xaxaxa Tsigoleleta !!!
τα σπυρακια στα βυζακια , ειναι απο την ''κρεμα'' ( χαχαχαχα )
xaxaxa Tsigoleleta !!!
xaxaxa Tsigoleleta !!!
Welcome Back και με φιλεναδα !!!
Wendy η 1η Iris η 2ηΓνωρίζουμε τα καλλιτεχνικά τους ψευδόνυμα?
Εχει έρθει ποιό παλιά από Σλόβακ αν δεν ξεγελιέμαι.αυτην εδω την γνωριζει κανεισ? εχει ξαναεμφανιστει? με καποιο αλλο ονομα ισως?
πολλες αστυνομικες ταινιες βλεπεις μεγαλε... !α, και κοψε και τα στριπτιζαδικα,σου κανουν κακο...Ηταν Αύγουστος του 2008.
Είδα διαφημισούλα για τις Polish mates και είπα να κλείσω . Κάνω όμως την μακακία να γράψω: " ... I'm using only zuzana's services, but now I'd like to "taste" yours..". Απαντούν αυτές, ο.κ. no problem ... ola. Κλείνω το ραντεβουδάκι, προκύπτει κάτι έκτακτο και το ακυρώνω ( ο.κ. no problem ). Το καρτοκινητό μου όμως, αρχειοθετήθηκε από τις Polish mates σαν zuzana's Boy !!! ( όπως απεδείχθη εκ των υστέρων ).
10 ή 11 Νοεμβρίου 2008, έχω ανοιχτό το εν λόγω καρτοτηλέφωνο και δέχομαι κλήση από " απόκρυψη". Χωρίς καλά καλά να κοιτάξω, απαντώ στη κλήση και ακούω από μέσα βαριά σλαβο-γερμανική αντρική προφορά να λέει κάτι ακαταλαβίστικα..!!! Το μόνο που έπιασα ήταν η λέξη zuzana boy..!! Ζuzana ? λέω..
Οπότε αρχίζει ο μάγκας να με μπινελικώνει σε αγγλο-γερμανο-σλάβικα, πιάνωντας λέξεις όπως I will Kill u, My Russian friends in Greece, they gonna bomb u etc... Εχω μείνει άναυδος..!! Του λέω wrong number, το κλείνω και ακυρώνω εντελώς το εν λόγω καρτοτηλέφωνό μου.
Μίλησα μέσω sms με τους zuzano-υπεύθυνους άν γνώριζαν κάτι, ή εάν είχε συμβεί κάτι μεταξύ Polish mates και zuzana, αλλά είπαν όχι. Γιατί όμως κάποιος θα ήθελε να με απειλήσει ως δήθεν zuzana boy ? και τέλος πάντων στην δική τους ορολογία τι σημαίνει zuzana boy ? Την απορία δεν την έλυσα ποτέ και μάλλον δεν θέλω να ξανασχοληθώ, γιατί μπορεί να με φάει καμιά μαφία εκ λάθους...!!!
Δεν ξέρω εάν κάποιος συναγωνιστής έχει παρόμοια εμπειρία, πάντως δηλώνω χέστης σε τέτοια πράγματα και τα έκοψα. Το πολύ, πολύ κανένα στριπτιτζάδικο αραιά και πού, στο δε bourdela έχω να μπω γυρω στους 7 μήνες.
Αυτά και οψόμεθα..
Επειδή κάπου την έχω ξαναδεί, σε κάποιο πρακτορείο, αλλά δεν θυμάμαι σε ΠΟΙΟ... μήπως κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει φρεσκάροντας την μνήμη μου? ...σπάω το κεφάλι μου ρε γμτ και δεν μπορώ να θυμηθώ που την έχουμε ξαναδεί!
Μήπως να δοκίμαζες κάποιο κανονικό πρακτορείο και μία δοκιμασμένη κοπέλα με κριτικές στην 1η σου εξόρμηση?