BOMBARDIER
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα αναφέρω εγω αύριο -αλλά μάλλον θα είναι ένα late time post.Καλησπέρα παιδιά... Συναντήθηκε τελικά κανείς με Kamelie να μας πει εντυπώσεις;
Θα αναφέρω εγω αύριο -αλλά μάλλον θα είναι ένα late time post.Καλησπέρα παιδιά... Συναντήθηκε τελικά κανείς με Kamelie να μας πει εντυπώσεις;
Σωστά, αλλά είναι ἐνας απο τους σωματότυπους που μου αρέσουν. Εκείνο που με τρελλαίνει είναι τα τατουάζ της.
Καλά ρε παιδιά -τα έχω παίξει τελείως, η εδωσα την μία χωρίς να δώσω την άλλη (οπότε και ανησυχώ) η όταν έκανα το post δεν την είχαν καταχωρήσει ακόμα (ελπίζω).Καμιά αντίρρηση φίλε μου. Μόνο το στήθος της με χαλάει λίγο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Δες όμως και την NICOL στο ίδιο site. Έρχονται μαζί και κάνουν duo lesbian show.
Παιδες καλημερα.Καμια εμπειρια εχει κανεις με Paola-Bianca απο prettygirls??Ευχαριστω
Αν καπνιζεις καλυτερα που δεν τη φιλησες γιατι εγω οταν τη φιλησαΣυναγωνιστές Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
Έχω πάει με την Candy την προηγούμενη φορά που ήρθε και το σκυλομετάνιωσα. Δεν με άφηνε να της πιάσω το στήθος γιατί έλεγε ότι γαργαλιέται!!! και δεν ήθελε να τη φιλήσω γιατί έχω μεγάλο στόμα !!! (καλά βάτραχος είμαι ή κορκόδειλος;) Κι ας λένε όλες οι γυναίκες της ζωής μου (φίλες και γκόμενες) ότι τα χείλια μου είναι ίδανικά. Όλες κάνουν λάθος και μόνο αυτή ξέρει; Χωρίς να μας διαφύγει το γεγονός ότι είναι ακριβή. Τέλος πάντων από κει και πέρα ένα καλό πήδημα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Με 300 εύρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα κορίτσια. Ας μην επιτρέψουμε τα βορειοευρωπαϊκά βλαχαδερά να μας τα παίρνουν χοντρά.
πληροφοριες για SALLY
Athens 18-25 of October
I COME ALONE (((
WHO WILL BE MAKE ME COMPANY TO FEEL BETTER ? ;)
After so many emails from you i am coming back .
My services are oral with out,deep throat,come in mouth,come on breast, come in face and special show/duo with Bianca.
1 hour 300 euro 2 hour 500 euro 3hours 600 euro 6 hours 1000 euro 8 hours 1200 euro 12 hours 1500 euro. CIM +50e each time.
Φίλε ingr2 σε ποιο σαιτ? Να μην ψάχνουμε τζαμπα....