Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Επισκέπτης
την εκαψες την κοπελα baby
σ εκλιπαρω για χαριν της φιλιας μας μην στειλεις το εγγραφο :)
Δεν καταλαβα Τι μονο εσυ θα μοιραζεις κοκκινες καρτες xilnik !!
To
URL]] ταχυδρομηθηκε !!! ;)

perasma

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβα Τι μονο εσυ θα μοιραζεις κοκκινες καρτες xilnik !!
To http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/Laie_13.gif[/img[/URL]] ταχυδρομηθηκε !!! ;)
[/quote]Στείλτο άμεσα και μη μασας, και λίγα που γράφεις. Κοίτα πόσοι είναι αυτοί που την έχουν απορρίψει προ πολλού , και στο κάτω κάτω ορισμένοι την έκοψαν απο μια - δυο συναντήσεις, εσυ baby δικαιούσε πολύ περισσότερο και να γράψεις και να φωνάξεις και να την κάψεις.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εκτος από την φραγκοφονίαση πάντως, δεν ξέρω αν μαζί πίνουν το μαγικό φίλτρο και γίνεται κάτι, αλλα ξεχωριστά τις βρήκα χρυσές μετριότητες. Ισως γιατι αντιπαθώ τις νοσοκόμες (Αννα)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Εκτος από την φραγκοφονίαση πάντως, δεν ξέρω αν μαζί πίνουν το μαγικό φίλτρο και γίνεται κάτι, αλλα ξεχωριστά τις βρήκα χρυσές μετριότητες. Ισως γιατι αντιπαθώ τις νοσοκόμες (Αννα)
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο μαζί είναι το κάτι άλλο.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
προσπαθω να σε κανω gentleman μπαμπινο αλλα ματαια..
εγω δεν θα μιλουσα,δεν θα εξεφραζα κανενα παραπονο,θα επινα μονος μου το δηλητηριο με την ελπιδα η sandra να με παρει τηλεφωνο και να μου ζητησει συγγνωμη για την συμπεριφορα της :)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η Sandra(ερωτώ όσους έχουν δοκιμάσει) διαθέτει απλό προγραμματάκι όπως αναγράφεται στο site: ή όχι;;; :huh: :huh:
Γενικά ότι λένε κάνουν ή άλλα λένε άλλα γράφουν και άλλα κάνουν;;;;; :think:
Y.Γ.Είμαι καινούργιος στο χώρο και ερωτώ για να μαθαίνω!!! ;)
:helpplea: :helpplea:

Συνημμένα

• 2111_1_1229464272 Sandra.jpg
    2111_1_1229464272 Sandra.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 58
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
To πογραμμά της είναι το εξής:
Main: Kissing deep french with tongue, Sex in different position, Sex lesbian, Oral with condom, Oral without condom, 69.Xαρακτηρίζεται απλό έτσι;;; :think:
Το μόνο που δεν κατάλαβα τι σημαίνει είναι στο Additional duo services: Cunnilingus (take-gives).:huh: :huh:
Kαινούργιος στο χώρο 7μηνήτης στο site,που θα μου πάει κάποτε θα γίνω ειδήμων!!!! :2funny: :2funny: 
:helpplea: :helpplea:
Y.Γ.Προς το παρρόν έχω γίνει νούμερο το ξέρω!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μαζεμένα σχόλια - απαντήσεις:

Για ΜΕΡΛΙΝ: Προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γινόταν, όμως αναρωτηθείτε κάτι "είναι ποτέ δυνατόν να μου αρέσει ένα απλό CT?"   :think:

ε, όλο και κάτι special θα υπάρχει  ...  :rockon:

(την έχω δει ήδη 2 φορές και η συμμετοχή της φτάνει σε επίπεδα Camille .. χύνει με τους κουβάδες!)

Για ΣΑΝΤΡΑ: Την έχω δει 1 φορά με το SHI και επειδή έχω ανάμεικτα συναισθήματα δεν έχω γράψει ποτέ κριτική. Όσο και να φαίνεται περίεργο μου την είχε σπάσει κυρίως στο social time (επειδή οι συναντήσεις μου είναι πολύωρες υπάρχει πάντα άφθονο). ενώ είναι έξυπνη και μιλάει τέλεια αγγλικά, κάπου δεν ταιριάξαμε και δεν τη ξαναείδα.

Για τις τιμές όμως θα διαφωνήσω: Μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Ή θα τα πάρει ή όχι!

Από κει και πέρα σπασμωδικές αντιδράσεις του στυλ "μα πέρισυ σε είχα πάρει με λιγότερα" ή "ξέρεις είσαι ακριβή" ή "θα σε καταγγείλω για κερδοσκοπία"  :2funny: :2funny: δεν βγάζουν πουθενά. Είναι καθαρά ένα business deal. Οι πουτάνες είναι "πάροχοι υπηρεσιών", κοστολογούν τις υπηρεσίες που παρέχουν και εμείς έχουμε την επιλογή: ή θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε ή θα διαλέξουμε άλλο "πάροχο"  ;) ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Για ΜΕΡΛΙΝ: την έχω δει ήδη 2 φορές και η συμμετοχή της φτάνει σε επίπεδα Camille .. χύνει με τους κουβάδες!
Ρε δάσκαλε... αφού ξέρεις οτι με πονάει το θέμα, μη με βασανίζεις  :grin:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρε δάσκαλε... αφού ξέρεις οτι με πονάει το θέμα, μη με βασανίζεις  :grin:

Εχεχεχε ο καθένας με το πόνο του! Πάντως δεν τα έγραψα για σένα, κάτι έπρεπε να γράψω μπας και πάρουμε χαμπάρι, ο ένας μου τη πέφτει άγρια χωρίς να ξέρει, ο άλλος μάλλον κάπου αλλού πήγε ... τι έγινε ρε πούστη μου??  :think: :think:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εγω παντως δεν στην έπεσα. Σου χρωσταω και για την γνωριμια με την Τζουλια αλλα για την μικρή Λιθουανή αντικειμενικά είναι ακραία άσχημη έχει μια πλάτη τίγκα στο σπυράκι, ΔΕΝ γουστάρω υποδοχή με μαυρο φόρεμα και πετσετέ παντόφλα ξενοδοχείου, ενώ έχω πάει με σαραντάρα με πιο σφιχτό κώλο.

Υποκειμενικά τώρα ο ένας μπορεί να περάσει τέλεια, ο άλλος μέτρια και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλα αυτό που έζησα ήταν πολύ μέτριο και όπως ξέρεις δεν είμαι ο χάλιας που θα την στραβώσει. Ας μπορούσα να λείψω πρωί να πήγαινα σε σιγουράκι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για τις τιμές όμως θα διαφωνήσω: Μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Ή θα τα πάρει ή όχι!

Από κει και πέρα σπασμωδικές αντιδράσεις του στυλ "μα πέρισυ σε είχα πάρει με λιγότερα" ή "ξέρεις είσαι ακριβή" ή "θα σε καταγγείλω για κερδοσκοπία"  :2funny: :2funny: δεν βγάζουν πουθενά. Είναι καθαρά ένα business deal. Οι πουτάνες είναι "πάροχοι υπηρεσιών", κοστολογούν τις υπηρεσίες που παρέχουν και εμείς έχουμε την επιλογή: ή θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε ή θα διαλέξουμε άλλο "πάροχο"  ;) ;)

Απόλυτα σωστός, αλλά και εμείς σαν "πελάτες" έχουμε δικαίωμα τουλάχιστον μεταξύ μας να ενημερωνόμαστε. Μάλλον, δεν είναι δικαίωμα, αλλά υποχρέωση μέσα στα πλαίσια της παρέας του παρόντος site και όχι μόνο. Προς την ίδια, και εγώ δεν θα έλεγα κάτι, προς τους "συναγωνιστές" όμως σίγουρα ναι. Αυτό δεν σημαίνει απόλυτα ότι αφομοιώνουμε ότι διαβάζουμε, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε. Η πληροφορία είναι δύναμη.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εγω παντως δεν στην έπεσα. Σου χρωσταω και για την γνωριμια με την Τζουλια αλλα για την μικρή Λιθουανή αντικειμενικά είναι ακραία άσχημη έχει μια πλάτη τίγκα στο σπυράκι, ΔΕΝ γουστάρω υποδοχή με μαυρο φόρεμα και πετσετέ παντόφλα ξενοδοχείου, ενώ έχω πάει με σαραντάρα με πιο σφιχτό κώλο.

Υποκειμενικά τώρα ο ένας μπορεί να περάσει τέλεια, ο άλλος μέτρια και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλα αυτό που έζησα ήταν πολύ μέτριο και όπως ξέρεις δεν είμαι ο χάλιας που θα την στραβώσει. Ας μπορούσα να λείψω πρωί να πήγαινα σε σιγουράκι.

τι να πω? μεταξύ μας εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να τα χαλάσουμε και όλα αυτά είναι μικροπαρεξηγήσεις που οφείλονται στη φύση του μέσου (γραπτός λόγος). στην αυσία τώρα, κάτι θάπαιξε και αλληλοχαλαστήκατε από την αρχή - αυτή είναι η ερμηνεία μου, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.... ασε που τελικά κουβέντα να γίνεται, οπως σωστά είπες ο καθένας τελικά περνάει όπως περνάει...

που τη θυμήθηκες τη Τζούλια ρε? και με κάβλωσες μεσημεριάτικα!!  :tickedoff: :tickedoff:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Την θυμήθηκα γιατι και αυτή ασχημούλα είναι, αλλα......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τσοπανε πολυ ευεξαπτοσ
εγινεσ τελεφτεα :2funny: :2funny:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ρε σεις ποτε εγινε αυτο @#$%@%^*(^%$#@ ;;;
Τωρα θα στην πεσω εγω και ασχημα κουφαλα Τipos  >:( >:( >:(

Μην τρελαινεσαι, σχεδον διετία, εκτος και αν τα πήρες γι άλλο λόγο, αλλα και πάλι τότε ήταν public domain

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom