Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες.Δεν καταλαβα πως εγινε ρε παιδια,αλλα εγω πρωτη φορα πηγα τες με CT και δεν ειμαι regular customer.

Η Sheila και η Gabriella θελουν συχνους πελατες του 'καταστηματος' και ισως καποιες αλλες.Με τις υπολοιπες δεν υπαρχει τετοιο προβλημα...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ZTOD δες το pm σου...  :tickedoff:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Συγνωμη geomix....
Κεκτημένη ταχύτητα και απροσεξία...είδα και το pm ου μου έστειλες.Φυσικά δεν αναφερόμουν σε σενα αλλά στην φ'αση του φίλου ovelix1. Συγνώμη για την παρεξήγηση

alexmora

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με τα city tours.
Δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα σκεφτομαι να ο κανω την επομενη βδομαδα.

Οποιος μπορει ας μου λυσει μερικες απορειες.

1.Τα λεφτα τα δινεις στην κοπελα ή υπαρχει περιπτωση να τα καταβαλεις με αλλο τροπο?

2.Τα ξενοδοχεια που γινεται η συναντηση ειναι καποιου επιπεδου ή ειναι σαν τα ημιδιαμονης, και συνηθως που βρισκονται(κεντρο,προαστεια)?

3.Αν τα ξενοδοχεια ειναι επιπεδου, τι λεμε στη ρεσεψιον?

4.Αν θελω να κανω ενα μπανακι στο δωματιο, μπορώ? Και αν ναι οι πετσετες ειναι καθαρες ή ειναι η ιδια απο τον προηγουμενο?

5.Ποση ωρα νωριτερα σε ενημερωνουν για τον τοπο του ραντεβου?

Ευχαριστω οποιον απαντησει.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
1. Στην κοπέλα

2. Είναι επιπέδου

3. Δεν λέει κανείς μα κανείς τίποτα στη reception!!![size=10pt][/size]

4. Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να κάνεις!Με τις πετσέτες εξαρτάται

5. Ανάλογα με το agency

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Άλλο θέμα: έχετε μήπως παρατηρήσει ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω?!?! Citytourάδες σκοράρουν σε στριπτηζάδικα, παμμέγιστοι φραπεριάδηρες κριτικάρουν cityτουρίστριες, άλλοι διάγουν σχεδόν συζυγική ζωή ... αλήθεια που πάει τελικά η κοινωνία μας?!?! :)
Ναι το έχουμε παρατηρήσει κύριε Tipos  :grin: Έχουμε και τα ίδια γούστα ακριβώς στις γυναίκες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
tipos μπορεις να κλεισεις εκ μερους μου απο ζουζανα???δεν γνωριζομαστε...ειναι καπως αυτο που σου ζηταω αλλα εχω απελπιστει,,,ερχεται η αγαπημενη μου ρε γαμωτο

Πιά θέλεις aplos ?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Kαλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι!

Θα ήθελα να εκφράσω τον κάτωθι προβληματισμό μου όσο αφορά ένα θέμα και να ακούσω τις πολύτιμες απόψεις σας επ' αυτού.

Όταν μια CT παίρνει κριτική οι οποία την στέλνει στα Τάρταρα, δεν μπορώ να καταλάβω το γεγονός της μη μείωσης της ζήτησής της.

Π.χ η Claire που βαθμολογήθηκε γάμησέ τα από έναν αγαπητό συναγωνιστή και από εμφάνιση και από παροχή υπηρεσιών,δεν θα έπρεπε αυτόματα την άλλη μέρα να έχουν αραιώσει εμφανώς τα ραντεβού της? Ελα όμως που παραμένει κάργα κλεισμένη,αν κοιτάξεις to Booking status της...Αυτό συμβαίνει συστηματικά.

Και με αυτό θέλω να καταλήξω στο εξής ερώτημα προς όλους μας
Όλοι μας  θέλουμε να καταναλώνουμε αξιοπρεπές εμπόρευμα.
Όλοι μας σκάμε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά γι αυτό.
Ειδικά εφ όσον υπαρχει μεγάλη προσφορά, Θα πρέπει να σαμποτάρουμε άμεσα και καθολικά τα μάπα κομμάτια ώστε να καθαρίσει η αγορά και να μείνουν μόνο τα καλά κομμάτια καιώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον παράγοντα ρίσκο.
Δεν είναι να πεις οτι είμαστε εγκλωβισμένοι με 5, και οι 4 είναι μάπα, άρα τι να κάνεις...
Έτσι δεν είναι ρε παλικάρια μου?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παλικάρια τι γίνεται το κλείσαμε το μαγαζί?

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Kαλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι!

Θα ήθελα να εκφράσω τον κάτωθι προβληματισμό μου όσο αφορά ένα θέμα και να ακούσω τις πολύτιμες απόψεις σας επ' αυτού.

Όταν μια CT παίρνει κριτική οι οποία την στέλνει στα Τάρταρα, δεν μπορώ να καταλάβω το γεγονός της μη μείωσης της ζήτησής της.

Π.χ η Claire που βαθμολογήθηκε γάμησέ τα από έναν αγαπητό συναγωνιστή και από εμφάνιση και από παροχή υπηρεσιών,δεν θα έπρεπε αυτόματα την άλλη μέρα να έχουν αραιώσει εμφανώς τα ραντεβού της? Ελα όμως που παραμένει κάργα κλεισμένη,αν κοιτάξεις to Booking status της...Αυτό συμβαίνει συστηματικά.

Και με αυτό θέλω να καταλήξω στο εξής ερώτημα προς όλους μας
Όλοι μας  θέλουμε να καταναλώνουμε αξιοπρεπές εμπόρευμα.
Όλοι μας σκάμε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά γι αυτό.
Ειδικά εφ όσον υπαρχει μεγάλη προσφορά, Θα πρέπει να σαμποτάρουμε άμεσα και καθολικά τα μάπα κομμάτια ώστε να καθαρίσει η αγορά και να μείνουν μόνο τα καλά κομμάτια καιώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον παράγοντα ρίσκο.
Δεν είναι να πεις οτι είμαστε εγκλωβισμένοι με 5, και οι 4 είναι μάπα, άρα τι να κάνεις...
Έτσι δεν είναι ρε παλικάρια μου?

Φίλε μου για μένα οι γυναίκες είναι καθαρά θέμα γούστου.
Το ότι σε κάποιον δεν άρεσε μία κοπέλα δε πάει να πει ότι δε θα αρέσει και σε μένα, δηλαδή αυτός που κάνει την κριτική είναι ο υπέρτατος γαμιάς και κριτής και πρέπει όλοι να τον ακολουθήσουμε?
Και αν η εμφάνιση είναι θέμα υποκειμενικό, γιατί σε μένα αρέσουν οι ψιλές με μικρό στήθος ενώ στον φίλο μου κάνουν γούστο κάτι κοντούλες με μερικά πιασίματα παραπάνω που εγώ δε θέλω ούτε να τις βλέπω,σκέψου τι γίνεται στο θέμα της συμπεριφοράς,η οποία εξαρτάτε από το άτομο που συναντάνε, το πως ξυπνήσαν το πρωί, το πόσοι την έχουνε πάρει νωρίτερα και ένα σορό άλλα πράγματα.
Τέλος σου αναφέρω και το θέμα της εμπάθειας καθώς επίσης και ότι ποιο εύκολα γράφει κάποιος μια κριτική όταν κάτι δεν πήγε καλά παρά όταν ήταν ικανοποιημένος.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Συμφωνο μαζι σου φιλαρακι.Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο,αλλα και ο συντροφος jasonbecker δεν ειναι λαθος.Απλα ειναι η αποψη που διαφερει.Τελος και παντων,δεν ηρθα να ασχοληθω με σας,αλλα με δικα μου προβληματα.Εκανα κρατηση στην Ελεκτρα για τις 6 αλλα ακομη κανενα μηνυμα επιβεβαιωσεις.Τι κανω?

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
sorry ρε παιδιά αλλά δεν είναι λίγο περίεργο που έχουν πολλαπλασιατεί οι κριτικές για τα citytours τον... τελευταίο καιρό?
αλήθεια, για να μπει κάποιος στους top 50 αξιολογητές τι πρέπει να κάνει?

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
sorry ρε παιδιά αλλά δεν είναι λίγο περίεργο που έχουν πολλαπλασιατεί οι κριτικές για τα citytours τον... τελευταίο καιρό?

Aυτό είναι πολύ καλό ως προς την ενημέρωση όλων μας :thumbsup: :thumbsup:

αλήθεια, για να μπει κάποιος στους top 50 αξιολογητές τι πρέπει να κάνει?

Να γράψει αρκετές αξιολογήσεις και δυστυχώς να δαπανήσει μεγάλο μέρος χρημάτων :rolleyes: :rolleyes:

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Καλημερα!!Που θα παει αυτο με την θεσσαλονικη πια,φτανει ελεοs πια!!Αθηνα 50 νιμου κ συνεχιζουν να ερχονται,τοσο κυνηγητο πια!!Δεν κοιτανε αλλα πραματα που πανε κατα διαολου στην πολη μαs,τα ct τουs πειραξαν????Ετσι λυνουν τα προβληματα τηs ποληs μαs??

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Να γράψει αρκετές αξιολογήσεις και δυστυχώς να δαπανήσει μεγάλο μέρος χρημάτων :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]

Για τα χρήματα υποτιθεται οτι θα το ευχαριστηθει και επι πλεον ολοι θα τον ευγνωμονουν.  Το μεγάλο προβλημα για τους μη γεννημενους συγγραφεις ειναι ο χρόνος.  Εδω με το ζορι προλαβαινουμε να πηδαμε αντε να γραψεις κριτικές μετά...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλυτερα ουτε τοτε.
Ακου και μενα.

Αγαπητε ΒΑΒΥ
Μετα την ενδιαφερουσα κριτικη σου ξαναβρεθηκες με Pearl ή εχει χαθει τελειως?

Εχεις καμια ιδέα ή μηπως πρεπει να κανουμε πετισιον στον Ζουζανα?

Ευχαριστω
Σιβ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Συναγωνηστές
Για να ανασανετε και να παρηγορηθητε μ΄αυτά και τα αλλα που γινονται μια ειναι λυση και οσοι προλαβουνε πια γιατι κλείνει: Sheila του Ζουζανα!!!!

Χρονο για αναλυτικές κριτικές δεν έχω αλλα τα υπεραξιζει τα 300.

Ανεπιφυλακτα (εκτος απο την απροβλεπτη περιπτωση να μη τεριαξει καμια χημεία!)
Βουυυυυυυυυυυυυυρ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
O aplos2 ειχε δικιο.Μολις ελαβα το παρακατω μυνημα...

''I am very sorry but Sheila can not meet you.
Sheila can only accept meetings from regular clients, she can not accept meetings from clients that we do not yet know.''

Καμια βοηθεια κανεις??

Τι ειναι αυτο ρε παιδιά?
Εχω "δει" Sheila δυο φορές.  Ειμαι regular client η οχι????
Ρε τι θα δουνε τα ματια μας?

Μηπως του κανε κανεις τιποτε του κοριτσιου? Πω πω ζημια!
Η μηπως το παραξηλωσε λογω υπερβολικης ζητησης  :think:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Sheila μας τελείωσε και τα 12-9 που είναι κενά μάλλον θέλει να κοιμάται γιατί δεν τα δίνει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom