alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ρε πλε ολο βαβουρα εισαι και απο πληροφοριες τιποτα
Συμφωνώ ότι οι κριτικές των προαναφερόμενων είναι κατατοπιστικές και on the point, όπως και των Geopa και Luc (βλεπε τις διατριβές τους για Mara), και εχοντας και εγω αρκετους Μαϊους στη πλατη μου, ακολουθώ αρκετές από τις συμβουλές που ακουω γιατί και χρονος για ητες δεν υπάρχει αλλά και σίγουρα δεν περισσεύουν και 300αρια από όλους.Επειδή είμαι σε ηλικία έμπειρου ερευνητή τουριστριών(56)και έχω πάρει πολλές τουρίστριες τα τελευταία χρόνια, έχω δική μου άποψη για πολλές και παρατηρώ ότι οι συνάδελφοι fantom12, tresurert, president, kaloeros , όταν γράφουν κριτική, είναι ακριβώς στην αλήθεια με ελάχιστη απόκλιση και τους εμπιστεύομαι πλέον με κλειστά μάτια.
Νομίζω ότι θα πρέπει να παίρνουμε πολύ σοβαρά τη γνώμη τους για να μην ξοδεύουμε τα λεφτά και το χρόνο μας.
Επειδή όμως είμαι νέος στο site και μπορεί να αδικώ κάποιους άλλους ερευνητές, θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα επανέλθω για να συμπληρώσω τη λίστα με αυτούς που εμπιστεύομαι.
Συμφωνώ ότι οι κριτικές των προαναφερόμενων είναι κατατοπιστικές και on the point, όπως και των Geopa και Luc (βλεπε τις διατριβές τους για Mara), και εχοντας και εγω αρκετους Μαϊους στη πλατη μου, ακολουθώ αρκετές από τις συμβουλές που ακουω γιατί και χρονος για ητες δεν υπάρχει αλλά και σίγουρα δεν περισσεύουν και 300αρια από όλους.
Σίγουρα το site προσφέρεται για αυτού του είδους τις ανταλλαγές απόψεων - προσοχή ομως παντα και στα φερέφωνα ;)
Btw, είναι αυτή που νομίζω ότι είναι;
Δεν δημοσιεύονται τέτοιες πληροφορίες, γιατί μετά θα ακολουθεί www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96338&cid=4]αυτό[/url].
Btw, είναι αυτή που νομίζω ότι είναι;
Κατά τη γνώμη μου και χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, όλα τα στοιχεία δείχνουν να οδηγούν στην κοπέλα που υποψιάζεσαι
Να ρωτήσω κατι συναγωνιστές? Στα ραντεβού με τις κοπέλες ζητάτε κάποια συγκεκριμένη ενδυμασία? Και αν αυτές ανταποκρίνονται?εγώ μόνο με τα απαραίτητα τις βρίσκω στα δωμάτιά τους και θέλω να μάθω αν παίζει αυτή η δυνατότητα.