FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
οσο για το μηνυμα που λες οτι δεχτηκες προφανως ηταν απο ενα απο τα μελη της παρεας σας...
Ενταξει ρε παλικαρι να πουμε οτι εχεις δικιο (εγω προσωπικα σε πιστευω) Τι να κανει ο αλλος δηλαδη να ερθει θεσσαλονικη να κανει εξοδα 500 ευρω για να διαπιστωσει οτι δεν λες ψεματα ???Γιατρε ασχολεισου με τις πουτανες που γαμπριζεις και προωθουσες εδω μεδιθυραμβικες κριτικες και με προσεξε λιγο τα λογια σου...
απατεωνας δεν ειμαι
Ενταξει ρε παλικαρι να πουμε οτι εχεις δικιο (εγω προσωπικα σε πιστευω) Τι να κανει ο αλλος δηλαδη να ερθει θεσσαλονικη να κανει εξοδα 500 ευρω για να διαπιστωσει οτι δεν λες ψεματα ???
τα μηνυματακια στα αλλα μελη τα υπολογιζουμε ή οχι ??????
σε πειραξε το εολα ?????
αν η αλεξανδρα οταν στα ακουμπουσε σου εστελνε μηνυμα σε ευχαριστο αντι σε ευχαριστω θα της εκανες παρατηρηση????
αν η στελλα οταν σου εδινε το δωρακι σου σου ελεγε για σενα γλικιε μου αντι για γλυκιε μου θα της το επεστρεφες ?????
λοιπον μαζεψου σε παρακαλω
Το γάμησες και ψόφησε! Που μου τα ακουμπούσαν κι όλας, βλάκα!!
Αει σιχτίρ πια!!
οπως εχω πει και σε καποιο μελος εδω μεσα ο Visitor888 μενει ακριβως απο πανω μου και χρησιμοποιουμε και οι δυο το wifi των διπλανων μου ( ειναι οι γονεις μου και ειναι γνωστο σε σενα γιατι μενω κοντα τους)
Κοιτα φιλε μου συμπτωση!!
Κι από σύμπτωση εσείς οι δύο που μοιράζεστε το ίδιο wi-fi είστε οι μόνοι που η Κλόντια δίνει τα φιλιά της απλόχερα και που την εκθειάζετε με τέτοια ζέση. Ρε άνθρωπε τι σου φταίμε καλοκαιριάτικα και μας παιδεύεις;ρε φιλε ειτε σας αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι
ο Αντισθενης εχει και των δυο μας τα στοιχεια και τη διευθυνση και αν δοθει η ευκαιρια θα το εξακριβωσει...
ρε πως ξεπηδανε ολοι οι υπερμαχοι της ταξης ξαφνικα
Κι από σύμπτωση εσείς οι δύο που μοιράζεστε το ίδιο wi-fi είστε οι μόνοι που η Κλόντια δίνει τα φιλιά της απλόχερα και που την εκθειάζετε με τέτοια ζέση. Ρε άνθρωπε τι σου φταίμε καλοκαιριάτικα και μας παιδεύεις;
Ο visitor888 έχει μπαναριστεί; γιατί δε μας λέει κι εκείνος την άποψή του; Επειδή το ανέφερες, εσύ γιατί μένεις κοντά στους γονείς σου, είναι σχετικό με το θέμα μας;
Ολοι η ελληνες κρυβουμε μεσα μας ενανδικαστη
Από πού το ξέρω είπαμε αυτό και γιατί να ενδιαφέρει είτε εμένα είτε και οποιονδήποτε άλλον εδώ;το οτι μενω κοντα στους γονεις μου ειναι κατι που ξερει πολυ καλα ο αντισθενης
Από πού το ξέρω είπαμε αυτό και γιατί να ενδιαφέρει είτε εμένα είτε και οποιονδήποτε άλλον εδώ;
αυτο το κοριτσι δεν ξαναρθε ελλαδα πολυ καλο κομματι παντως και vmf
Εννοείς δεν βγαίνει εκτός Γαλλίας; Γιατί στο προφίλ της λέει ότι μια χαρά τουράρειΤο κοριτσι (μιλφαρα) μενει μονιμα Παρισι και δεν κανει πλεον τουρισμο. Εχεις μεινει πολυ πισω.