gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Ε δηλαδή άν έχεις χρόνο, πάτα πάνω στο όνομα του και διάβασε τα τελαυταία του ποστ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΚΑΣΑ!!!!!!
Κλινικά άρρωστος μιλάμε ο τύπος!!!!!!
Αμ δε τα σχόλια σε κριτικές να δείς!!!! Με χίλια ζόρια κρατίεμαι τόσα χρόνια να μην του τα χώσω.
Σόρρυ δεν κρατήθηκα.
Και γιατί αυτά δεν μου τα γράφεις από το κανονικό σου νικ ρε παίχτη; Διότι εγώ από το μοναδικό μου λογαριασμό γράφω ότι γράφω. Εκτός αν αυτόν τον λογαριαμό τον έφιαξες τον 2009 για να απαντήσεις τώρα σε εμένα που "σε έσκασα", ενώ μέχρι χθες είχες ένα μόλις ποστ σε 3,5 χρόνια;!
"Συμπτωματικά" δε την ίδια περίοδο είχε κάνει εγγραφή και το άλλο νικ με επίσης ανύπαρκτα ποστς μέχρι χθες που μου την έπεσε επίσης.
Αλήθεια ποια "προστατευόμενη" σου σου έθειξα; Κι επίσης μπας και κατά λάθος ξέρεις από ποιον ήταν οι χθεσινές αλλεπάλληλες κλήσεις με απόκρυψη στο "πονηρό" κινητό μου;
Λοιπόν σκασίλα μου αν σε έσκασα και τα παράπονά σου στον Αντμίν!
Και ότι γουστάρω θα γράφω, όποτε θέλω και για όποιαν θέλω!
Κι αλήθεια έχουμε ποτέ συναντηθεί προσωπικά και με ξέρεις για να με περιγράφεις, ή έτσι με φαντάζεσαι; Ή μήπως έτσι με περιέγραψε η "θιγείσα" προστατευόμενή, όποια κι αν είναι.
Κι αυτοί που αναρρωτήθηκες γιατί μου απευθύνουν το λόγο από κάπου με ξέρουν, εσένα σε ξέρει κάποιος;
Και εν τέλει το να με βγάλουν και νταβατζή οι προφανέστατα νταβατζήδες μάλλον παραπάει!!