλισε.

Όσοι είναι φαν τρέξτε. :)
Καμμια αλλη κωλαρα που σε εχει ζαλισει εξ ισου και ειναι πιο γνωστη ρε Μητσο για να μπορω να κρινω !!!!!

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Eδω εισαι !!!

0.jpg
0.jpg

0.jpg

Η.. τέρμα δεξιά νεανίς, ξέρει κανείς ποιά είναι και από ποιό πρακτορείο?!!

Τα σέβη μου, συνcitouraδες!!! ;P

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Καμμια αλλη κωλαρα που σε εχει ζαλισει εξ ισου και ειναι πιο γνωστη ρε Μητσο για να μπορω να κρινω !!!!!

Δεν ξέρω αν μπορώ να σε κατατοπίσω baby. Τουλάχιστον απο αυτές που έχω πάρει εγώ, τύπου, Agata,Mila,Sheila,Angelika Black. Μόνο η Αngelika μπορείς να πείς οτι είχε ωραίο κωλαράκι. Ειλικρινά η κωλάρα της Εmma είναι άλλο πράγμα. Δοκίμασε και αν δεν είναι όπως τα λέω κράξε με όσο θες :)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν μπορώ να σε κατατοπίσω baby. Τουλάχιστον απο αυτές που έχω πάρει εγώ, τύπου, Agata,Mila,Sheila,Angelika Black. Μόνο η Αngelika μπορείς να πείς οτι είχε ωραίο κωλαράκι. Ειλικρινά η κωλάρα της Εmma είναι άλλο πράγμα. Δοκίμασε και αν δεν είναι όπως τα λέω κράξε με όσο θες :)
Δεν κραζω απλα μπουσουλα ζητησα τον οποιο μου εδωσες με το παραπανω !! :rockon:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!