Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παιδιά αυτή η Elite Milena που έρχεται πόσο μπάζο μπορεί να είναι?
Εκτός και αν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο(1/4 έρχεται)!

και ομως ZTOD πολλοι θα την τιμησουν!Μπορει και εγω αν ειχα φραγκα....Δεν ειναι κακο παντως σε συγκριση μ αυτα που ερχονται!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Οχι του ναντιον θα έλεγα...Είναι πάρα πολύ καλό!Για αυτό φοβάμαι, έχει πέσει και επεξεργασία από photoshop στάνταρ στις εικόνες και με φοβίζει λιγάκι. Σκέφτομαι να την κάνω την καλή...

Επισκέπτης
Οχι του ναντιον θα έλεγα...Είναι πάρα πολύ καλό!Για αυτό φοβάμαι, έχει πέσει και επεξεργασία από photoshop στάνταρ στις εικόνες και με φοβίζει λιγάκι. Σκέφτομαι να την κάνω την καλή...

Ορμα μωρε και δωσε και τα φωτα σου στο λαο!Εξαλλου τη γνωστη παροιμια την ξερεις...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ορμα μωρε και δωσε και τα φωτα σου στο λαο!Εξαλλου τη γνωστη παροιμια την ξερεις...
Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι!Ελπίζω να μην με μπλοκάρει η δουλειά μόνο...Αν δεν γίνει αυτό θα σας φωτίσω αναλόγως

Επισκέπτης
Γιατι εχω τη προαισθηση οτι ο ΖΟΥ θα στειλει κατι πολυ καλο την αλλη εβδομαδα....?

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Με πρόλαβες!
Τώρα αυτό κοίταγα στο site του. Μόνο την Christine έχει ανακοινώνσει.Υπόψιάζομαι αύριο θα έχουμε νέα του. Μακάρι να φέρει την Tera Bond (Sandra)....

Επισκέπτης
Με πρόλαβες!
Τώρα αυτό κοίταγα στο site του. Μόνο την Christine έχει ανακοινώνσει.Υπόψιάζομαι αύριο θα έχουμε νέα του. Μακάρι να φέρει την Tera Bond (Sandra)....

Εχει και tiffany!Την τριτη ενημερωνει το σαιτ ο Ζ για επομενα τουρς!Υπομονη να δουμε.Εχεις εμπειρια απο Τera?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Γιατι εχω τη προαισθηση οτι ο ΖΟΥ θα στειλει κατι πολυ καλο την αλλη εβδομαδα....?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ε ε ερχεται!

Life is good, ειχα ένα private meeting από τα παλιά που με έφτιαξε πρόσφατα, έρχεται και άλλο ένα την άλλη βδομάδα ... τώρα να δούμε μόνο μέχρι τις 4/4 τι θα κάνουμε...  :rockon:

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ε ε ερχεται!

Life is good, ειχα ένα private meeting από τα παλιά που με έφτιαξε πρόσφατα, έρχεται και άλλο ένα την άλλη βδομάδα ... τώρα να δούμε μόνο μέχρι τις 4/4 τι θα κάνουμε...  :rockon:

Ξέρεις τίποτα κύριε Tipos,γιατί εγώ όπως είπα μόνο προαίσθημα έχω........Για πές???????????????

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ξέρεις τίποτα κύριε Tipos,γιατί εγώ όπως είπα μόνο προαίσθημα έχω........Για πές???????????????

Το έχω πει εδώ και 15-20 μέρες - αν θυμάσαι. Για να βοηθήσω: έχει ξανάρθει πριν 2 μήνες περίπου και αρχίζει από "Α" :) :)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Μας ταλαιπωρείς μπαγάσα!Αnna  ή Ammy μήπως?
Μην μας ταλαιπωρείς Tipos!!!Πες μας!!
Εχει και tiffany!Την τριτη ενημερωνει το σαιτ ο Ζ για επομενα τουρς!Υπομονη να δουμε.Εχεις εμπειρια απο Τera?
Οχι ένας φίλος μου όταν ήταν Αμστερνταμ για δουλειές και έκανε εκεί tour...Του πέταξε τα μάτια έξω!

Επισκέπτης
Οχι ένας φίλος μου όταν ήταν Αμστερνταμ για δουλειές και έκανε εκεί tour...Του πέταξε τα μάτια έξω!

Ας ερθει αυτη εδω και καλα θα περασουμε!!!! :bigdick:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
φιλε λαλακουκακι πες αν η nelly (slovak) ειναι σωστη κινηση??? για την βδομαδα  αυτη για ενω εχει καλα σχολια εδω μεσα δεν ακουω και πολλα να λετε εσεις οι ποιο γνωστες
καλα η ερωτηση παει και σε οποιον αλλο εχει γνωμη .

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
η παπαραπανω διατυπωση αλλα νταλον αλλα με καταλαβατε ετσι ε? ε?

vassilios

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους
Μολις επεστρεψα απο Ρουμανια οπου και συναντηθηκα με Βιβι
Η επισκεψη μου ηταν στο σπιτι της και βεβαια περασα παρα πολυ καλα με τα γνωστα σε ολους μας services.
Εκεινο που ενδιαφερει ειναι οτι λογω του οτι εχει τσακωθει με τον τυπο που τις κανονιζει τα παντα δεν της επιτρεπει να ερθει στην ελλαδα καθως θεωρει οτι ειναι δικη του περιοχη.
Ετσι προς το παρων εκανε ενα τουρ στο παρισι και ετοιμαζει δικο της site.

Επισκέπτης
καλημερα σε ολους
Μολις επεστρεψα απο Ρουμανια οπου και συναντηθηκα με Βιβι
Η επισκεψη μου ηταν στο σπιτι της και βεβαια περασα παρα πολυ καλα με τα γνωστα σε ολους μας services.
Εκεινο που ενδιαφερει ειναι οτι λογω του οτι εχει τσακωθει με τον τυπο που τις κανονιζει τα παντα δεν της επιτρεπει να ερθει στην ελλαδα καθως θεωρει οτι ειναι δικη του περιοχη.
Ετσι προς το παρων εκανε ενα τουρ στο παρισι και ετοιμαζει δικο της site.

Μπραβο ρε φιλε,να ξερεις οτι ελυσες πολλες αποριες εδω μεσα!απο τιμες τι παιρνει το κοριτσι εκει?

Επισκέπτης
φιλε λαλακουκακι πες αν η nelly (slovak) ειναι σωστη κινηση??? για την βδομαδα  αυτη για ενω εχει καλα σχολια εδω μεσα δεν ακουω και πολλα να λετε εσεις οι ποιο γνωστες
καλα η ερωτηση παει και σε οποιον αλλο εχει γνωμη .

Προσωπική εμπειρία δεν έχω φίλε μου αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα για το μωρο.Παντως ριξε και  μια ματία www.bourdela.com/content/view/1289/1/]εδώ[/url]

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Προσωπική εμπειρία δεν έχω φίλε μου αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα για το μωρο.Παντως ριξε και  μια ματία www.bourdela.com/content/view/1289/1/]εδώ[/url]
ευχαριστω Θα εχω να προσφερω και εγω αποψη απο τεταρτη για το κοριτσι ελπιζω βεβαια το γραφειο να ειναι σοβαρο (slovak)

vassilios

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
οταν ρωτησα την βιβι ποσο παιρνει μου απαντησε με φυσικοτατο τροπο τα ιδια με ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom