Επισκέπτης
Καλυτερα ουτε τοτε.όταν αρχίσει να πληρώνει τους πελάτες θα την πάρω
Ακου και μενα.
Καλυτερα ουτε τοτε.όταν αρχίσει να πληρώνει τους πελάτες θα την πάρω
Καλημερα παιδες.Δεν καταλαβα πως εγινε ρε παιδια,αλλα εγω πρωτη φορα πηγα τες με CT και δεν ειμαι regular customer.
Ναι το έχουμε παρατηρήσει κύριε Tipos Έχουμε και τα ίδια γούστα ακριβώς στις γυναίκεςΆλλο θέμα: έχετε μήπως παρατηρήσει ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω?!?! Citytourάδες σκοράρουν σε στριπτηζάδικα, παμμέγιστοι φραπεριάδηρες κριτικάρουν cityτουρίστριες, άλλοι διάγουν σχεδόν συζυγική ζωή ... αλήθεια που πάει τελικά η κοινωνία μας?!?!
tipos μπορεις να κλεισεις εκ μερους μου απο ζουζανα???δεν γνωριζομαστε...ειναι καπως αυτο που σου ζηταω αλλα εχω απελπιστει,,,ερχεται η αγαπημενη μου ρε γαμωτο
Kαλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι!
Θα ήθελα να εκφράσω τον κάτωθι προβληματισμό μου όσο αφορά ένα θέμα και να ακούσω τις πολύτιμες απόψεις σας επ' αυτού.
Όταν μια CT παίρνει κριτική οι οποία την στέλνει στα Τάρταρα, δεν μπορώ να καταλάβω το γεγονός της μη μείωσης της ζήτησής της.
Π.χ η Claire που βαθμολογήθηκε γάμησέ τα από έναν αγαπητό συναγωνιστή και από εμφάνιση και από παροχή υπηρεσιών,δεν θα έπρεπε αυτόματα την άλλη μέρα να έχουν αραιώσει εμφανώς τα ραντεβού της? Ελα όμως που παραμένει κάργα κλεισμένη,αν κοιτάξεις to Booking status της...Αυτό συμβαίνει συστηματικά.
Και με αυτό θέλω να καταλήξω στο εξής ερώτημα προς όλους μας
Όλοι μας θέλουμε να καταναλώνουμε αξιοπρεπές εμπόρευμα.
Όλοι μας σκάμε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά γι αυτό.
Ειδικά εφ όσον υπαρχει μεγάλη προσφορά, Θα πρέπει να σαμποτάρουμε άμεσα και καθολικά τα μάπα κομμάτια ώστε να καθαρίσει η αγορά και να μείνουν μόνο τα καλά κομμάτια καιώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον παράγοντα ρίσκο.
Δεν είναι να πεις οτι είμαστε εγκλωβισμένοι με 5, και οι 4 είναι μάπα, άρα τι να κάνεις...
Έτσι δεν είναι ρε παλικάρια μου?
sorry ρε παιδιά αλλά δεν είναι λίγο περίεργο που έχουν πολλαπλασιατεί οι κριτικές για τα citytours τον... τελευταίο καιρό?
αλήθεια, για να μπει κάποιος στους top 50 αξιολογητές τι πρέπει να κάνει?
Καλυτερα ουτε τοτε.
Ακου και μενα.
O aplos2 ειχε δικιο.Μολις ελαβα το παρακατω μυνημα...
''I am very sorry but Sheila can not meet you.
Sheila can only accept meetings from regular clients, she can not accept meetings from clients that we do not yet know.''
Καμια βοηθεια κανεις??