Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eίδες avatar που έβαλα ε; Σε παίζω στα ίσα τώρα :-) jay Kay

Επισκέπτης
Aρκεί το "ρίσκο" και το "κέρδος" να μετριώνται με την ίδια μονάδα μέτρησης. Άμα ρισκάρεις "ευρώ" για να πάρεις ανάλογα τα κέφια του CT λίγη σημασία παραπάνω τότε είναι δυσανάλογο το πράγμα. Aς μην λέω μαλακίες : Πολλά ct τα βλέπω και γουστάρω πολύ. Aλλά άμα έβλεπες και σε αντίστοιχες φωτογραφίες την Janet και άλλα πολλά κορίτσια από τα στούντιο δεν είναι το ίδιο; Aυτό λέω απλά. Ότι είναι πολύ πιθανό με 50 να γαμήσεις καλύτερα απότι με 350. Eγώ δεν έπαθα την ξενέρα της ζωής μου με την Aμούρ???

Ωρε συντροφε πηγες και διαλεξεσ ct και συ...Τη μουφα την Amour.
Ειναι αρκετες σε  στουντιο που ειναι καλυτερες απο αρκετα ct αλλα δεν  πληρωνεις μονο την ομορφια,αλλα τηνολη φαση.

Και ακου να δεις συμπτωση:Ειχα παει για ενα ποτακι με κατι φιλους στο Floca Συγγρου και μετα πηγαμε απο Tριγγετα 3 και ποια ηταν μεσα?Η Ζανετ.... :grin:
Πολυ καλα ηταν αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις since αφου το ξερεις..
Κριτικη βαριεμε να βαλω.

P.s Tο αν με συναγωνιζεσαι με το καινουργιο σου avatar ασε να το κρινουν τα κοριτσια αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny:

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Αγαπητοί φίλοι στο παρακάτω link δείτε ενα απόσπασμα αρκετά μεγάλο από βίντεο της Sheila Grant
η οποία σύντομα μας θα μας ξανα-επισκεφτεί (τώρα κατάλαβα γιατί είναι fully booked σχεδόν)

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.952
Πόντοι
12.056
Ποιος alexx ειναι αυτος???

Ο Admin μας???  :grin: :grin: :grin:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Τα μεγέθη είναι λίγο "δυναμικά", το επιθυμητό μέγεθος εξαρτάται και από την παλάμη του καθενός.

Σίγουρα όμως, ένα στητό φυσικό βυζί, δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με οτιδήποτε σιλικονάτο. Όπως και τα φυσικά όμορφα χείλη, δεν έχουν καμία σχέση με τα πλαστικά, όπως τα φυσικά μαλλιά δεν έχουν καμία σχέση με τα extensions (μπλιαχ...τρομερό δεν είναι να χαϊδεύεις μαλλιά ινδών?), όπως πολλά φυσικά τα οποία σπανίζουν, να μην πω αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση, δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με οτιδήποτε τεχνητό.

In short, κάποια κορίτσια που έχουν φυσική ομορφιά επάνω τους, στα αλλήθωρα και μυωπικά μάτια τα δικά μου φαντάζουν χιλιάδες φορές πιο όμορφες και κατά συνέπεια με αναστατώνουν και περισσότερο συγκριτικά με τις silicone barbies, οι οποίες σιγά σιγά χάνουν το μέτρο και οι φάτσες τους τουλάχιστον θυμίζουν την Μs. Piggy μετά από μετωπική με τραίνο.
Σωστος οπως παντα φιλαρακι για μενα. :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τα μεγέθη είναι λίγο "δυναμικά", το επιθυμητό μέγεθος εξαρτάται και από την παλάμη του καθενός.

Σίγουρα όμως, ένα στητό φυσικό βυζί, δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με οτιδήποτε σιλικονάτο. Όπως και τα φυσικά όμορφα χείλη, δεν έχουν καμία σχέση με τα πλαστικά, όπως τα φυσικά μαλλιά δεν έχουν καμία σχέση με τα extensions (μπλιαχ...τρομερό δεν είναι να χαϊδεύεις μαλλιά ινδών?), όπως πολλά φυσικά τα οποία σπανίζουν, να μην πω αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση, δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με οτιδήποτε τεχνητό.

In short, κάποια κορίτσια που έχουν φυσική ομορφιά επάνω τους, στα αλλήθωρα και μυωπικά μάτια τα δικά μου φαντάζουν χιλιάδες φορές πιο όμορφες και κατά συνέπεια με αναστατώνουν και περισσότερο συγκριτικά με τις silicone barbies, οι οποίες σιγά σιγά χάνουν το μέτρο και οι φάτσες τους τουλάχιστον θυμίζουν την Μs. Piggy μετά από μετωπική με τραίνο.

καλά καλά ... και τα σέντερ φορ στο γυναικείο μπάσκετ φυσικές είναι (οι πιο πολλές) αυτό δεν τις κάνει και ελκυστικές ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
καλά καλά ... και τα σέντερ φορ στο γυναικείο μπάσκετ φυσικές είναι (οι πιο πολλές) αυτό δεν τις κάνει και ελκυστικές ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ με την μικρή μου εμπειρία, έχω καταλήξει ότι το πιο δυνατό κομμάτι που πέρασε από εδώ πέρα, είναι με διαφορά το γνωστό power forward εκ λιθουανίας.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναλύω τα προτερήματά του:

• [li]Σπάει το φράγμα των 1.75 χωρίς να χρειάζεται βοηθήματα (τακούνια κλπ).[/li]
    [li]Το βυζί της είναι φυσικότατο και χωράει Just στην παλάμη μου.[/li]
    [li]Τα χείλη της είναι φυσικότατα.[/li]
    [li]Τα μαλλιά της είναι δικά της, στα οποία πρόσφατα άλλαξε χρώμα, αλλά θα τα επαναφέρει πιστεύω, με το κατάλληλο δώρο ;), οπότε στα πλεονεκτήματα θα μπει και το ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξανθιά! Αλλά πολύ βασικό ρε παιδιά να έχουν δικά τους μαλλιά, έλεος πια, πας να κάνεις την κίνηση χαλινάρια στο πισωκολλητό και ουρλιάζουν όλες ότι θα τους ξεριζώσεις τα extensions!!!! Άσε που όταν το παίρνω χαμπάρι, μου έρχεται στο μυαλό ότι γαμάω καμία κακομοίρα καραφλή...[/li]
    [li]Έχει ματάρες.[/li]
    [li]Τα φρύδια της δεν είναι τατουάζ.[/li]
    [li]Γενικά, δεν βάζει heavy make-up, ελάχιστο θα έλεγα, τα χρώματά της στο πρόσωπο είναι φυσικά (λογικό, είναι μόλις 22 χρονών, δεν είναι 30+).[/li]
    [li]Το μήκος των ποδιών της...είναι απερίγραπτο.[/li]
    [li]Τα αγγλικά της μια χαρά.[/li]
    [li]Δεν κολλάει πουθενά, δεν είναι κοκέτα, ψευτοχλιδιάρα και δήθεν ντιβίτσα (εκτίμησα ιδιαίτερα ότι στην θάλασσα βουτάει κανονικά...δεν είναι μη μου άπτου, αχ θα μου χαλάσει το μαλλί κλπ, και ακριβώς επειδή την έχω δει μετά από μακροβούτι...ξέρω ότι η ομορφιά της στο κεφάλι δεν είναι από σοβάδες και διάφορα κομμωτικά κόλπα).[/li]
    [li]Χορεύει και ξεσηκώνει τα πλήθη (Tipos...εσύ ξέρεις...).[/li]
    [li]Γουστάρει Rock.[/li]
    [li]Δεν ντύνεται σαν πουτάνα που αποτυχημένα προσπαθεί να μοιάσει στην Paris Hilton.(σαν κάτι δήθεν CT-divas, που μόνο στο κούτελο δεν έχουν βάλει στάμπα D&G).[/li]

Μειονεκτήματά της:
  • [li]Ο κώλος της θέλει λίγο γυμναστική....αλλά εάν το κάνει και αυτό, μετά σιγά μην ασχολείται μαζί μου!!! ;)[/li]
    [li]Γουστάρει μλκς σαν και εμένα!!!! :grin:[/li]

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγώ με την μικρή μου εμπειρία, έχω καταλήξει ότι το πιο δυνατό κομμάτι που πέρασε από εδώ πέρα, είναι με διαφορά το γνωστό power forward εκ λιθουανίας.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναλύω τα προτερήματά του:

• [li]Σπάει το φράγμα των 1.75 χωρίς να χρειάζεται βοηθήματα (τακούνια κλπ).[/li]
    [li]Το βυζί της είναι φυσικότατο και χωράει Just στην παλάμη μου.[/li]
    [li]Τα χείλη της είναι φυσικότατα.[/li]
    [li]Τα μαλλιά της είναι δικά της, στα οποία πρόσφατα άλλαξε χρώμα, αλλά θα τα επαναφέρει πιστεύω, με το κατάλληλο δώρο ;), οπότε στα πλεονεκτήματα θα μπει και το ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξανθιά! Αλλά πολύ βασικό ρε παιδιά να έχουν δικά τους μαλλιά, έλεος πια, πας να κάνεις την κίνηση χαλινάρια στο πισωκολλητό και ουρλιάζουν όλες ότι θα τους ξεριζώσεις τα extensions!!!! Άσε που όταν το παίρνω χαμπάρι, μου έρχεται στο μυαλό ότι γαμάω καμία κακομοίρα καραφλή...[/li]
    [li]Έχει ματάρες.[/li]
    [li]Τα φρύδια της δεν είναι τατουάζ.[/li]
    [li]Γενικά, δεν βάζει heavy make-up, ελάχιστο θα έλεγα, τα χρώματά της στο πρόσωπο είναι φυσικά (λογικό, είναι μόλις 22 χρονών, δεν είναι 30+).[/li]
    [li]Το μήκος των ποδιών της...είναι απερίγραπτο.[/li]
    [li]Τα αγγλικά της μια χαρά.[/li]
    [li]Δεν κολλάει πουθενά, δεν είναι κοκέτα, ψευτοχλιδιάρα και δήθεν ντιβίτσα (εκτίμησα ιδιαίτερα ότι στην θάλασσα βουτάει κανονικά...δεν είναι μη μου άπτου, αχ θα μου χαλάσει το μαλλί κλπ, και ακριβώς επειδή την έχω δει μετά από μακροβούτι...ξέρω ότι η ομορφιά της στο κεφάλι δεν είναι από σοβάδες και διάφορα κομμωτικά κόλπα).[/li]
    [li]Χορεύει και ξεσηκώνει τα πλήθη (Tipos...εσύ ξέρεις...).[/li]
    [li]Γουστάρει Rock.[/li]
    [li]Δεν ντύνεται σαν πουτάνα που αποτυχημένα προσπαθεί να μοιάσει στην Paris Hilton.(σαν κάτι δήθεν CT-divas, που μόνο στο κούτελο δεν έχουν βάλει στάμπα D&G).[/li]

Μειονεκτήματά της:
  • [li]Ο κώλος της θέλει λίγο γυμναστική....αλλά εάν το κάνει και αυτό, μετά σιγά μην ασχολείται μαζί μου!!! ;)[/li]
    [li]Γουστάρει μλκς σαν και εμένα!!!! :grin:[/li]
Και το ονομα αυτης για οσους δεν ξερουν?

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
moly πρωην μαρινα νομιζω.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
moly πρωην μαρινα νομιζω.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και αφού επιβεβαιώσω ότι όταν χορεύει ανασταίνει και πεθαμένους μάλλον θα συμφωνήσω!!

(με την επιφύλαξη του μεγέθους ... είναι λίγο μεγάλη!! κυριολεκτικά! μιλάμε για θηρίο  :2funny: :2funny: )

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...... φυσικές είναι (οι πιο πολλές) αυτό δεν τις κάνει και ελκυστικές ε?....
Λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι, έκανα κάτι πατητές με φίλους σε δύο σταρλετίτσες, πλαστικές ντιβίτσες....μιλάμε για το γέλιο, να βλέπεις το make-up να τρέχει στο πρόσωπο σαν ζουμιά ντομάτας που έσκασε στο τοίχο. Και έχει τρομερή πλάκα να βλέπεις πλαστικά χείλη σε γυναίκα όταν έχει βρεγμένα μαλλιά! Σαν την daisy duck είναι!

Όπως επίσης έχει πλάκα να τις βλέπεις να μπαίνουν στην θάλασσα μόνο μέχρι την κοιλιά..και πολύ λέω. Δες και σχετική φωτό. Η diva στην φωτό, δεν πήγε πιο βαθειά στην θάλασσα...και μετά έλεγε στις φίλες της ότι έκανε και γαμώ τα μπάνια. Δεν είχε τίποτα "κομμουνιστικές ημέρες"...μια χαρά ήταν, απλά μην χαλάσει το μαλλί, το make-up, μην βραχεί το γυαλί κλπ.

Πάντως, μην με τριπλάρετε, εγώ δεν είπα ότι όλες οι φυσικές είναι πιο ελκυστικές από τις πλαστικές. Αυτό που είπα είναι πως οι φυσικές όμορφες, ρίχνουν στα αυτιά στις barbies!

Συνημμένα

• Diva Swimming.png
    Diva Swimming.png
    270,4 KB · Εμφανίσεις: 51

Επισκέπτης

Μπορω να σου γνωρισω μερικες μπασκετμπολιστριες αν θες πανω απο 1.80 και μετα να δω αν θα το πεις αυτο.. :grin:

Υοrgo ποτε θα βγουμε να τις φερω?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπορω να σου γνωρισω μερικες μπασκετμπολιστριες αν θες πανω απο 1.80 και μετα να δω αν θα το πεις αυτο.. :grin:

Υοrgo ποτε θα βγουμε να τις φερω?
Προτιμώ ένα μονό πρώτα, να δούμε και τι λένε από φυσική κατάσταση!

xa xa xa xa xa

Επισκέπτης
Μονοφαγα στην απεξω θα με αφησεις ρε? :2funny: :2funny:

Τουλαχιστον μπορω να ειμαι στην ''κερκιδα''? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom