Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Οκ Ωραιε οπως νομιζεις και επειδη σε εμενα αναφερασε εμεσα απλα κανοντας την Γατα που απλα κυνηγαει τρυφερα ποντικακια και μη φωναζοντας δεν προκειται ποτε να βγαλεις τιποτα !! :tickedoff:
Για τα CT αρκετα εχω προσφερει  σαν Παιχτης και λεω να κανω κρατει λογο του οτι ειμαι αρκετα χορτασμενος
και πιστευω οτι ειναι πολυ ακριβες για αυτη την περιοδο οπου κοβονται τα income του καθενος !!!
Οποτε ανελαβε να ενημερωνεις μιας και εισαι ακομα μεσα στο παιγνιο !! :grin: :grin: :grin:
Θα με βρεις στα thread των στουντιο και Μπουρδελακιων για οτι ερωτησεις εχεις !!! ;)
:2funny: :2funny: :2funny: έλα βρε Πρόεδρε, εσύ και να κάνεις κράτει; αποκλείεται!!!
:2funny: :2funny: :2funny: προφανώς εννοείς από τα CT και μόνο...

Λοιπόν δεν κρατιέμαι άλλο, θα σε... "αποκαλύψω" στα μάτια των συναγωνιστών :
Έμαθες πρώτος για το πρόγραμμα "Καλλικράτης" στα κορίτσια, και την ενοποίηση των Δήμων-threads "CT", "Studio" και "Μπουρδέλα" και θες να κατέβεις για Πρόεδρος στο νέο ενοποιημένο "Δήμο". Άρχισες λοιπόν τον προεκλογικό αγώνα από τώρα στα λαϊκά threads για να πάρεις ψήφους!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στα παπαρια μου Ωραιε !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ολη δικια σου και η Βασιλεια και η Προεδρια !!! ;)

Εμενα μου αρκει να ξερω που θα τα δωσω και να μην τα πεταξω που και αυτο συμβαινει !!!

Και να το περασω και σε 5 ακομα που ξερω και σεβομαι !!

Τα υπολοιπα ειναι Πουτσες Παιχτη!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Είμαι εκτός πολιτικής Πρόεδρε, ηθικός άνθρωπος γαρ  :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ> Σε έχουμε ισόβιο Πρόεδρο, άρα μην ανησυχείς  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ενας ειναι ο Προεδρος Ωραιε Γατε !!!
Ο Κοκκαλης !!! ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ενας ειναι ο Προεδρος Ωραιε Γατε !!!
Ο Κοκκαλης !!! ;)
Δε μασ τα λέει καλά τελευταία παίχτη μου ο σοκο,στην πίκρα είμαστε...κι έχω και τους φίλους παοκτσήδες εδώ πάνω να μας τη λένε γμτ :headbang:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Oλα θελουν τροπο και χρονο !!!
Οσο για τα Studio και ποσο πεταμενα ειναι τα λεφτα που δινουμε εμενα θα με συγχωρεσεις αλλα θα διαφωνησω !!
Μπορω να παραθεσω και καμμια 10αρια VFM περιπτωσεις κοριτσιων απο κατω που με ενα 100αρικο μαξιμουμ οχι μονο καλυτερο service απο το 80% των CT θα σου κανουν αλλα θα σου κανουν και τρεις τουμπες στυλ Νικολ Κ6 !!
Εαν κανεις κεφι τα βαζουμε κατω και τα γραφουμε οταν θα επιστρεψω !!!
Αναλυσουλα σηκωνει με το παραπανω !!
Τραβα στο Σπ.Πατση 40 και παρε την Βικτωρια και πες ποσα CT με τετοια Ομορφια εχεις συναντηση !!
Σιντυ απο Σπ. Πατση 40 παλι Λετονα με κορμι λαμπαδα και Service υψηλου επιπεδου με ταισε και Καρπουζακι μετα το γαμησι και το μασαζακι που μου εκανε !!
Μελινα απο Κ6 και πες ποσα CT εχεις παρει τοσο σκληρα απο τον κωλο και αντι να κανουν πισω σπρωχνουν να μπεις ακομα πιο βαθια !!
Σονια απο Κ94 οποτε παω αναρωτιεμαι μηπως εκανα μαλακια και πηγαινα στις Τουριστριες !!
Diana K4 πανω αρχοντισα που αν δεν της χυσεις το Λαρυγγι ,οχι CIM αλλα το λαρυγγι δεν σε αφηνει να φυγης !!!
Πενυ απο Κ80 που οποιος περασε ειτε με 50 ειτε με 100 ξεχασε το ονομα του , μαλλον τυχαια εκανε 50+ ραντεβου σε καθε βαρδυα !!!
Αννα Σερβα περασμενα μεγαλεια πια αλλα Sorry μεχρι στιγμης πολυ λιγα CT την παιζαν στα ισα !!
Βικυ απο Κ3 παρε κωλο και δες τον κοσμο ολο !!
Εμμανουελα Β68 μπορουσε καλυστα να κανει καριερα στον Zuzuna και να βαλει τα γυαλια σε ολα τα Ρωσσιδια  Milf που δουλευουν εκει !!

Και ολα αυτα με Max ενα 100μαπλο !!
Οποτε Ωραιε θα με συγχωρεσεις αλλα θα διαφωνησω !!

Οποτε αντι να ακουμπησω 200 στην Syzi της Αντζελικα η οποια δεν βλεπεται κιολας προτιμω να χτυπησω ενα μισαωρο κωλο στην Μελινα και αν δεν με εχει βγαλει μπιελες να παω να με ταισει και φρουτακια η Sindy !!!
Aντι να παω στην Newcomer Rebeka να παω στην Σονια να με κανει Κουκλο και με τα ρεστα των 130 να χτυπησω και ενα Μολδαβεζακι CG που δεν υπαρχη !!!

Ολα θελουν τον χρονο τους και τον Τροπο τους φιλε !!!
Και οσοι δινουν πανω απο 200 για μια ωρα σε Studio ας προσεχαν !!! :tickedoff:

Αυτα τα ολιγα !!!
Δεν αντεξα κι εσβησα στην παραθεση δυο κοριτσια :2funny:
Την Μαρια την και καλα Ψηλη δεν την συμπαθω για τους εξης λογους..πονηρο Αλβανακι που παει να σε φαει!!Δεν την εχω παρει κι ουτε προκειται!!Δεν λεω εχει πολυ καλο κορμι αλλα στο μυαλο της κυριαρχει η πονηρια!Ο CHEYENNE της εβαλε 10αρια παντου στην κριτικη του αλλα δεν ξαναπηγε!!Γιατις αραγε??Μηπως ψυλιαστηκε τι πονηρω ειναι?Εικασιες κανω..
Για την Νικολ τα λογια ειναι περιττα...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για στουντιο!Για την Φυλης καλη ηταν..
ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις υπολοιπες θα συμφωνησω απολυτα!!!
Κι οποιος καταλαβε καταλαβε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μη παραμυθιαζεστε!
Δηλαδη αν την εχουν παρει 7-8 δε τρεχει τιποτα?Οταν τη γαμας σε σεντονια που εχουν να αλαχτουν 2 μερες στα 5αστερα χοτελια ολα οκ?Οταν πας να κανεις μπανακι και πας να σκουπιστεις και πιανεις τη διπλομενη πετσετα και διαπιστωνεις οτι ειναι μουσκεμα και στο τελος στεγνωνεις με το πιστολακι...ολα καλα???

Pf...outcall στο incall.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Η συγκεκριμένη: (βγάλτε το underscore για να ανοίξει η δ/νση) είναι μήπως μια ακόμα περίπτωση c.t.ουρίστριας που δουλεύει πλέον σε studio? Γιατί κάτι μου θυμίζει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ας πουμε υπαλληλος γραφειου σε εταιρεια με σπουδες και 5 χρονια στην δουλεια....Πολωνια μισθος 320,Τσεχια 380,Σλοβακια 340,Ουγγαρια 350,Ρουμανια 300,Λιθουανια,Λεττονια,Εσθονια γυρω στα 280....επειδη οι κυριες γαμιουντε με τον καθε ενα μας,ας το πολλαπλασισουμε επι 3.....στη καλυτερη 1300 το μηνα....και ερχονται εδω για 5,6 μερες ζητωντας αναλογα να κονομησουν απο 4 εως 6,7 χιλιαρικα.....ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!!

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παντα ετσι ηταν οι τιμες. Απλα μηπως τωρα ''στραβωνουμε ΄΄ ολοι λογω κρισης και φωναζουμε?
ΟΚ για να δουμε αν με το εμπαργκο πεσουν οι τιμες. :booty:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν αντεξα κι εσβησα στην παραθεση δυο κοριτσια :2funny:
Την Μαρια την και καλα Ψηλη δεν την συμπαθω για τους εξης λογους..πονηρο Αλβανακι που παει να σε φαει!!Δεν την εχω παρει κι ουτε προκειται!!Δεν λεω εχει πολυ καλο κορμι αλλα στο μυαλο της κυριαρχει η πονηρια!Ο CHEYENNE της εβαλε 10αρια παντου στην κριτικη του αλλα δεν ξαναπηγε!!Γιατις αραγε??Μηπως ψυλιαστηκε τι πονηρω ειναι?Εικασιες κανω..
Εγώ βρε Δάσκαλε τι άλλο να προσθέσω σε αυτά του Πιάτσα?
Τα έγραψα ήδη βέβαια στο άλλο θρεντ....!!!
...έχουμε την εμπειρία να καταλαβαίνουμε αν πρέπει να προτείνουμε κάποια ή όχι!!!
Ανεξαρτήτως τι σέρβις μας έκανε...καλό ή κακό!!!!
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.....

fonias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτήσω...
τι βάζουμε μπροστά σα πρόθεμα  όταν λέει να καλέσουμε στο +44762480255 ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αντε για να δουμε και κανενα μωρο της προκοπης  :think: :think:

Την γνωριζετε????  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• kiki3.jpg
    kiki3.jpg
    162,1 KB · Εμφανίσεις: 55
  • kiki4.jpg
    kiki4.jpg
    185 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Kiki.jpg
    Kiki.jpg
    101,1 KB · Εμφανίσεις: 33

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν γαμουμε που δεν γαμουμε τίποτα της προκοπής να ποστάρουμε καμια φωτο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αντε για σενα Αλεκο  :2funny: :2funny: :2funny:

Για βρες ποια ειναι???