Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
... μέχρι στιγμής την έχω σκαπουλάρει...  :)

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
12
Like
546
Πόντοι
291
Από αριθμό τηλεφώνου μόνο με εισαγγελική παρέμβαση μπορούν να βρούν το όνομά σου.

Τώρα αν έδωσες όνομα ή θέλουν να το τραβήξουν τόσο  :-

Επισκέπτης
Δεν ειναι μαλακες να ακουμπησουν τους πελατες γιατι δεν θα βγαλουν πρωτα τιποτα και μετα οι δεκαριες που τσιμπανε απο τα κοριτσια ποιος τις πλερωνει ο γειτονας!!!!!!!!!!!
Γιατι δεν τις βουταγαν τις πρωτες δυο μερες και τις βουτηξαν την δεκατη εεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε ας μην ανοιγουμε και πολυ το στομα μας καλυτερα.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
...μια ψυχή όμως την τσίμπησαν με το "καλημέρα"...

Επισκέπτης
Ενταξει στην Καρο την ειχανε στειμενη.
Αλλα συμφεροντα εκει SinBarr . :think:

Επισκέπτης
Ναι ρε τσογλανε .
Αντε μια Donna και μετα Madonna.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στο σαιτ της ριτας γραφει τι να της προσφερετε για δωρο....λεφτα για να την πηδηξετε δεν θελει!!!!!    *  Giant Diamond
    * Fashionable Clothes
    * Fast Car - Must be Pink with white stripes like a Zebra
    * $1,000,000 - Got try sometimes!
    * Anything else that you can think of!
τα εχω ολα ετοιμα....μονο στο βαψιμο του αυτοκινητου .....κολωνω

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ξέρετε αν πιαστεί ένα CT με διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, οι πελάτες έχουν κάποιο πρόβλημα?

(Εκτός απο το γεγονός οτι θα αργήσουν ή δεν θα την ξαναδούν)? :grin: :grin:
ναι σπανε πετρες στη αριζονα με μια μπαλα σιδερενια δεμενη στο ποδι τους....

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Καλησπέρα συνάδελφοι ! μετά από αρκετές περιηγήσεις σε κόκκινα σπιτάκια studios και κωλάδικα  αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα για το πρώτο μου CT . Ζητώ τη βοήθεια των εμπειρότατων μελών του site . Η συνάντηση θα γίνει στο χώρο μου ή σε κάποιο ξενοδοχείο ? πόσες φορές επιτρέπεται να " μαμήσεις " την κοπέλα στον συμφωνημένο χρόνο ? Μιας και είναι καθαρότερα                από θέμα υγειονομικής άποψης από τα σπιτάκια και τα studios να κάνω κάνα γλειφομούνι ή θα κολλήσω κανα παράσημο και θα τρέχω ????  :headbang:

Με τις ευλογίες μου , 

Papaflik  :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άμα πας στο Forum>Εκτός Ελλάδος>Citytours θα μάθεις ότι θέλεις από τους παλιούς και έμπειρους.

Επισκέπτης
Eγώ δεν έχω εμπειρία, πήρα μόνο μία φορά, τα ακούμπησα και ξενέρωσα. Άμα πέσεις σε κακοδιάθετη καργιολίτσα θα κλαις τα 250 - 300 ευρώ σου...

Επισκέπτης
Eνώ τουλάχιστον στα στούντιο θα πάει χαμένο το πενηντάρι. Nομίζω ότι άμα βρεις καλές σε στούντιο (επιπέδου Iσαμπέλλας, Πάολας, Nτάριας κλπ) ΔEN χρειάζονται τα CT

Επισκέπτης
Καλησπέρα συνάδελφοι ! μετά από αρκετές περιηγήσεις σε κόκκινα σπιτάκια studios και κωλάδικα  αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα για το πρώτο μου CT . Ζητώ τη βοήθεια των εμπειρότατων μελών του site . Η συνάντηση θα γίνει στο χώρο μου ή σε κάποιο ξενοδοχείο ? πόσες φορές επιτρέπεται να " μαμήσεις " την κοπέλα στον συμφωνημένο χρόνο ? Μιας και είναι καθαρότερα                 από θέμα υγειονομικής άποψης από τα σπιτάκια και τα studios να κάνω κάνα γλειφομούνι ή θα κολλήσω κανα παράσημο και θα τρέχω ????   :headbang:

Με τις ευλογίες μου , 

Papaflik   :rockon:

Καλησπερα και καλη τυχη με τα ct.
Οσον αφορα αυτα που ζητας θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,923.0]εδω[/url] οπως επισης και πριν ανοιγουμε ενα καινουργιο θρεντ να ριχνουμε μια ματια τριγυρω μας.

Επισκέπτης
Πάντως πρέπει να συμφωνήσετε ότι άμα δεν έχεις λεφτά για πέταμα, είναι ρίσκο τα CT. Tα χίλιασα!!!!

Επισκέπτης
Χρoνια πολλα since.
Δεν εχεις αδικο αλλα ξερεις στη ζωη οτι οσο μεγαλυτερο ειναι το ρισκο  που παιρνουμε τοσο μεγαλυτερο ειναι και το κερδος στο οποιο αποσκοπουμε.
Καπως ετσι ειναι και τα ct...

Επισκέπτης
Χρoνια πολλα since.
Δεν εχεις αδικο αλλα ξερεις στη ζωη οτι οσο μεγαλυτερο ειναι το ρισκο  που παιρνουμε τοσο μεγαλυτερο ειναι και το κερδος στο οποιο αποσκοπουμε.
Καπως ετσι ειναι και τα ct...

Aρκεί το "ρίσκο" και το "κέρδος" να μετριώνται με την ίδια μονάδα μέτρησης. Άμα ρισκάρεις "ευρώ" για να πάρεις ανάλογα τα κέφια του CT λίγη σημασία παραπάνω τότε είναι δυσανάλογο το πράγμα. Aς μην λέω μαλακίες : Πολλά ct τα βλέπω και γουστάρω πολύ. Aλλά άμα έβλεπες και σε αντίστοιχες φωτογραφίες την Janet και άλλα πολλά κορίτσια από τα στούντιο δεν είναι το ίδιο; Aυτό λέω απλά. Ότι είναι πολύ πιθανό με 50 να γαμήσεις καλύτερα απότι με 350. Eγώ δεν έπαθα την ξενέρα της ζωής μου με την Aμούρ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom