Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ο visitor888 έχει την ίδια IP με FILOXENOUMENOS (είναι ο ίδιος δηλαδή) και έβαλε κριτική για κοπέλα που είχε ήδη γράψει δύο φορές (σαν FILOXENOUMENOS). Για την δε κοπέλα αυτή έχουν επιχειρηθεί πολλές φορές παρόμοιες τακτικές. Επομένως το ξεκάθαρο θέμα λήγει εδώ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μήπως ξέρουμε αν έγραφε από γυράδικο;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
απαπαπαπαπα......ρε Φιλοξενούμενε, ντροπής πράγματα!!!!
Και σε είχαμε και ψήλα όταν σε διαβάζαμε!!!!!

Υ.Γ. Χασάπης είσαι?....γιατί τα γούστα σου φέρνουν σε χασάπη!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
και τωρα το παιζει κινεζος?

Και στο μεταξύ "τσιμπάω" κι εγώ σαν μαλάκας να υποστηρίξω τον απατεώνα και να κάνω υποδείξεις στον Άντι πως "τον αδίκησε" και "να αποκαταστήσει την αδικία"! :headbang: :headbang:

Και που δεν του μπανάρησε ΚΑΙ το κύριο του νικ, χάρη του έκανε!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ενα καλο δικηγορο χρειαζεται το παιδι. Γνωριζετε κανενα?  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ο visitor888 έχει την ίδια IP με FILOXENOUMENOS (είναι ο ίδιος δηλαδή) και έβαλε κριτική για κοπέλα που είχε ήδη γράψει δύο φορές (σαν FILOXENOUMENOS). Για την δε κοπέλα αυτή έχουν επιχειρηθεί πολλές φορές παρόμοιες τακτικές. Επομένως το ξεκάθαρο θέμα λήγει εδώ.

επειδη το χοντραινεις, σε καλω να ερθεις θεσσαλονικη και να μας γνωρισεις και τους 2
θα ημουν ηλιθιος να κανω χρηση του ιδιου IP και σαν κλωνος

οπως εχω πει και σε καποιο μελος εδω μεσα ο Visitor888 μενει ακριβως απο πανω μου και χρησιμοποιουμε και οι δυο το wifi των διπλανων μου ( ειναι οι γονεις μου και ειναι γνωστο σε σενα γιατι μενω κοντα τους)

μπορω "κυριε" διαχειριστα να σου στειλω σκαναρισμενα ολα τα στοιχεια
μπορεις καλλιστα να με διαγραψεις λοιπον

πραγματικους κλωνους τους αφηνεις να δρουν ανεξελεγκτα οταν προασπιζουν συμφεροντα προστατευομενων γυναικων.

το να με διασυρεις δημοσιως εμενα δε μου λεει τιποτα. μπορω να ζησω και ζωρις το site
εσυ μπορεις ????

ξερω πως πνεω τα λησθια σα μελος του site αλλα ουδολως με απασχολει
εχω μια κανονικοτατη δουλεια δοξα τω Θεω και δεν περιμενω να μπω στο pay roll καποια εκδιδομενης εγχωριας ή αλλοδαπης

θελω ομως αφου με διαγραψεις να εχεις τον ανδρισμο οταν επικοινωνησουμε και διαπιστωσεις την ορθοτητα των οσων λεω να το πεις δημοσια και ας ειμαι εκτος του διαφημιστικου site

για καποιον που ειπε οτι πρεπει να βρω εναν καλο δικηγορο πλαναται πλανην οικτραν...

δικηγορο χρειαστηκαν αλλοι καποτε, εγω οχι.
Ακομα και οι κλωνοι δεν κανουν κατι ποινικα κολασιμο, ενω οι προστατες ;!;!;!;!!!!!!

φιλε αντισθενη και φιλε Νιτρο εχετε και οι δυο τα πληρη στοιχεια μου...
μπορειτε να μαθετε που μενω και αν τα οσα λεω ειναι αληθη η εολα...

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Μια που θα πας Θεσσαλονίκη Αντισθένη περνά από το Διδυμότειχο να γνωρισεις και εμενα  :2funny:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ok, για Σεπτέμβριο το βλέπω όμως. Σε βολεύει τότε;

και παλι χρησιμοποιεις τη θεση και τη δυναμη του " διαγραφω οτι δε μου καθεται καλα" και το γυρνας στην ειρωνια

εγω οτι εγραψα το εννοω και ειμαι πολυ καθαρος φιλε Αντισθενη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
επειδη το χοντραινεις, σε καλω να ερθεις θεσσαλονικη και να μας γνωρισεις και τους 2
θα ημουν ηλιθιος να κανω χρηση του ιδιου IP και σαν κλωνος

οπως εχω πει και σε καποιο μελος εδω μεσα ο Visitor888 μενει ακριβως απο πανω μου και χρησιμοποιουμε και οι δυο το wifi των διπλανων μου ( ειναι οι γονεις μου και ειναι γνωστο σε σενα γιατι μενω κοντα τους)

μπορω "κυριε" διαχειριστα να σου στειλω σκαναρισμενα ολα τα στοιχεια
μπορεις καλλιστα να με διαγραψεις λοιπον

πραγματικους κλωνους τους αφηνεις να δρουν ανεξελεγκτα οταν προασπιζουν συμφεροντα προστατευομενων γυναικων.

το να με διασυρεις δημοσιως εμενα δε μου λεει τιποτα. μπορω να ζησω και ζωρις το site
εσυ μπορεις ????

ξερω πως πνεω τα ληοισθια σα μελος του site αλλα ουδολως με απασχολει
εχω μια κανονικοτατη δουλεια δοξα τω Θεω και δεν περιμενω να μπω στο pay roll καποια εκδιδομενης εγχωριας ή αλλοδαπης

θελω ομως αφου με διαγραψεις να εχεις τον ανδρισμο οταν επικοινωνησουμε και διαπιστωσεις την ορθοτητα των οσων λεω να το πεις δημοσια και ας ειμαι εκτος του διαφημιστικου site

για καποιον που ειπε οτι πρεπει να βρω εναν καλο δικηγορο πλαναται πλανην οικτραν...

δικηγορο χρειαστηκαν αλλοι καποτε, εγω οχι.
Ακομα και οι κλωνοι δεν κανουν κατι ποινικα κολασιμο, ενω οι προστατες ;!;!;!;!!!!!!

ρφιλε αντισθενη και φιλε Νιτρο εχετε και οι δυο τα πληρη στοιχεια μου...
μπορειτε να μαθετε που μενω και αν τα οσα λεω ειναι αληθη η εοωλα...

Τί την θέλεις τη ρημάδα την καθαρεύουσα αφού δεν την "έχεις";

Επί της ουσίας τώρα ξαναδιαβάζω προφητικό π.μ. που μου είχε σταλεί το πρωί, δεν έχει σημασία από ποιόν.

"Επειδή αυτά συνοδεύονται με μπόλικο θράσος είναι σίγουρο ότι θα το συνεχίσει!" ;)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και στο μεταξύ "τσιμπάω" κι εγώ σαν μαλάκας να υποστηρίξω τον απατεώνα και να κάνω υποδείξεις στον Άντι πως "τον αδίκησε" και "να αποκαταστήσει την αδικία"! :headbang: :headbang:

Και που δεν του μπανάρησε ΚΑΙ το κύριο του νικ, χάρη του έκανε!!

Γιατρε ασχολεισου με τις πουτανες που γαμπριζεις και προωθουσες εδω μεδιθυραμβικες κριτικες και με προσεξε λιγο τα λογια σου...

απατεωνας δεν ειμαι

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
απο οτι φαινεται εχω πεσει στα διχτυα γνωστης κλικας εδω μεσα και βαλλομαι απο παντου.

αν καποιος εχει το παραμικρο στοιχειο οτι εγω εκανα σκοπιμα κατι προς εξυπηρετηση οποιασδηποτε γυναικας να βγει να το πει με στοιχεια και θα δημοσιευσω τα μουτρα μου να με διαπομπευσετε

ετσι κι αλλιως αυτοι που χτυπανε εχουν προσβαση σε προσωπικα μου στοιχεια και φωτογραφιες απο fb κλπ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Γιατρε ασχολεισου με τις πουτανες που γαμπριζεις και προωθουσες εδω μεδιθυραμβικες κριτικες και με προσεξε λιγο τα λογια σου...

απατεωνας δεν ειμαι

Για βρες μου ΜΙΑ τέτοια κριτική μου, από αυτές που γάμπριζα και προωθούσα; Μία ΜΟΝΟ!
Κι ας μην είναι και "διθυραμβική"...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τί την θέλεις τη ρημάδα την καθαρεύουσα αφού δεν την "έχεις";

Επί της ουσίας τώρα ξαναδιαβάζω προφητικό π.μ. που μου είχε σταλεί το πρωί, δεν έχει σημασία από ποιόν.

"Επειδή αυτά συνοδεύονται με μπόλικο θράσος είναι σίγουρο ότι θα το συνεχίσει!" ;)

σε πειραξε το εολα ?????
αν η αλεξανδρα οταν στα ακουμπουσε σου εστελνε μηνυμα σε ευχαριστο αντι σε ευχαριστω  θα της εκανες παρατηρηση????

αν η στελλα οταν σου εδινε το δωρακι σου σου ελεγε για σενα γλικιε μου αντι για γλυκιε μου θα της το επεστρεφες ?????

λοιπον μαζεψου σε παρακαλω

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Για βρες μου ΜΙΑ τέτοια κριτική μου, από αυτές που γάμπριζα και προωθούσα; Μία ΜΟΝΟ!
Κι ας μην είναι και "διθυραμβική"...

τα μηνυματακια στα αλλα μελη  τα υπολογιζουμε ή οχι ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom