Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
την εκαψες την κοπελα baby
σ εκλιπαρω για χαριν της φιλιας μας μην στειλεις το εγγραφο
Έλα ρε xilnik....κοντούλα είναι, δεν πειράζει!
την εκαψες την κοπελα baby
Σωστά μην πληγωθεί το κορίτσι,που είναι και ευαίσθητο!!!την εκαψες την κοπελα baby
Δεν καταλαβα Τι μονο εσυ θα μοιραζεις κοκκινες καρτες xilnik !!την εκαψες την κοπελα baby
Δεν καταλαβα Τι μονο εσυ θα μοιραζεις κοκκινες καρτες xilnik !!
To http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/Laie_13.gif[/img[/URL]] ταχυδρομηθηκε !!! ;)
[/quote]Στείλτο άμεσα και μη μασας, και λίγα που γράφεις. Κοίτα πόσοι είναι αυτοί που την έχουν απορρίψει προ πολλού , και στο κάτω κάτω ορισμένοι την έκοψαν απο μια - δυο συναντήσεις, εσυ baby δικαιούσε πολύ περισσότερο και να γράψεις και να φωνάξεις και να την κάψεις.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο μαζί είναι το κάτι άλλο.Εκτος από την φραγκοφονίαση πάντως, δεν ξέρω αν μαζί πίνουν το μαγικό φίλτρο και γίνεται κάτι, αλλα ξεχωριστά τις βρήκα χρυσές μετριότητες. Ισως γιατι αντιπαθώ τις νοσοκόμες (Αννα)
Ρε δάσκαλε... αφού ξέρεις οτι με πονάει το θέμα, μη με βασανίζειςΓια ΜΕΡΛΙΝ: την έχω δει ήδη 2 φορές και η συμμετοχή της φτάνει σε επίπεδα Camille .. χύνει με τους κουβάδες!
Ρε δάσκαλε... αφού ξέρεις οτι με πονάει το θέμα, μη με βασανίζεις
Για τις τιμές όμως θα διαφωνήσω: Μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Ή θα τα πάρει ή όχι!
Από κει και πέρα σπασμωδικές αντιδράσεις του στυλ "μα πέρισυ σε είχα πάρει με λιγότερα" ή "ξέρεις είσαι ακριβή" ή "θα σε καταγγείλω για κερδοσκοπία" δεν βγάζουν πουθενά. Είναι καθαρά ένα business deal. Οι πουτάνες είναι "πάροχοι υπηρεσιών", κοστολογούν τις υπηρεσίες που παρέχουν και εμείς έχουμε την επιλογή: ή θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε ή θα διαλέξουμε άλλο "πάροχο" ;) ;)
Εγω παντως δεν στην έπεσα. Σου χρωσταω και για την γνωριμια με την Τζουλια αλλα για την μικρή Λιθουανή αντικειμενικά είναι ακραία άσχημη έχει μια πλάτη τίγκα στο σπυράκι, ΔΕΝ γουστάρω υποδοχή με μαυρο φόρεμα και πετσετέ παντόφλα ξενοδοχείου, ενώ έχω πάει με σαραντάρα με πιο σφιχτό κώλο.
Υποκειμενικά τώρα ο ένας μπορεί να περάσει τέλεια, ο άλλος μέτρια και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλα αυτό που έζησα ήταν πολύ μέτριο και όπως ξέρεις δεν είμαι ο χάλιας που θα την στραβώσει. Ας μπορούσα να λείψω πρωί να πήγαινα σε σιγουράκι.
Εγω παντως δεν στην έπεσα. Σου χρωσταω και για την γνωριμια με την Τζουλια ......
Ρε σεις ποτε εγινε αυτο @#$%@%^*(^%$#@ ;;;
Τωρα θα στην πεσω εγω και ασχημα κουφαλα Τipos > > >
Ρε σεις ποτε εγινε αυτο @#$%@%^*(^%$#@ ;;;
Τωρα θα στην πεσω εγω και ασχημα κουφαλα Τipos > > >