Ο visitor888 έχει την ίδια IP με FILOXENOUMENOS (είναι ο ίδιος δηλαδή) και έβαλε κριτική για κοπέλα που είχε ήδη γράψει δύο φορές (σαν FILOXENOUMENOS). Για την δε κοπέλα αυτή έχουν επιχειρηθεί πολλές φορές παρόμοιες τακτικές. Επομένως το ξεκάθαρο θέμα λήγει εδώ.
επειδη το χοντραινεις, σε καλω να ερθεις θεσσαλονικη και να μας γνωρισεις και τους 2
θα ημουν ηλιθιος να κανω χρηση του ιδιου IP και σαν κλωνος
οπως εχω πει και σε καποιο μελος εδω μεσα ο Visitor888 μενει ακριβως απο πανω μου και χρησιμοποιουμε και οι δυο το wifi των διπλανων μου ( ειναι οι γονεις μου και ειναι γνωστο σε σενα γιατι μενω κοντα τους)
μπορω "κυριε" διαχειριστα να σου στειλω σκαναρισμενα ολα τα στοιχεια
μπορεις καλλιστα να με διαγραψεις λοιπον
πραγματικους κλωνους τους αφηνεις να δρουν ανεξελεγκτα οταν προασπιζουν συμφεροντα προστατευομενων γυναικων.
το να με διασυρεις δημοσιως εμενα δε μου λεει τιποτα. μπορω να ζησω και ζωρις το site
εσυ μπορεις ????
ξερω πως πνεω τα λησθια σα μελος του site αλλα ουδολως με απασχολει
εχω μια κανονικοτατη δουλεια δοξα τω Θεω και δεν περιμενω να μπω στο pay roll καποια εκδιδομενης εγχωριας ή αλλοδαπης
θελω ομως αφου με διαγραψεις να εχεις τον ανδρισμο οταν επικοινωνησουμε και διαπιστωσεις την ορθοτητα των οσων λεω να το πεις δημοσια και ας ειμαι εκτος του διαφημιστικου site
για καποιον που ειπε οτι πρεπει να βρω εναν καλο δικηγορο πλαναται πλανην οικτραν...
δικηγορο χρειαστηκαν αλλοι καποτε, εγω οχι.
Ακομα και οι κλωνοι δεν κανουν κατι ποινικα κολασιμο, ενω οι προστατες ;!;!;!;!!!!!!
φιλε αντισθενη και φιλε Νιτρο εχετε και οι δυο τα πληρη στοιχεια μου...
μπορειτε να μαθετε που μενω και αν τα οσα λεω ειναι αληθη η εολα...