Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Που ειναι η μπαλα !!!

20.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.sportarena.gr/images/BB0285-802_b_s.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Quiz για το forum:Γιατι η μπαλα του Basket μας ταιριαζει?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
klain, είσαι λάθος. Η μπάλα που μας ταιριάζει είναι αυτή του βόλεϋ. Τα CT μας την σηκώνουν και εμείς καρφώνουμε - το γνωστό αγώνισμα!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
klain, είσαι λάθος. Η μπάλα που μας ταιριάζει είναι αυτή του βόλεϋ. Τα CT μας την σηκώνουν και εμείς καρφώνουμε - το γνωστό αγώνισμα!
Και με του basket καρφωνουμε...Οσοι μπορουμε

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Στο προηγουμενο tour ειχα παιξει duo με Ines & Mila.Δοκιμάστε και θα με θυμηθειται.
Πως μ’αρέσουν αυτά τα ντουετάκια...
Άν κάτσει καλά και τα κορίτσια αυτά της Εθνικής Πολωνίας είναι προπονημένα και παίζουν καλά το ένα-δύο... τύφλα να’χει ο Βαζέχα!!!  :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Διαβάζω καιρό για τα CT αν και δεν έχω αξιωθεί να επενδύσω ακόμα ...

αλλά μελετόντας μου προέκυψε μία απορία ..

Τα ct ως τώρα ήταν ανά 1 ώρα, στο site του polish playmate βρήκα το ακόλουθο :

My fee:
[glow=red,2,300]45 minutes[/glow]  250 euro
1,5 hours   450 euro
2    hours   500 euro
3 hours   700 euro
6 hours 1200 euro

Τι έγινε ??? λόγω οικονομικής κρίσης αντί να ανέβουν οι τιμές μειώθηκε η διάρκεια ?

Ξεκινάμε το σχολικό 45λέπτο και μετά 15 λεπτά διάλειμα ???

Επισκέπτης
Ειναι πουστια που κανουν απο το εν λογο πρακτορειο για να σου φανε αλλο ενα 50αρι !!!
Απο τοτε που ερχονται ετσι το εχουν !!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πουστιά στην πουστιά ...

ωραία φέτα που λέμε και στο χωριό μου ...

tnx Baby

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Παιδια η ενοτητα που ελεγε ποια CT girls βρισκονται τωρα στην Ελλαδα εχει βγει?
Προβλεπεται να ξαναμπει? Ητανε πολυ χρησιμο.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εχει βγει πλεον αυτη η ενοτητα μαλλον φιλε μου :sunglasses:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τί έπαθε η Sofia από avantgarde?  Είχα ρεντεβού σήμερα και μου το ακύρωσαν : "Sorry to inform you, your meeting must be cancelled due to some problems"
To Avantgarde έχει τηλεφωνική υποστήριξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Είχα κλείσει 3ωρο σήμερα με Moly, έχουμε κανονίσει ώρα αλλά ΔΕΝ μου έχουν στείλει infos για hotel & room. Ενώ η ώρα πλησιάζει, στέλνω στην Karina 6-7 SMS και ρωτάω ΠΟΥ βρίσκεται η Moly, διότι κανονίσαμε μεν, αλλά δεν μου είπε το "που" - απάντηση δεν πήρα ποτέ! Μια ώρα μετά την ώρα του (χαμένου πλέον) ραντεβού, μου στέλνει η Karina SMS και με ρωτάει γιατί δεν πήγα. Γουρλώνω τα μάτια και της απαντώ σε άπταιστα Αγγλικά "...πως να πάω μωρή κάργια, αφού δεν μου είπες σε ποιο hotel και σε ποιο δωμάτιο είναι η Moly?...". Mόλις κατάλαβε την μαλακία της, ζήτησε συγνώμη κι αντ' αυτού μου πρότεινε να με βάλει σε κάποιο "κενό" για 1 ώρα, αλλά πήρε τα @@!

Ε, όχι ρε πούστη μου! Ε, όχι! Και να είναι κι ευχαριστημένη που δεν ανεβάζω κανένα review που να μετράει μηδενικά - αλλά στο κάτω κάτω δεν φταίει η Moly για τις παπαριές της Karina!
Σήμερα (25 Ιανουαρίου) συνεβη το απίστευτο, εντελώς τρελό! Η Karina του AnantGarde, μου έστειλε SMS (ημερομηνία αποστολής σημερινή) και με ρωτούσε αν ήθελα να κανονίσει ραντεβού με την Moly (που ας σημειωθεί έχει ΗΔΗ τελειώσει το tour από χθες κι έφυγε!) Μιλάμε για 4 ημέρες μετα το δικό μου request κι ενώ έχει ΗΔΗ κάνει την παπαριά και έχει χάσει το ραντεβού και ενώ την έχω ήδη ρίξει τα τηλεφωνικά "γαλλικά" μου για την ανοργανωσιά !!! Μπραβο ρε! Τι να λέμε τωρα για τηλεφωνική υποστήριξη και για CT! Απορώ πως καταφέρνουν και κάνουν και tour με τέτοιο μπάχαλο!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Σχετικά με avantgarde: Είχα μια πληροφορία αρκετά σοβαρή από εκλεκτό μέλος. Αν επιβεβαιωθεί, τότε το πρακτορείο μπαίνει στη μαύρη λίστα μου  >:( >:(

Έστω και αν προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του....

Επισκέπτης
To Avantgarde έχει τηλεφωνική υποστήριξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Είχα κλείσει 3ωρο σήμερα με Moly, έχουμε κανονίσει ώρα αλλά ΔΕΝ μου έχουν στείλει infos για hotel & room. Ενώ η ώρα πλησιάζει, στέλνω στην Karina 6-7 SMS και ρωτάω ΠΟΥ βρίσκεται η Moly, διότι κανονίσαμε μεν, αλλά δεν μου είπε το "που" - απάντηση δεν πήρα ποτέ! Μια ώρα μετά την ώρα του (χαμένου πλέον) ραντεβού, μου στέλνει η Karina SMS και με ρωτάει γιατί δεν πήγα. Γουρλώνω τα μάτια και της απαντώ σε άπταιστα Αγγλικά "...πως να πάω μωρή κάργια, αφού δεν μου είπες σε ποιο hotel και σε ποιο δωμάτιο είναι η Moly?...". Mόλις κατάλαβε την μαλακία της, ζήτησε συγνώμη κι αντ' αυτού μου πρότεινε να με βάλει σε κάποιο "κενό" για 1 ώρα, αλλά πήρε τα @@!

Ε, όχι ρε πούστη μου! Ε, όχι! Και να είναι κι ευχαριστημένη που δεν ανεβάζω κανένα review που να μετράει μηδενικά - αλλά στο κάτω κάτω δεν φταίει η Moly για τις παπαριές της Karina!Σήμερα (25 Ιανουαρίου) συνεβη το απίστευτο, εντελώς τρελό! Η Karina του AnantGarde, μου έστειλε SMS και με ρωτούσε αν ήθελα να κανονίσει ραντεβού με την Moly (που ας σημειωθεί έχει ΗΔΗ φύγει!) Μιλάμε για 4 ημέρες μετα το δικό μου request κι ενώ έχει ΗΔΗ κάνει την παπαριά και έχει χάσει το ραντεβού και ενώ την έχω ήδη ρίξει τα τηλεφωνικά "γαλλικά" μου για την ανοργανωσιά !!! Μπραβο ρε! Τι να λέμε τωρα για τηλεφωνική υποστήριξη και για CT! Απορώ πως καταφέρνουν και κάνουν και tour με τέτοιο μπάχαλο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως, ακόμη περιμένω να μου κάνουν confirm τα meetings που είχα με Amanda (ξέρω...τύχη βουνό) και Kelly.

Η [glow=black,2,300]Κατίνα[/glow] έχει μπει ήδη στην black list.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δεν ξέρω ... προς το παρόν έχω ακολουθήσει τη συμβουλή του προέδρου και έχω κλείσει για σήμερα από εκεί!

Επισκέπτης
Εγώ πάντως, ακόμη περιμένω να μου κάνουν confirm τα meetings που είχα με Amanda (ξέρω...τύχη βουνό) και Kelly.

Η [glow=black,2,300]Κατίνα[/glow] έχει μπει ήδη στην black list.
Eγω παντως μετραω τρια στα τρια με την Καρινα χωρις λαθος οποτε δεν μπορω να πω κακο λογο ακομα !!!
Τι να πω να παω να με διαβασουνε μηπως !!!
Βεβαια χρεισημοποιω δικια μου μεθοδο μαζι της την οποια την εχω συνεχια στην πριζα !!!
Τι να πω !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Eγω παντως μετραω τρια στα τρια με την Καρινα χωρις λαθος οποτε δεν μπορω να πω κακο λογο ακομα !!!
Τι να πω να παω να με διαβασουνε μηπως !!!
Βεβαια χρεισημοποιω δικια μου μεθοδο μαζι της την οποια την εχω συνεχια στην πριζα !!!
Τι να πω !!!

+1.

Σήμερα μέσα σε 5 λεπτά είχα και αρ. δωματίου!! :think: :think:

(εξακολουθεί βέβαια να ισχύει και αυτό που είπα πιο πάνω. ΑΝ έχουν κάνει τέτοια μαλακία ... black list και τέλος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom