Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν, είχα ξαναποστάρει για απόψεις για zuzana (δεν απάντησε κανείς βέβαια!) αλλά τώρα τα'χω πάρει πάλι... κλείνω από το γαμοσαιτ του ραντεβού με Julia και μου έρχεται mail μετά την επιβεβαίωση ότι δεν μπορεί να με δει γιατί δεν είμαι παλιός πελάτης. Πριν 1,5-2 χρόνια μου είχε ακυρώσει ο ίδιος ραντεβού τελευταία στιγμή και άλλη μια φορά μου είχε τύχει ένα μπάζο από εκεί (καμια σχέση με φωτό!) αλλά είχα άλλο κινητό μάλλον.
Τέλος πάντων, εννοεί ο zuzanas ότι πρέπει πρώτα να μου πασάρει 1-2 μετριότητες ή και μπαζούκλες για να περάσω μετά στη Julia που είναι όντως τρελό μωρό και με καλές κριτικές. Τί λες ρε φίλε... λες και δεν έχει αλλού να χώσω τα ωραία μου τα γιούρια! Ρε καλά τον είχα καραμαυρίσει τόσα χρόνια και ούτε που ασχολιόμουν με το τί έστελνε... κακώς ξαναασχολήθηκα αλλά ας όψεται η Julia που φαίνεται θεόμουνο και οι συμπαίκτες εδώ και αλλού με τα reviews κι εγω ο μαλάκας που σκέφτομαι με την ψωλή αντί για το μυαλό! Λες και δεν ξερουμε βέβαια ότι κάποιοι το παίζουν έτσι το παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να μου αρέσει κιόλας! Απλά γυρίζω στο μαύρο!
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές φίλε μου, ο ζουζάνας καλά κάνει και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί σπόνσορες. Πίστεψέ με, κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό επένδυσε αναλόγως τα χρήματα σε ότι καλλίτερο έρθει.