Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Σύντροφοι ένα ερώτημα...μου έχει τύχει σε επίσκεψη με Citiτουρίστριες να θέλουν να με χρεώσουν επιπλέον 50€ για δεύτερη εκτόνωση μέσα στην ίδια ώρα και...φυσικά αρνήθηκα να τους τα ακουμπήσω...όμως τι γίνεται? εγώ ήξερα ότι μέσα στην ώρα τελειώνει κανείς όσες φορές μπορεί..έχει κανείς άποψη επί του θέματος?

Επισκέπτης
Σύντροφοι ένα ερώτημα...μου έχει τύχει σε επίσκεψη με Citiτουρίστριες να θέλουν να με χρεώσουν επιπλέον 50€ για δεύτερη εκτόνωση μέσα στην ίδια ώρα και...φυσικά αρνήθηκα να τους τα ακουμπήσω...όμως τι γίνεται? εγώ ήξερα ότι μέσα στην ώρα τελειώνει κανείς όσες φορές μπορεί..έχει κανείς άποψη επί του θέματος?

θα μου απαντήσει κανείς στο ερώτημά μου?

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

δεν μου εχει τυχει αλλα παντα να βρησκεις ωραιο τροπο και να πληρωνεις στο τελος , αν δεν εχεις δωσει τα λεφτα μπροστα δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει τετοια μαμακια...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Sol... εχεις pm  :grin:

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι. Ποιος μπορεί να με βοηθήσει να κάνω κάτι με Crystal crown (zuzana) ? Δεν έχω καλές σχέσεις μαζί του και βλέπω ότι το κορίτσι αξίζει πολλά και θα ήθελα κάτι να κάνω μαζί του. Εχει ένα κενό σήμερα πέμπτη 14:00-16:00μμ το μεσημέρι και με βολεύει πάρα πολύ. Υπάρχει κάποιος φίλος να βοηθήσει και να του το χρωστάω ? Ας κλείσει και ας μου στείλει pm για να του δώσω το τηλέφωνο μου να το κανονίσουμε. Βοηθείστε φίλοι μου μην το χάσω το κορίτσι.....
Ευχαριστώ

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι. Ποιος μπορεί να με βοηθήσει να κάνω κάτι με Crystal crown (zuzana) ? Δεν έχω καλές σχέσεις μαζί του και βλέπω ότι το κορίτσι αξίζει πολλά και θα ήθελα κάτι να κάνω μαζί του. Εχει ένα κενό σήμερα πέμπτη 14:00-16:00μμ το μεσημέρι και με βολεύει πάρα πολύ. Υπάρχει κάποιος φίλος να βοηθήσει και να του το χρωστάω ? Ας κλείσει και ας μου στείλει pm για να του δώσω το τηλέφωνο μου να το κανονίσουμε. Βοηθείστε φίλοι μου μην το χάσω το κορίτσι.....
Ευχαριστώ
---------------------------------------------------------------------------------------------
Καμμιά βοήθεια κανείς ????????????????

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Στο τελευταίο της τουρ που την πήρα είπε ότι θα ξανάρθει. Απλά εκτός από τουρ γυρίζει και ταινίες με την ελληνική εταιρία που σου είπε ο Σόλι.

Επισκέπτης
Στο τελευταίο της τουρ που την πήρα είπε ότι θα ξανάρθει. Απλά εκτός από τουρ γυρίζει και ταινίες με την ελληνική εταιρία που σου είπε ο Σόλι.

η ταινία έχει ήδη γυριστεί..έχει βγει και trailer της ταινίας "ΤΑΧΙΤΖΗΣ" όπου πρωταγωνιστεί ;) ...επομένως το ερώτημα παραμένει..

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστή, για όνομα, μη "δίνεις" τα χοτέλια!...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom