Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (11 μέλη και 61 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Λοιπόν, είχα ξαναποστάρει για απόψεις για zuzana (δεν απάντησε κανείς βέβαια!) αλλά τώρα τα'χω πάρει πάλι... κλείνω από το γαμοσαιτ του ραντεβού με Julia και μου έρχεται mail μετά την επιβεβαίωση ότι δεν μπορεί να με δει γιατί δεν είμαι παλιός πελάτης. Πριν 1,5-2 χρόνια μου είχε ακυρώσει ο ίδιος ραντεβού τελευταία στιγμή και άλλη μια φορά μου είχε τύχει ένα μπάζο από εκεί (καμια σχέση  με φωτό!) αλλά είχα άλλο κινητό μάλλον.
Τέλος πάντων, εννοεί ο zuzanas ότι πρέπει πρώτα να μου πασάρει 1-2 μετριότητες ή και μπαζούκλες για να περάσω μετά στη Julia που είναι όντως τρελό μωρό και με καλές κριτικές. Τί λες ρε φίλε... λες και δεν έχει αλλού να χώσω τα ωραία μου τα γιούρια! Ρε καλά τον είχα καραμαυρίσει τόσα χρόνια και ούτε που ασχολιόμουν με το τί έστελνε... κακώς ξαναασχολήθηκα αλλά ας όψεται η Julia που φαίνεται θεόμουνο και οι συμπαίκτες εδώ και αλλού με τα reviews κι εγω ο μαλάκας που σκέφτομαι με την ψωλή αντί για το μυαλό! Λες και δεν ξερουμε βέβαια ότι κάποιοι το παίζουν έτσι το παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να μου αρέσει κιόλας! Απλά γυρίζω στο μαύρο! 

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές φίλε μου, ο ζουζάνας καλά κάνει και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί σπόνσορες. Πίστεψέ με, κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό επένδυσε αναλόγως τα χρήματα σε ότι καλλίτερο έρθει.

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές φίλε μου, ο ζουζάνας καλά κάνει και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί σπόνσορες. Πίστεψέ με, κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό επένδυσε αναλόγως τα χρήματα σε ότι καλλίτερο έρθει.
Όπως τα λες είναι, κι αυτό λέω κι εγώ εξάλλου... απλά αυτό που κάνει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος και το θεωρεί σωστό ή "ασφαλές" δεν είναι υποχρεωτικο ότι με βρίσκει σύμφωνο κι εμένα! Ότι υπαρχουν επιλογές πάντως είναι το μόνο βέβαιο  :grin:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Όπως τα λες είναι, κι αυτό λέω κι εγώ εξάλλου... απλά αυτό που κάνει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος και το θεωρεί σωστό ή "ασφαλές" δεν είναι υποχρεωτικο ότι με βρίσκει σύμφωνο κι εμένα! Ότι υπαρχουν επιλογές πάντως είναι το μόνο βέβαιο  :grin:

Ναι ρε παιδί, γιαυτό το λόγο μη δίνεις βάση στο ζουζούνο γιατί είναι μόνο δάκος. Έχει μαγαζιά κι αλλού.

Επισκέπτης
δεν σε έχασε baby.... θα ξαναψωνίσεις από εκεί...
Δεν παει να παρει μεταγραφη και ο David Beckam Φιδακλα εμενα δεν με αφορα πια ο κυριος zuzunas και οπως του ειπα τον ευχαριστω για την συνεργασια.
Οσο για την Bibi την Donna την Crystal και ολα τα κοριτσια του Florian που μεταγαρφονται στον κυριο zuzuna  θα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχει ειδικο κοντρατο oτι σε ολη την Ευρωπη θα κατεβαινουν σαν zuzunes εκτος απο την Ελλαδα οπου θα κατεβαινουν με τον Ρουμανο προπονητη ,ετσι για να ξερουμε.
Αλλα και παλι στα @@ γενικα.
Και εγω Μαυρο στον κυριο, υπαρχουν ενα καρο κοριτσια με πολυ καλυτερο service και που τιμανε τα λεφτα που περνουνε.
Σιγουρα θα μου λειψει η παρεα της Julia αλλα δεν πειραζει.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν, είχα ξαναποστάρει για απόψεις για zuzana (δεν απάντησε κανείς βέβαια!) αλλά τώρα τα'χω πάρει πάλι... κλείνω από το γαμοσαιτ του ραντεβού με Julia και μου έρχεται mail μετά την επιβεβαίωση ότι δεν μπορεί να με δει γιατί δεν είμαι παλιός πελάτης. Πριν 1,5-2 χρόνια μου είχε ακυρώσει ο ίδιος ραντεβού τελευταία στιγμή και άλλη μια φορά μου είχε τύχει ένα μπάζο από εκεί (καμια σχέση  με φωτό!) αλλά είχα άλλο κινητό μάλλον.
Τέλος πάντων, εννοεί ο zuzanas ότι πρέπει πρώτα να μου πασάρει 1-2 μετριότητες ή και μπαζούκλες για να περάσω μετά στη Julia που είναι όντως τρελό μωρό και με καλές κριτικές. Τί λες ρε φίλε... λες και δεν έχει αλλού να χώσω τα ωραία μου τα γιούρια! Ρε καλά τον είχα καραμαυρίσει τόσα χρόνια και ούτε που ασχολιόμουν με το τί έστελνε... κακώς ξαναασχολήθηκα αλλά ας όψεται η Julia που φαίνεται θεόμουνο και οι συμπαίκτες εδώ και αλλού με τα reviews κι εγω ο μαλάκας που σκέφτομαι με την ψωλή αντί για το μυαλό! Λες και δεν ξερουμε βέβαια ότι κάποιοι το παίζουν έτσι το παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να μου αρέσει κιόλας! Απλά γυρίζω στο μαύρο! 
Ισχύει όντως;Είμαι να κανονίσω το πρώτο tour και τον είχα από τις top επιλογές.Ότα λέμε μπαζάκι τι σημαίνει μαύρο χάλι ή απλά κάποια μέτρια;Αυτό γιατί συμβαίνει με αυτό το πρακτορείο; :think:
:helpplea:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Δεν παει να παρει μεταγραφη και ο David Beckam Φιδακλα εμενα δεν με αφορα πια ο κυριος zuzunas και οπως του ειπα τον ευχαριστω για την συνεργασια.
Οσο για την Bibi την Donna την Crystal και ολα τα κοριτσια του Florian που μεταγαρφονται στον κυριο zuzuna  θα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχει ειδικο κοντρατο oτι σε ολη την Ευρωπη θα κατεβαινουν σαν zuzunes εκτος απο την Ελλαδα οπου θα κατεβαινουν με τον Ρουμανο προπονητη ,ετσι για να ξερουμε.
Αλλα και παλι στα @@ γενικα.
Και εγω Μαυρο στον κυριο, υπαρχουν ενα καρο κοριτσια με πολυ καλυτερο service και που τιμανε τα λεφτα που περνουνε.
Σιγουρα θα μου λειψει η παρεα της Julia αλλα δεν πειραζει.

τελικα δεν μας ειπες τι εγινε...

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:Για τον zuzana ισχύει το μαύρο στο Μαυρογιαλούρο. :rockon:

Επισκέπτης
Μπαβο στον κυριο zuzuna .
Εμενα παντως με εχασε απο πελατη μετα το Date με την κυρια Ava .
Θα τα πουμε αυριο το γιατι και για πιο λογο.
Απλα θα πω οτι για 50 Ευρα εχασε ενα καλο πελατη .
Καντε εσεις το λογ/σμο .
τελικα δεν μας ειπες τι εγινε...
Έγραψες ότι θα μας πεις σήμερα.
Για λέγε λοιπόν ...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
:2funny:Για τον zuzana ισχύει το μαύρο στο Μαυρογιαλούρο. :rockon:
εγω το μαυρο το εχω ριξει εδω και καιρο πηγα να σπασω το εμπαργκο με julia ,   αλλα τελικα ειπα να δειξω χαρακτηρα και ειπα αι χασου ....αι χασου ζουζουνακι. :grin:
βεβαια ακομα ψαχνω εναλακτικη για την εβδομαδα που ερχεται και τιποτα ξεραιιιιιλα!!!!!!!!! :think:

Επισκέπτης
Τι να εγινε πηγα και πηρα την Ava και τις πηρα και το κωλαρακι ενω δεν το ειχε στα service της.(ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑ )
Να μην στα πολυλογω γιατι βαριεμαι κιολας φευγοντας μετα απο  μια ωριτσα της ακουμπισα 350 γιουρια.
Ερχεται μυνημα οταν ειμουνα μεσα στο αμαξι απο τον φιλτατο zuzuzna.
Εδωσες στο κοριτσι 350 ενω επρεπε να δωσεις 300 για μια ωρα και 100 για anal = 400 .
Και απανταω γιατι ρε μεγαλε που γραφεις στο site σου οτι το anal ειναι 100 ,παντα γραφεις extra ασε που αυτη στο προφιλ της δεν το αναφερει καν οποτε ειναι δικια μου και δικια της δουλια αν θα και ποσο θα ,εσυ εισαι απεξω φιλε αντζεντη.
Εκει αρχισανε τα οργανα και οι κουβεντες και καταληξαμε στο τελος να του πω του τυπου οτι αφου για ενα 50αρικο ειναι τοσο κοπανος ας χασει ενα πελατακο που του αφηνει κανενα 25αρι μεγαλο τον χρονο και να μην ξανα ασχοληθει μαζι μου.
Αυτα τα ομορφα γινανε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και εγώ ψάχνομαι ρε γμτ, και για σήμερα που έχω άδεια εξόδου με διανυκτέρευση κιόλας.

Δεν κυκλοφορεί τίποτα αξιόλογο από ότι φαίνεται.

Φτου λέμεεεεε.  :headbang:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Τι να εγινε πηγα και πηρα την Ava και τις πηρα και το κωλαρακι ενω δεν το ειχε στα service της.(ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑ )
Να μην στα πολυλογω γιατι βαριεμαι κιολας φευγοντας μετα απο  μια ωριτσα της ακουμπισα 350 γιουρια.
Εδωσες στο κοριτσι 350 ενω επρεπε να δωσεις 300 για μια ωρα και 100 για anal = 400 .
Και απανταω γιατι ρε μεγαλε που γραφεις στο site σου οτι το anal ειναι 100 ,παντα γραφεις extra ασε που αυτη στο προφιλ της δεν το αναφερει καν οποτε ειναι δικια μου και δικια της δουλια αν θα και ποσο θα ,εσυ εισαι απεξω φιλε αντζεντη.
Εκει αρχισανε τα οργανα και οι κουβεντες και καταληξαμε στο τελος να του πω του τυπου οτι αφου για ενα 50αρικο ειναι τοσο κοπανος ας χασει ενα πελατακο που του αφηνει κανενα 25αρι μεγαλο τον χρονο και να μην ξανα ασχοληθει μαζι μου.
Αυτα τα ομορφα γινανε.
σιγα τον πελατη που εχασε , μενα ct το τριμηνο θα μας ξεκολιαζεις ρε mister ....ισα ρε .... :2funny: :2funny: :2funny:  δεν εννοιεις 25.000.000 ?

Επισκέπτης
Α ετσι για να γελασουμε κιολας η κουβεντα του ηταν.
For one hour you gave her [size=50pt]ONLY 350[/size] instead of 400.
Ακους only το τσογλανι μισος μισθος βασικου εργατη. :think:
Αντε γαμησου ρε zuzuna μαζι με τις zuzunes σου. :tickedoff:

Επισκέπτης
Αντε γαμησου ρε zuzuna μαζι με τις zuzunes σου. :tickedoff:
Από το site: Ava = eritogirls
Από τα λεγόμενα σου Ava = zuzunas
Άρα - άν θυμάμαι καλά τα μαθήματα λογικής (σικ) : eritogirls = zuzunas.
Σωστά?
Έτσι για να μαθαίνουμε ...  :) :cheesy:

Πάντως μια που εγώ ακόμα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μαζί του, έχω κλείσει το 3ωράκι μου με τη Julia, μια που έχω αδυναμία στα ψηλά μωρά ...
Φαντάζομαι ότι δεν έκανα λάθος - γιατί μετά την Kimberly νιώθω ένα ... κενό.  :2funny: :idiot:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Αυτα τα ομορφα γινανε.
οτι στοιχημα οτι θα σε προσεγγισει για να σου πει σε λιγο καιρο ελα βρε αδερφε μια μαμακια ειπαμε ...απλα δεν τα εχει βαλει κατω να τα υπολογισει ακομα

Επισκέπτης
Oχι φιλε  kyriako να πας και θα περασεις και καλα μα πολυ καλα μαζι της σιγουρα.
Και να της δωσεις και τα χαιρετισματα μου .

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
τοσο καλα θα περασει ?  μη με τσουρουφλιζεις ......δωσε λυση για την εβδομαδα που ερχεται γιατι θα αμαρτανω και δεν το θελω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom