Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
H μονη που σου κανει ειναι η μαγισσα Katia_AE λογο υψους !!!
Ολες οι αλλες ειναι στουμποι !!!
Με χαλάει πολύ η φάτσα της, πολύ όμως.
H μονη που σου κανει ειναι η μαγισσα Katia_AE λογο υψους !!!
Ολες οι αλλες ειναι στουμποι !!!
Ρε παιδία, η Angelika Black από Zuzana είναι καλή για πρώτη φορά με City Tour? Θα έχω πρόβλημα με το πρακτορείο που δεν έχω ξαναπάρει κοπέλα από εκεί; Στις φωτογραφίες φαίνεται για μεγάλη καύλα!!!!!!!!
3η προσπά8εια.
Λοιπόν ΤΙΜΙ από Ζου-ζου
Κουίζ:
ζώα του δάσους...παγώνι;
στράκος με περίπτερο;
ραδιενεργός μετάλλαξις;
Διάλεξε ότι σου ταιριάζει.
(Π α ν α ϊ τ σ α μ...)
δεν γύρισε κανένας ζωντανός από timi να μας πει εμπειρίες!!!
Μπορει απλως να τους δαγκωσε και ο Θανατος να ηταν ακαριαιοςμην το βλέπεις έτσι το κορίτσι, είναι skinny αλλά τους καταβρόχθισε
Gargandua style
Μπορει απλως να τους δαγκωσε και ο Θανατος να ηταν ακαριαιος
Και να πηγαν τουλαχιστον ευτηχισμενοι?ταξιδεύουν τώρα όλοι στην απέραντη χώρα του ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑααααααααα
Και να πηγαν τουλαχιστον ευτηχισμενοι?
Μπορει και ευτυ-χεσμενοι με αυτο πυ θα αντικρισανμάλλον ευνουχισμένοι όλοι στη σειρά με βήμα ένα δύο εν-δυό κρατώντας σε βαζάκι τα περισεύματα μέσα σε φορμόλη.
Anaconda !!!!3η προσπά8εια.
Λοιπόν ΤΙΜΙ από Ζου-ζου
Κουίζ:
ζώα του δάσους...παγώνι;
στράκος με περίπτερο;
ραδιενεργός μετάλλαξις;
Διάλεξε ότι σου ταιριάζει.
(Π α ν α ϊ τ σ α μ...)
Anaconda !!!!
http://[URL unfurl="true"]www.infotechart.com/jalbum/records/anaconda.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.extremescience.com/images/dead-anaconda.jpg[/img[/URL]]
Πολυς δρομος αδελφακι μου !!!
Μεγαλο κορμι !! :2funny: :2funny:
[/quote]
Και εγω νομιζα οτι εβαζες φωτο του συναγωνιστη φιδακλα :2funny: :2funny: Ροζκ. πλακα κανουμε
Μια χαρα!!Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που έχει προτιμήσει στο τωρινό της tour τη Jane από Zuzana? Γιατί την έχω στα υπ'όψην. Βλέπω ότι είναι κλεισμένη αρκετές ώρες, αλλά δεν υπάρχει κάποια πρόσφατη κριτική γι'αυτό το όμορφο μωράκι.
Παντως αν ολα αυτα τα κανει χωρις 'χημικη' βοηθεια μιλαμε για επιστημονικο φαινομενοεπεσε στην μαρμιτα μικρος λεμεεε ... τρυπισε και την μπαλα το αλανι