piggybank1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για το σαιτ.παιδες meintei meintei tsirlipipi!!!εχω κλεισει αζουρα για μεθαυριο.υπαρχει καποια κριτικη για τη συγκεκριμενη?
Συναγωνιστή, για όνομα, μη "δίνεις" τα χοτέλια!...
παιδια ζητουνται επιεγοντως πληροφοριες για αζουρα.εχει κανεις να καταθεσει καμμια εμπειρια?τι λεει η γκομενα απο κοντα?επιπεδο συνεννοησης?service?συμπεριφορα και συμμετοχη?
οντως φιλε,ειναι το πρωτο της ctιλικι στη χωρα μας και δεν υπαρχει καποια κριτικη για τη συγκεκριμενη.ωστοσο ειναι εδω απο τις 5(6 ουσιαστικα) του μηνος και φανταστηκα πως στο ενδιαμεσο καποιος θα τη συναντησε και θα μπορουσε να μας πει και 2-3 πραγματακια για εκεινη.δεν κρυβω αλλωστε πως,αν και παρακολουθω στενα το site το τελευταιο διμηνο περιπου,εν τουτοις προκειται για το πρωτο μου ct και ειμαι ιδιαιτερα ενθουσιασμενος!!!!θα τη συναντησω μεθαυριο και εννοειται πως στα καπακια θα ανεβει και κριτικη!!!!
Συναγωνιστή, για όνομα, μη "δίνεις" τα χοτέλια!...
να σου πω τη μαυρη αληθεια,κι εγω δεν ξερω τι θα συναντησω.σκεφτομαι και τα καλυτερα αλλα και τα χειροτερα.παντως συμφωνα με τα δικα μου στανταρ η γκομενα ειναι τοπ και ελπιζω να περασω καλα.αληθεια daniel,εχεις εμπειρια απο zuzana?βασικα θελω να ξερω απλα ποιο ξενοδοχειο κλεινουν οι κοπελες του συγκεκριμενου πρακτορειου διοτι δεν ειμαι και απο αθηνα και θελω να υπολογισω τι ωρα θα φυγω για να ειμαι εκει εγκαιρως ανεξαρτητου κινησης κτλπ.οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει!
γιατί δεν αναφέρουν όμως ότι είναι η γνωστή πορνοστάρ Angelina Love?
www.booking.com/searchresults.el.html?label=gog235jc;sid=21a0b43db202799a234aac893c2e9fd8;city=-814876]Ξενοδοχεία Αθήνας[/url] ή http://[URL unfurl="true"]www.myphone.gr/forum/image/smilies/google.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Αν γαμήσεις και δεν πληρώσεις στο τέλος θα σου κάνει κανείς τίποτα?