gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Εγώ δεν ήμουν πολύ κατανοητός
ναι..οκ...mea culpa
ναι..οκ...mea culpa
δεν βράζουμε καθόλου στο ίδιο καζάνι
είμαι τόσο τσιγγούνης και τόσο γκρινιάρης, που αποκλείεται να αγοράσω δώρα σε γυναίκα την οποία Π Λ Η Ρ Ω Ν Ω για να με δει
δλδ...σε αυτές που μας βλέπουν επειδή μας γουστάρουν και δεν τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τι θα πρέπει να κάνουμε?
να τους δώσουμε το βάρος τους σε χρυσό?
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας καταλάβω.
Λοιπόν είναι γνωστό ότι ακυρώθηκε το τουρ της Paris στην Θεσσαλονίκη!!!
Τους λόγους όλοι οι γνώστες της κατάστασης τους ξέρουμε!!!
Από αυτά τα λίγα που ξέρω έρχονται και άλλες ακυρώσεις!!!!
Τώρα λοιπόν κάποιοι εδώ μέσα θα αναλάβουν την όποια ευθύνη έχουν για την κατάσταση
που έχει διαμορφωθεί στον χώρο των ct?
Το λέω διότι εγώ είμαι νέος ακόμα και δεν έχω πληρώσει πολλά.....ακόμα!!!
Αλλά έχω καταλάβει τι συμβαίνει!!!!
Όταν λοιπόν φωνάζω ότι πρέπει αυτοί που μας ζητάνε τα λεφτά μας
ανεξαρτήτως πόσα έχει ο καθένας, να είναι 100% επαγγελματίες?
Και μπορούμε να βάλουμε επιτέλους έναν ορισμό τι σημαίνει 100% επαγγελματίας?
Δεν θέλω να φέρω παραδείγματα ακόμα για να μην κατηγορηθώ ότι τα βάζω με συγκεκριμένα
προακτορεία!!!!
Αλλά όσο κάποιοι επιβραβέυουν την πουστιά που κάνουν τότε τους αποθρασύνουν εντελώς!!!!
Και στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας με τα σαπάκια, τα face και τις φάλαινες που μας πασάρουν!!!
Και τα καλά κομμάτια θα είναι αλλού!!!!
Μπείτε να δείτε ένα καλό τεμάχιο από Lοndon μεριά που είναι στα μέρη μας!!
Πόσες μέρες κάθεται αλήθεια?...Γιατί?....Τι φοβούνται?
Γιατί όταν ήρθε η AnnaX είπαμε όλοι μας ότι τέτοιες γκόμενες δεν έρχονται εδω?
Και γιατί σε 4 ημέρες άλλαξε 3 φορές ξενοδοχείο?
Και γιατί το σκέφτεται να ξανάρθει?
Αλλά εμείς...εκεί.....Kiberly!!!!!....μούναρος!!!!!....αυτή και καμιά άλλη!!!
Τα ξέρουμε όλα ρε παιδί μου!!!!!...
Και γίνονται και κάτι ερωτήσεις ρε παιδί μου!!!!
"Γιατί δεν έρχεται αυτή ή η άλλη?"....."γιατί εδω αυτή χρεώνει τόσα και έξω λιγότερα?"
Και πολλές ακόμα....αλλά πάντα κάποιοι κοσμογυρισμένοι απαντάνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων!!!
Και τώρα τι γίνεται?....εσείς οι κοσμογυρισμένοι για πείτε μας για το χάλι εδώ?
Πως πάνε τα πράγματα...καλά?...τα τεμάχια που βρίσκονται σην Αθήνα αυτήν την στιγμή
είναι του επιπέδου ευρωπαϊκής πρωτεύουσας?...γιατί κάποιοι μας ζητάνε να τα πληρώσουμε
όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια επιπέδου AnnaX, Amanda, Paris, Vannesa, klp.
Και γιατί όλα αυτά?.....π.χ. επειδή κάθισε η περίπτωση της Bello!!!!!!....1 στις 200!!!
Φάτε μούφες τώρα....και αυτοί που έχουν εσωτερικές πληροφορίες κάθονται κα γελάνε!!!!!
δεν βράζουμε καθόλου στο ίδιο καζάνι
είμαι τόσο τσιγγούνης και τόσο γκρινιάρης, που αποκλείεται να αγοράσω δώρα σε γυναίκα την οποία Π Λ Η Ρ Ω Ν Ω για να με δει
δλδ...σε αυτές που μας βλέπουν επειδή μας γουστάρουν και δεν τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τι θα πρέπει να κάνουμε?
να τους δώσουμε το βάρος τους σε χρυσό?
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας καταλάβω.
Λοιπόν είναι γνωστό ότι ακυρώθηκε το τουρ της Paris στην Θεσσαλονίκη!!!
Τους λόγους όλοι οι γνώστες της κατάστασης τους ξέρουμε!!!
Από αυτά τα λίγα που ξέρω έρχονται και άλλες ακυρώσεις!!!!
Τώρα λοιπόν κάποιοι εδώ μέσα θα αναλάβουν την όποια ευθύνη έχουν για την κατάσταση
που έχει διαμορφωθεί στον χώρο των ct?
Το λέω διότι εγώ είμαι νέος ακόμα και δεν έχω πληρώσει πολλά.....ακόμα!!!
Αλλά έχω καταλάβει τι συμβαίνει!!!!
Όταν λοιπόν φωνάζω ότι πρέπει αυτοί που μας ζητάνε τα λεφτά μας
ανεξαρτήτως πόσα έχει ο καθένας, να είναι 100% επαγγελματίες?
Και μπορούμε να βάλουμε επιτέλους έναν ορισμό τι σημαίνει 100% επαγγελματίας?
Δεν θέλω να φέρω παραδείγματα ακόμα για να μην κατηγορηθώ ότι τα βάζω με συγκεκριμένα
προακτορεία!!!!
Αλλά όσο κάποιοι επιβραβέυουν την πουστιά που κάνουν τότε τους αποθρασύνουν εντελώς!!!!
Και στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας με τα σαπάκια, τα face και τις φάλαινες που μας πασάρουν!!!
Και τα καλά κομμάτια θα είναι αλλού!!!!
Μπείτε να δείτε ένα καλό τεμάχιο από Lοndon μεριά που είναι στα μέρη μας!!
Πόσες μέρες κάθεται αλήθεια?...Γιατί?....Τι φοβούνται?
Γιατί όταν ήρθε η AnnaX είπαμε όλοι μας ότι τέτοιες γκόμενες δεν έρχονται εδω?
Και γιατί σε 4 ημέρες άλλαξε 3 φορές ξενοδοχείο?
Και γιατί το σκέφτεται να ξανάρθει?
Αλλά εμείς...εκεί.....Kiberly!!!!!....μούναρος!!!!!....αυτή και καμιά άλλη!!!
Τα ξέρουμε όλα ρε παιδί μου!!!!!...
Και γίνονται και κάτι ερωτήσεις ρε παιδί μου!!!!
"Γιατί δεν έρχεται αυτή ή η άλλη?"....."γιατί εδω αυτή χρεώνει τόσα και έξω λιγότερα?"
Και πολλές ακόμα....αλλά πάντα κάποιοι κοσμογυρισμένοι απαντάνε με ύφος χιλίων καρδιναλίων!!!
Και τώρα τι γίνεται?....εσείς οι κοσμογυρισμένοι για πείτε μας για το χάλι εδώ?
Πως πάνε τα πράγματα...καλά?...τα τεμάχια που βρίσκονται σην Αθήνα αυτήν την στιγμή
είναι του επιπέδου ευρωπαϊκής πρωτεύουσας?...γιατί κάποιοι μας ζητάνε να τα πληρώσουμε
όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια επιπέδου AnnaX, Amanda, Paris, Vannesa, klp.
Και γιατί όλα αυτά?.....π.χ. επειδή κάθισε η περίπτωση της Bello!!!!!!....1 στις 200!!!
Φάτε μούφες τώρα....και αυτοί που έχουν εσωτερικές πληροφορίες κάθονται κα γελάνε!!!!!
Σε αυτό συμφωνώ περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα και τα οποία έχουν μεγάλη βάση λόγω εμπειρίαςΕλπιζω οτι με ενημερωση σε φορουμ σαν και αυτο, τα οργανωμενα συμφεροντα που υπαρχουν, να παραμεινουν υπο ελεγχο.
Φίλε Yorgo, τις γυναίκες αυτές δεν τις πληρώνουμε για να μας δουν...
τις πληρώνουμε για να μας αφήσουν ήσυχους αφού μας δουν ;)
Όπως και τις ιερόδουλες δεν τις πληρώνουμε για να τις πηδήξουμε...
αλλά για να σηκωθούν να φύγουν αφού τις πηδήξουμε ;)
Είναι καθαρά θέμα θέσης και άποψης...
Αν αναφέρεσαι στα προλεγόμενα μου, εγώ εννοώ να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να παρακολουθούμε την ημερήσια κίνηση με τα ct. Να καταλαβαίνουμε ποιο πρακτορείο έχει κίνηση και ποιο όχι...αλλά αυτό να γίνει με τρόπο ώστε να μην κάνεις τον user να βαριέται να γράφει μπλα.... μπλα....Ρε σεις αλανια αφου ολα ειναι υποκειμενικα. Πως θα κρινεις τις υπηρεσιες μια πουτανας αν δεν εχουμε ΟΛΟΙ ενα στανταρ, πως θα γινει δηλαδη η συγκιση;; Και τι εννοουμε καλο μωρο; Καλη εμφανιση (Κιμπερλυ), καλο σερβις (Αμαντα), καλη παρουσια και συζητηση εντος και εκτος δωματιου (συνοδεια). Το καλο μωρο με την μεροκαματαρα που κονομαει πρεπει να τα εχει ΟΛΑ αυτα και να αποτελει μετρο συγκρισης για τις υπολοιπες, αλλα και αυτο δεν αρκει. π.χ. εχουμε παει σε ιδια κοπελα ο Τρες και εγω και ο πρωτος τρελαθηκε και εγω αρχιδια και το αντιθετο, .... τι σημαινει αυτο για εναν τριτο;;;
Οσο για τις τιμες , το εχουμε ξαναπει, δεν προκειται να πεσουν ειδικα απο την στιγμη που ο καθενας που δε εχει την οικονομικη ανεση αλλα με το μισθο του προσπαθει να γευτει καποια πουτανα, τρεχει και ξανατρεχει και ξανατρεχει να γαμησει προσπαθωντας να πλησιασει αυτους που δεν τους νοιαζει, αν δωσουν τοσα οσα περνει ενας μεσος Ελληνας τον χρονο ετσι για πλακα. Παντως να ξερετε οτι αυτοι που εχουν δεν τα δινουν τοσο ευκολα στις καθε λογης μουχλουμπες.
Συμπερασμα, οι κριτικες βοηθανε αλλα και παρασυρουν, διοτι αλλη διαθεση αλλα και - γιατι οχι- αλλη τεχνη εχει ο ενας και αλλη ο αλλος, αρα αλλα θα παρει ο ενας και αλλα ο αλλος απο την ιδια πουτανα. Πατε λοιπον σε καποια που σας κανει κλικ και αμα την φατε την φαγατε αν οχι την περασατε καλα, αλλα πανω απ΄ολα μην προσπαθουμε να φτασουμε τον πρωτο, τον δευτερο τον τριτο κλπ, αυτο ειναι η λουμπα.
Φιλια.
Εγω παντως με την Kim θα ξαναπηγαινα πολλες φορες, για ολες τις αλλες που εχω δοκιμασει δν θα ελεγα το ιδιοολη η ουσια κ ολο το πακετο μιας τανας στο αν μετραει η οχι, δεν κρινετε στο αν η μια ειχε ωραια ματια αλλα η αλλη εκανε ωραια πιπα,αλλη ειχε ωραιο κωλο αλλα η αλλη ηταν καλυτερο κοριτσι λολ ΑΛΛΑ στο ποσες φορες θα την επισκευτεις,αυτο νομιζω ειναι το βασικο που μετραει για ενα νορμαλ punter.
γενικα νομιζω ο μεσος ορος στις τανες ειναι στο περιπου ως εξης:στις 100 το 65% ειναι η φολες η για μια φορα, το 25% μεχρι 3, ενα 7% 5-7φορες κ αλλο ενα 3% 10 κ πανω.
στις κριτικες στην ερωτηση αν θα ξανασυναντουσες τη κοπελα θα επρεπε να υπαρχουν οι επιλογες... οχι,για 1 φορα,μεχρι 3, 5 κ πανω..
τωρα οσα μελη οι κριτικες τους λενε συνεχεια για 3 φορες κ 5 θα ειναι η μουφα η σοκολατακηδες
Μπουρδελιαριδες ξερει κανεις τι παιζει με τα μωρα απο αφτο το σιτε?
http://[URL unfurl="true"]www.doumas.gr/images/image.php?image=63.jpg&width=525[/img[/URL]]
[/quote]
εννοείς κάτι με τον ανδριάντα;