Συναγωνιστές γεια σας !
Παρακολουθώ το σάιτ όποτε μπορώ παρότι δεν μου είναι εύκολο να συμμετέχω συχνά στις συζητήσεις . Είναι πολύ πληροφοριακό και χρήσιμο .
Εχω τον ακόλουθο προβληματισμό και θέλω τα φώτα σας , ειδικά των εμπειρότερων στο θέμα .
Με απασχολεί να συμμετέχω περιστασιακά στο σπορ των "city tour girls" . Oι κοπέλες δείχνουν (οι περισσότερες) εξαιρετικά όμορφες και με εμπνέει η σκέψη μιας επαφής αγοραίου σεξ χωρίς τους γνωστούς χρονικούς περιορισμούς των μπουρδέλων/στούντιο .
Αλλά έχω τους εξής ενδοιασμούς : Bλέπω να "διαφημίζονται" κοπέλες ότι κάνουν πίπες χωρίς προφύλαξη ,πρωκτικό , φιλιά με γλώσσα και άλλα που πιθανόν να έχουν σαν αποτέλεσμα ανταλλαγή σωματικών υγρών άρα και κίνδυνο μετάδοσης αφροδίσιων ή AIDS .
Οι κοπέλες αυτές σίγουρα δεν ελέγχονται από κάποιον κεντρικό φορέα . Τουλάχιστον οι ίδιες προσέχουν να είναι ΟΚ , ή δεν τις πολυνοιάζει ;
Tελικά μια επαφή με citytour-ατζού (ωραίο αυτό...) εκτός από ηδονική και ακριβότερη του κλασικού "στούντιο" , μήπως είναι και ψιλοεπικίνδυνη ;
Υπάρχουν ασφαλείς citytourατζούδες ; Και τελικά τι με συμβουλεύετε ; Μήπως είναι καλύτερο να "επιμείνω ελληνικά" ;