solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια ασχετο αλλα το hotel-models εκλεισε? :-
Ναι προς το παρόν έκλεισε... οι μαλακίες κάποιων "γυναικών" πληρώνονται ;)
ρε παιδια ασχετο αλλα το hotel-models εκλεισε? :-
Ναι προς το παρόν έκλεισε... οι μαλακίες κάποιων "γυναικών" πληρώνονται ;)
δεν τα ξερω, αλλα θα χτυπησω μια Μαρσα Λορντ
ετσι για το γμτ...
ν
Γιατι ρε ψυχη δεν εχει η Πιπι η φακιδομυτη ?σου αρεσουν οι φακιδομιτες κοκκινοχρωμες γυναικες με στραβα δοντια?
...[Θεωρώ πλέον σωστό να περνάει ο ενθουσιασμός του πρώτου 24ώρου για μεγαλύτερη αντικειμενικότητα.]
Eγω θα συμφωνησω μαζι σου gianevan και αν αφηνες και μια βδομαδα να περασει θα ηταν ακομα καλυτερα πιστευω.Παρ' ότι
1. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με μικρά στήθια και
2. Είχα δηλώσει πως θα σταματήσω τα C.T. μετά την "στενή σχέση" που έχω αναπτύξει τελευταία με το "κορυφαίο call girl" απεφάσισα να την "απατήσω" αύριο με την Electra Angel. Το ραντεβού είναι ήδη κλεισμένο, θα δείξει αν η επιλογή ήταν καλή και μετά από μια δυο μέρες θα παραθέσω κριτική.
[Θεωρώ πλέον σωστό να περνάει ο ενθουσιασμός του πρώτου 24ώρου για μεγαλύτερη αντικειμενικότητα.]
Τη θεωρώ λάθος αυτή την τακτική, gianevan.
Μετά το γαμήσι δεν υπάρχει "ενθουσιασμός". Συνήθως μετά το γαμήσι υπάρχει η (έμφυτη) αποστροφή προς το θηλυκό, η οποία σιγά-σιγά εκμηδενίζεται, λόγω του ότι ξαναμαζεύονται τα οιστρογόνα στον οργανισμό μας.
Οιστρογόνα στους άντρες;;;;;;
....με στραβα δοντια?
Αυτη η Kendra εκει που ειχε τρεις μετριες κριτικες στο site του zouzouna εξαφανηστηκαν και αυτες και εγινε και * Hot Milf * !!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!θελω να κανω μια ερωτηση
πως μπορει καποιος ρε παιδια να επικοινωνησει για να κλεισει ενα ραντεβου στο σιτιτουρ??
ας πουμε οτι εγω γουσταρω αυτη την κοπελα πως μπορω να την κλεισω???
την αννα την εχει φαει κανεισ απο τσεχια;