Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά, αλλά είναι ἐνας απο τους σωματότυπους που μου αρέσουν. Εκείνο που με τρελλαίνει είναι τα τατουάζ της.  :booty:

Καμιά αντίρρηση φίλε μου. Μόνο το στήθος της με χαλάει λίγο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Δες όμως και την NICOL στο ίδιο site. Έρχονται μαζί και κάνουν duo lesbian show.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

BOMBARDIER

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά αντίρρηση φίλε μου. Μόνο το στήθος της με χαλάει λίγο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Δες όμως και την NICOL στο ίδιο site. Έρχονται μαζί και κάνουν duo lesbian show.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Καλά ρε παιδιά -τα έχω παίξει τελείως, η εδωσα την μία χωρίς να δώσω την άλλη (οπότε και ανησυχώ) η όταν έκανα το post δεν την είχαν καταχωρήσει ακόμα (ελπίζω).
Φίλε ingr2, συμφωνώ μαζί σου - εαν θα επέλεγα από τις δύο , θα ήταν η NICOL. :cheesy: :cheesy: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Παιδες καλημερα.Καμια εμπειρια εχει κανεις με Paola-Bianca απο prettygirls??Ευχαριστω

' Εχει ξανάρθει αρκετές φορές.

Κορυφαία στό Ισπανικό.

Μεγαλούτσικη,κουρασμένη καί λίγο απεριποίητη.

΄Ισως αξίζει γιά μία φορά μόνον...

Ψάξε στό παλιό forum γιά περισσότερα.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε WOODY_WOODPECKER δωσε μασ το site  της christine !

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Παιδες καλησπερα.Εχω μια απορια
Πως μπορει να παει καποιος με γκομενα που τη λενε LADA!
Δηλαδη στο γαμηση τι της λες.
LADA μου θα σε παω γαμιωντας που στο τελος θα
νομιζεις οτι σε λενε PORCHE!!!!!! 
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: ;)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστές Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
Έχω πάει με την Candy την προηγούμενη φορά που ήρθε και το σκυλομετάνιωσα. Δεν με άφηνε να της πιάσω το στήθος γιατί έλεγε ότι γαργαλιέται!!! και δεν ήθελε να τη φιλήσω γιατί έχω μεγάλο στόμα !!! (καλά βάτραχος είμαι ή κορκόδειλος;) Κι ας λένε όλες οι γυναίκες της ζωής μου (φίλες και γκόμενες) ότι τα χείλια μου είναι ίδανικά. Όλες κάνουν λάθος και μόνο αυτή ξέρει; Χωρίς να μας διαφύγει το γεγονός ότι είναι ακριβή. Τέλος πάντων από κει και πέρα ένα καλό πήδημα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Με 300 εύρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα κορίτσια. Ας μην επιτρέψουμε τα βορειοευρωπαϊκά βλαχαδερά να μας τα παίρνουν χοντρά.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Συναγωνιστές Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
Έχω πάει με την Candy την προηγούμενη φορά που ήρθε και το σκυλομετάνιωσα. Δεν με άφηνε να της πιάσω το στήθος γιατί έλεγε ότι γαργαλιέται!!! και δεν ήθελε να τη φιλήσω γιατί έχω μεγάλο στόμα !!! (καλά βάτραχος είμαι ή κορκόδειλος;) Κι ας λένε όλες οι γυναίκες της ζωής μου (φίλες και γκόμενες) ότι τα χείλια μου είναι ίδανικά. Όλες κάνουν λάθος και μόνο αυτή ξέρει; Χωρίς να μας διαφύγει το γεγονός ότι είναι ακριβή. Τέλος πάντων από κει και πέρα ένα καλό πήδημα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Με 300 εύρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα κορίτσια. Ας μην επιτρέψουμε τα βορειοευρωπαϊκά βλαχαδερά να μας τα παίρνουν χοντρά.
Αν καπνιζεις καλυτερα που δεν τη φιλησες γιατι εγω οταν τη φιλησα
αρχισε να φταιρνιζεται για 10 λεπτα!!!!Τα ειδα ολααααααααααααααα!!!!

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας,
Την Summer που διαφημίζεται και μία Anabelle την ξέρει κανείς??????
Η δεύτερη από ότι έψαξα στο forum έχει ξανάλθει και παλαιότερα και έχει καλές κριτικές.

mikes4207

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
12
Πόντοι
1
Sorry παιδια ισως επρεπε να το βαλω αλλου αλλα κοιταξτε τι βρηκα κατα λαθος
Ειναι αληθεια αραγε οι φωτογραφιες και οι τιμες?
Μου φαινεται θα φυγουμε για Ρωσια ωστε να μην στελνουν "LADA" εδω.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μπράβο παιδιά "ακουμπατετα" σε candy, summer κλπ και μετά να κλαίτε.....a ρε ζουζούνα....

WOODY_WOODPECKER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε jepeto φυσικα και δεν τα ειπα ολα οσα εγιναν...υπαρχουν και καποια που τα κραταω για μενα ;)Βεβαια δεν ηθελα να τα παραφουσκωσω γιατι θα ακουγοταν σαν διαφημιση αλλα οπως και να το κανουμε ολα ηταν τελεια και αυτο το καταλαβες και εσυ που την συναντησες.Μαγκες μιλαμε για την απολυτη μηχανη του σεξ μην χαλατε τα λεφτα σας στην καθε αποτυχημενη του στυλ judy blond catherine κτλ κτλ

WOLFJIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι συναγωνιστες τελικα Camelie εχει παρει κανεις?αξιζει τα λεφτα της? να κλεισω?περιμενω νεα

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πληροφοριες για SALLY
Athens 18-25 of October
I COME ALONE :((((
WHO WILL BE MAKE ME COMPANY TO FEEL BETTER ? ;)
After so many emails from you i am coming back .
My services are oral with out,deep throat,come in mouth,come on breast, come in face and special show/duo with Bianca.
1 hour 300 euro 2 hour 500 euro 3hours 600 euro 6 hours 1000 euro 8 hours 1200 euro 12 hours 1500 euro. CIM +50e each time.

αν πήρε κανεις συνάδελφος ας ενημερώσει
εχω κλεισει τριώρο ...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Φίλε ingr2 σε ποιο σαιτ? Να μην ψάχνουμε τζαμπα....

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αναρωτιέμαι, αυτή η Jane είναι τρανς ή γυναίκα;;;;

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έχει πάρει κανείς την vera από το AAA EUROPE MODELS???
Θα είναι από 23 εώς 26 οκτ θεσσαλονίκη και θα θελα να μάθω τι λέει....
αν γνωρίζει κανείς ας πει τίποτα...
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom