Επισκέπτης
Eίδες avatar που έβαλα ε; Σε παίζω στα ίσα τώρα :-) jay Kay
Aρκεί το "ρίσκο" και το "κέρδος" να μετριώνται με την ίδια μονάδα μέτρησης. Άμα ρισκάρεις "ευρώ" για να πάρεις ανάλογα τα κέφια του CT λίγη σημασία παραπάνω τότε είναι δυσανάλογο το πράγμα. Aς μην λέω μαλακίες : Πολλά ct τα βλέπω και γουστάρω πολύ. Aλλά άμα έβλεπες και σε αντίστοιχες φωτογραφίες την Janet και άλλα πολλά κορίτσια από τα στούντιο δεν είναι το ίδιο; Aυτό λέω απλά. Ότι είναι πολύ πιθανό με 50 να γαμήσεις καλύτερα απότι με 350. Eγώ δεν έπαθα την ξενέρα της ζωής μου με την Aμούρ???
Για τις επιδόσεις της Sheila Grant, κλικ www.tube8.com/hardcore/sheila-grant-and-alex/49675]ΕΔΩ[/url].
Τι βλέμμα έχει εδώ η ....τάνα!!!!Περνα απο τον φουρνο και παρτης μερικα κουλουρια για δωρο και ποτε δεν ξερεις.
Αγαπητοί φίλοι στο παρακάτω link δείτε ενα απόσπασμα αρκετά μεγάλο από βίντεο της Sheila Grant
η οποία σύντομα μας θα μας ξανα-επισκεφτεί (τώρα κατάλαβα γιατί είναι fully booked σχεδόν)
Σωστος οπως παντα φιλαρακι για μενα.Τα μεγέθη είναι λίγο "δυναμικά", το επιθυμητό μέγεθος εξαρτάται και από την παλάμη του καθενός.
Σίγουρα όμως, ένα στητό φυσικό βυζί, δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με οτιδήποτε σιλικονάτο. Όπως και τα φυσικά όμορφα χείλη, δεν έχουν καμία σχέση με τα πλαστικά, όπως τα φυσικά μαλλιά δεν έχουν καμία σχέση με τα extensions (μπλιαχ...τρομερό δεν είναι να χαϊδεύεις μαλλιά ινδών?), όπως πολλά φυσικά τα οποία σπανίζουν, να μην πω αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση, δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με οτιδήποτε τεχνητό.
In short, κάποια κορίτσια που έχουν φυσική ομορφιά επάνω τους, στα αλλήθωρα και μυωπικά μάτια τα δικά μου φαντάζουν χιλιάδες φορές πιο όμορφες και κατά συνέπεια με αναστατώνουν και περισσότερο συγκριτικά με τις silicone barbies, οι οποίες σιγά σιγά χάνουν το μέτρο και οι φάτσες τους τουλάχιστον θυμίζουν την Μs. Piggy μετά από μετωπική με τραίνο.
Τα μεγέθη είναι λίγο "δυναμικά", το επιθυμητό μέγεθος εξαρτάται και από την παλάμη του καθενός.
Σίγουρα όμως, ένα στητό φυσικό βυζί, δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με οτιδήποτε σιλικονάτο. Όπως και τα φυσικά όμορφα χείλη, δεν έχουν καμία σχέση με τα πλαστικά, όπως τα φυσικά μαλλιά δεν έχουν καμία σχέση με τα extensions (μπλιαχ...τρομερό δεν είναι να χαϊδεύεις μαλλιά ινδών?), όπως πολλά φυσικά τα οποία σπανίζουν, να μην πω αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση, δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με οτιδήποτε τεχνητό.
In short, κάποια κορίτσια που έχουν φυσική ομορφιά επάνω τους, στα αλλήθωρα και μυωπικά μάτια τα δικά μου φαντάζουν χιλιάδες φορές πιο όμορφες και κατά συνέπεια με αναστατώνουν και περισσότερο συγκριτικά με τις silicone barbies, οι οποίες σιγά σιγά χάνουν το μέτρο και οι φάτσες τους τουλάχιστον θυμίζουν την Μs. Piggy μετά από μετωπική με τραίνο.
καλά καλά ... και τα σέντερ φορ στο γυναικείο μπάσκετ φυσικές είναι (οι πιο πολλές) αυτό δεν τις κάνει και ελκυστικές ε?
Και το ονομα αυτης για οσους δεν ξερουν?Εγώ με την μικρή μου εμπειρία, έχω καταλήξει ότι το πιο δυνατό κομμάτι που πέρασε από εδώ πέρα, είναι με διαφορά το γνωστό power forward εκ λιθουανίας.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αναλύω τα προτερήματά του:
[li]Σπάει το φράγμα των 1.75 χωρίς να χρειάζεται βοηθήματα (τακούνια κλπ).[/li]
[li]Το βυζί της είναι φυσικότατο και χωράει Just στην παλάμη μου.[/li]
[li]Τα χείλη της είναι φυσικότατα.[/li]
[li]Τα μαλλιά της είναι δικά της, στα οποία πρόσφατα άλλαξε χρώμα, αλλά θα τα επαναφέρει πιστεύω, με το κατάλληλο δώρο ;), οπότε στα πλεονεκτήματα θα μπει και το ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξανθιά! Αλλά πολύ βασικό ρε παιδιά να έχουν δικά τους μαλλιά, έλεος πια, πας να κάνεις την κίνηση χαλινάρια στο πισωκολλητό και ουρλιάζουν όλες ότι θα τους ξεριζώσεις τα extensions!!!! Άσε που όταν το παίρνω χαμπάρι, μου έρχεται στο μυαλό ότι γαμάω καμία κακομοίρα καραφλή...[/li]
[li]Έχει ματάρες.[/li]
[li]Τα φρύδια της δεν είναι τατουάζ.[/li]
[li]Γενικά, δεν βάζει heavy make-up, ελάχιστο θα έλεγα, τα χρώματά της στο πρόσωπο είναι φυσικά (λογικό, είναι μόλις 22 χρονών, δεν είναι 30+).[/li]
[li]Το μήκος των ποδιών της...είναι απερίγραπτο.[/li]
[li]Τα αγγλικά της μια χαρά.[/li]
[li]Δεν κολλάει πουθενά, δεν είναι κοκέτα, ψευτοχλιδιάρα και δήθεν ντιβίτσα (εκτίμησα ιδιαίτερα ότι στην θάλασσα βουτάει κανονικά...δεν είναι μη μου άπτου, αχ θα μου χαλάσει το μαλλί κλπ, και ακριβώς επειδή την έχω δει μετά από μακροβούτι...ξέρω ότι η ομορφιά της στο κεφάλι δεν είναι από σοβάδες και διάφορα κομμωτικά κόλπα).[/li]
[li]Χορεύει και ξεσηκώνει τα πλήθη (Tipos...εσύ ξέρεις...).[/li]
[li]Γουστάρει Rock.[/li]
[li]Δεν ντύνεται σαν πουτάνα που αποτυχημένα προσπαθεί να μοιάσει στην Paris Hilton.(σαν κάτι δήθεν CT-divas, που μόνο στο κούτελο δεν έχουν βάλει στάμπα D&G).[/li]
Μειονεκτήματά της:
- [li]Ο κώλος της θέλει λίγο γυμναστική....αλλά εάν το κάνει και αυτό, μετά σιγά μην ασχολείται μαζί μου!!! ;)[/li]
[li]Γουστάρει μλκς σαν και εμένα!!!! [/li]
moly πρωην μαρινα νομιζω.
www.bourdela.com/content/view/1846/1]ΕΔΩ[/url]moly πρωην μαρινα νομιζω.
Λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι, έκανα κάτι πατητές με φίλους σε δύο σταρλετίτσες, πλαστικές ντιβίτσες....μιλάμε για το γέλιο, να βλέπεις το make-up να τρέχει στο πρόσωπο σαν ζουμιά ντομάτας που έσκασε στο τοίχο. Και έχει τρομερή πλάκα να βλέπεις πλαστικά χείλη σε γυναίκα όταν έχει βρεγμένα μαλλιά! Σαν την daisy duck είναι!...... φυσικές είναι (οι πιο πολλές) αυτό δεν τις κάνει και ελκυστικές ε?....
καλά καλά ... και τα σέντερ φορ στο γυναικείο μπάσκετ φυσικές είναι (οι πιο πολλές) αυτό δεν τις κάνει και ελκυστικές ε?
Προτιμώ ένα μονό πρώτα, να δούμε και τι λένε από φυσική κατάσταση!Μπορω να σου γνωρισω μερικες μπασκετμπολιστριες αν θες πανω απο 1.80 και μετα να δω αν θα το πεις αυτο..
Υοrgo ποτε θα βγουμε να τις φερω?
Εμείς, συμπαίκτες...pick and roll...pick and fuck...Κάπως έτσι!Μονοφαγα στην απεξω θα με αφησεις ρε?
Τουλαχιστον μπορω να ειμαι στην ''κερκιδα''?