stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ρε μαγκες σε μερικες σιτυτουριστριες γραφουν στις υπηρεσιες και ενα golden shower ετσι για το τυπικο του θεματος τι σκατα ειναι αυτο?
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,257.0]εδώ[/url]ρε μαγκες σε μερικες σιτυτουριστριες γραφουν στις υπηρεσιες και ενα golden shower ετσι για το τυπικο του θεματος τι σκατα ειναι αυτο?
ρε μαγκες σε μερικες σιτυτουριστριες γραφουν στις υπηρεσιες και ενα golden shower ετσι για το τυπικο του θεματος τι σκατα ειναι αυτο?
ΚΑΤΟΥΡΙΜΑΤΑΚΙρε μαγκες σε μερικες σιτυτουριστριες γραφουν στις υπηρεσιες και ενα golden shower ετσι για το τυπικο του θεματος τι σκατα ειναι αυτο?
παπάρια, δεν υπαρχει στο λεξικο. θελει ενημερωση..
ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΜΠΡΕπαπάρια, δεν υπαρχει στο λεξικο. θελει ενημερωση..
κατι με τα τσίσα ειναι..
χα χα :o θα το τιμησω το εν λογω στο επομενο σιτακιΤΣΙΣΑΚΙΑ ΜΠΡΕ
κυριοι καμια πληροφορια για Nancy υπαρχει
ή θα παω στα τυφλα αυριο
Διαβασε εδω και μην μου εισαι ανχωμενος το κοριτσι θα σε εκκενωσει οσες φορες αντεχεις.Ρε παιδιά σε ραντεβού μίας ώρας πόσες φορές μπορείς να <<τελειώσεις>> ή είναι μία φορά και έξω από την πόρτα?Εξαρτάτε από την κοπέλα μήπως?Την ώρα την εξαντλείς όλη?Βοηθήστε γιατί τη Δευτέρα έχω meeting με Alisa,είναι το πρώτο ct που κλείνω και έχω ψιλοαγχωθεί!!!
Θα εκτιμήσω κάθε συμβουλή,ευχαριστώ
BABY δεν θα μπορούσα να μην έχω διαβάσει την κριτική σου για την κοπέλα.Πρώτα διάβασα και μετά έκλεισαΔιαβασε εδω και μην μου εισαι ανχωμενος το κοριτσι θα σε εκκενωσει οσες φορες αντεχεις.
Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο εκανα και εγω προσπάθειες ακολουθόντας τις πολύ σωστές συμβουλές που βρήκα έδω (e-mail, κινητό, όνομα κλπ) και έλαβα το παρακάτω:
This week and next week all girls can only meet regular clients because of safety, last few weeks was again many robberies and arrests in Athens so for safety of the girls we only accept regular clients, it sometimes helps to use a regular email wich is not a hotmail, yahoo, in.gr or freemail.gr account,
Z.
Zuzana.com
Τι στο καλό πελάτες θέλουμε να γίνουμε και αφήσουμε χρήματα! Μήπως θέλουν πλήρη προσωπικά δεδομένα αλά ΗΠΑ στύλ ?
Σε κατουραει η την κατουρας