Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν νομιζω Tipos να εννοεις εμενα οτι στην επεσα !!!!  :huh:
Μα ειναι γνωστο οτι εμας τα γουστα μας διαφερουν και αντε να εχουμε Fit σε ενα 20% !!
Οποτε οπως ξερεις παντα θα κραζω το υπολοιπο 80 % !!  :2funny: :2funny: :2funny:

hharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια..εχει κανεισ εμπειρια απο Zena,Zenara η Sashia απο rouge-velours?

apolakis1

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα παιδιά, θέλω να δοκιμάσω κα κλείσω μία συνοδό και έχω κάποιες ερωτήσεις.
το τηλέφωνο από που το βρίσκουμε, δοκίμασα να ψάξω από google αλλά δεν βρίσκω όλα τα πρακτορεία, για τις ανεξάρτητες άντε να τις βρεις
πως ενημερώνεσαι για το τι επιλογές έχεις τη χρονική στιγμή που θέλεις
ξέρει κανείς ποιο πρακτορείο φέρνει κάτι σε μιγάδα, βραζιλιάνα, κάτι σε εξωτικό βρε αδελφέ όχι μόνο ευρώπη
ευχαριστώ εκ των προτέρων

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
καλημέρα παιδιά, θέλω να δοκιμάσω κα κλείσω μία συνοδό και έχω κάποιες ερωτήσεις. ξέρει κανείς ποιο πρακτορείο φέρνει κάτι σε μιγάδα, βραζιλιάνα, κάτι σε εξωτικό βρε αδελφέ όχι μόνο ευρώπη
Εάν διαθέτεις γερό πορτοφόλι και δεν σε χαλάει να σου το ξαλαφρώσει όμορφα, δες www.belle-chandon.com]ΑΥΤΗΝ[/url]. Συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ζητάς  :grin:

URL]]

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μαζεμένα σχόλια - απαντήσεις:

Για τις τιμές όμως θα διαφωνήσω: Μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Ή θα τα πάρει ή όχι!

Από κει και πέρα σπασμωδικές αντιδράσεις του στυλ "μα πέρισυ σε είχα πάρει με λιγότερα" ή "ξέρεις είσαι ακριβή" ή "θα σε καταγγείλω για κερδοσκοπία"  :2funny: :2funny: δεν βγάζουν πουθενά. Είναι καθαρά ένα business deal. Οι πουτάνες είναι "πάροχοι υπηρεσιών", κοστολογούν τις υπηρεσίες που παρέχουν και εμείς έχουμε την επιλογή: ή θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε ή θα διαλέξουμε άλλο "πάροχο"  ;) ;)

Έχεις δίκιο στο σχόλιο σου περί τιμής αλλά όταν αυτή έχει διαφορά κατά 30%+ μέσα σε είκοσι μέρες μάλλον προκαλείς το να σου γράψουν όλα αυτά τα σχόλια (και λίγα ήταν)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Yorgos, hooligan:

Εννοείται ότι συμφωνούμε. Το κάθε τι είναι αντικείμενο κριτικής, και αν θέλετε και τη προσωπική μου άποψη στις εποχές κρίσης που ζούμε είναι προκλητικές τέτοιες επαγγελματικές συμπεριφορές. Αναφέρθηκα μόνο στις υπερβολικές αντιδράσεις, σαν Tipos του μέτρου, είμαι γενικά κατά του over-reaction.

Να βάλω και ένα (σχετικό) γενικότερο ερώτημα:

Βλέπω στη πρόσφατη κριτική για Karoline του φίλου "will" ότι έσκασε 2.000€ για 12ωρο. Υποθέτω ότι με τα εισητήρια, το ξενοδοχείο κλπ ο λογαριασμός έφτασε κοντά 3Κ. 
Με περίπου 3Κ έχεις Vanessa ή Nina για 24 ώρες (ή και 48 αν το διαπραγματευτείς σωστά).
Με περίπου 3Κ έχεις μια top Σλοβάκα ή Τσέχα για 1 εβδομάδα.
Με περίπου 3Κ παίρνεις 12 CT ή 20 CG ή 30 studio.

Τελικά ποιό από τα παραπάνω είναι το best practice (καλή/ορθή πρακτική) ή αν θέλετε το value for money (καλύτερη αξία των χρημάτων μας)??

Επισκέπτης
Ειναι ατυχες το ερωτημα ρε συ Τipos, o καθενας μετραει με το πρτοφολι του, Το κακο ειναι να βαθμολογουμε με αριστα ενα κοριτσι επειδη πραγματι ειναι αριστο αλλα με 2000, ενω με 1 ωρα θα ειναι ... σκατα. Ετσι διαμορφωνει αποψη ο καθε συναγωνιστης οτι θα ειναι το ιδιο καλη, και με 1 ωρα θα εχει τις ιδιες υπηρεσιες, πραγμα που ειναι σπανιο και ισχυει σε μερικες μετρημενες στα δακτυλα κοπελες.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Με περίπου 3Κ έχεις Vanessa ή Nina για 24 ώρες (ή και 48 αν το διαπραγματευτείς σωστά).
Με περίπου 3Κ έχεις μια top Σλοβάκα ή Τσέχα για 1 εβδομάδα.
Με περίπου 3Κ παίρνεις 12 CT ή 20 CG ή 30 studio.
Top Σλοβάκα για 1 εβδομάδα! Top Σλοβάκα για 1 εβδομάδα!  :grin:

EDIT: ...και δεν νομίζω να συγκρίνεται (σε όλα τα επίπεδα - ΚΑΙ σε εμφάνιση, ΚΑΙ σε service κλπ) η 35+ Karolina με την Vanessa, την Nina... ή μια συγκεκριμένη Σλοβάκα που έχει κάνει το φόρουμ να παραμιλάει.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Με όλον τον οφειλόμενο σεβασμό προς τον παλαίμαχο συμφορουμίτη, όταν είχε συλληφθεί η περί ης ο λόγος το καλοκαίρι, είχε ανακοινωθεί από την αστυνομία και η ηλικία της. 28.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Με όλον τον οφειλόμενο σεβασμό προς τον παλαίμαχο συμφορουμίτη, όταν είχε συλληφθεί η περί ης ο λόγος το καλοκαίρι, είχε ανακοινωθεί από την αστυνομία και η ηλικία της. 28.
Δεν θα επιμένω διότι πολύ πιθανό να κάνω λάθος οπότε υποχωρώ λόγω αμφιβολιών. Πως έχω όμως την εντύπωση πως είναι 35...? Είσαι σίγουρος πως το "28" ήταν για αυτήν κι όχι για κάποια που συνελήφθη μαζί της?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δεν εχεις ακουσει για fake χαρτια ποτε?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Είχε γραφτεί στο "Πρώτο Θέμα", μαζί με το αληθινό μικρό της όνομα, όπως και της άλλης τουρίστριας που είχε συλληφθεί εκείνες τις μέρες.

Fake χαρτιά μπορεί να υπάρχουν, αλλά κανείς μας δεν είναι ληξίαρχος Βαρσοβίας...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να βάλω και ένα (σχετικό) γενικότερο ερώτημα:

α) Βλέπω στη πρόσφατη κριτική για Karoline του φίλου "will" ότι έσκασε 2.000€ για 12ωρο. Υποθέτω ότι με τα εισητήρια, το ξενοδοχείο κλπ ο λογαριασμός έφτασε κοντά 3Κ. 
β) Με περίπου 3Κ έχεις Vanessa ή Nina για 24 ώρες (ή και 48 αν το διαπραγματευτείς σωστά).
γ) Με περίπου 3Κ έχεις μια top Σλοβάκα ή Τσέχα για 1 εβδομάδα.
δ) Με περίπου 3Κ παίρνεις 12 CT ή 20 CG ή 30 studio.

Τελικά ποιό από τα παραπάνω είναι το best practice (καλή/ορθή πρακτική) ή αν θέλετε το value for money (καλύτερη αξία των χρημάτων μας)??

Εξαρτάται από την διάθεση.

Συνήθως είμαι μεταξύ του β) και γ). (Με άλλα ονόματα αντί των Vanessa και Nina στο β))

Στατιστικά είμαι περισσότερο πελάτάκι τύπου γ).

Έχω κάνει την μαλακία του α) μία φορά και το μετάνιωσα. Καμία πουτάνα δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου 3Κ σε μία ημέρα, αλλά αυτό είναι επιλογή και απόφαση του καθενός.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
3.jpg

Έχω την εντύπωση πως στο SHI την Karolina, την είχαν στην κατηγορία "30+" και στο Call-Us "δηλώνει" 28! Για το Call-Us μιλάμε που με τις ηλικίες έχει μια τάση να κρύβει καλοκαίρια και χειμώνες μαζί! Θα θυμάσαι ίσως που την 40άρα γιαγιά - πως την λέγανε ρε γμτ - την πασάρανε επίσης για 28. Τώρα να μπείς στο Call-Us, την καραMILF-άρα την Alena, την προωθούν για (τάχα) 24! Ε, όχι ρε γμτ...!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ειναι ατυχες το ερωτημα ρε συ Τipos, o καθενας μετραει με το πρτοφολι του, Το κακο ειναι να βαθμολογουμε με αριστα ενα κοριτσι επειδη πραγματι ειναι αριστο αλλα με 2000, ενω με 1 ωρα θα ειναι ... σκατα. Ετσι διαμορφωνει αποψη ο καθε συναγωνιστης οτι θα ειναι το ιδιο καλη, και με 1 ωρα θα εχει τις ιδιες υπηρεσιες, πραγμα που ειναι σπανιο και ισχυει σε μερικες μετρημενες στα δακτυλα κοπελες.

Ρε τσομπάνε, το πορτοφόλι είναι ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις. Έχεις 3000€, τι θα τα κάνεις? 12ώρες με Καρο, 24 ώρες με Βανέσσα ή 20 στούντιο? Πρέπει να αρχίσουμε να τα μετράμε έτσι δεν είναι? :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι η Καριολίνα, αλλά IMHO, έχει συμπεριφορά κακομαθημένης και ονειροπαρμένης εφήβου σε κορμί (κοντό) 30άρας+.

Εάν ξεπεράσεις ή δεν σε ενοχλούν αυτά (και τα αναφέρω, γιατί ένα πακέτο των 3Κ+ δεν πρέπει να έχει τέτοια συμπτώματα), τότε απολαμβάνεις υπηρεσίες 35+ σίγουρα (κοινώς, πολύ καλές).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom